Εμφάνιση φίλτρων
Τίτλος παράστασης
Χώροι
Ελληνικο

Hotel Marina

Το Hotel Marina είναι ένα σύγχρονο σπονδυλωτό έργο βασισμένο σε φανταστικά γεγονότα αληθινών ανθρώπων. (ΜΙΚΡΟ ΓΚΛΟΡΙΑ)

Διάρκεια: 90'
"Hotel Marina", Χρήστος Σουγάρης, Μικρό Γκλόρια

Στο λόμπι, στο μπαρ και στα δωμάτια ενός ξενοδοχείου, συναντιούνται άνθρωποι διαφορετικοί με ολόιδιες επιθυμίες. Φιλοξενούμενοι σ’ αυτό το ξενοδοχείο, φιλοξενούμενοι και στην ίδια τους τη ζωή. Άνθρωποι περαστικοί. Η τυχαία συνεύρεσή τους θα φέρνει στο φως αποκαλύψεις. Μυστικά και ψέματα χρόνια κρυμμένα, ανασφάλειες, όνειρα και μια κοινή ανάγκη: Όλοι λαχταρούν για την αγάπη, όλοι χρειάζονται την αποδοχή. Του ενός από τον άλλον. Όπως είναι, γι’ αυτό που είναι.

Το Hotel Marina είναι ένα σύγχρονο σπονδυλωτό έργο βασισμένο σε φανταστικά γεγονότα αληθινών ανθρώπων. Το κείμενο προέκυψε από συνεντεύξεις καθημερινών ανθρώπων που θέλησαν να μιλήσουν για εκείνα που τους πονούν και αυτά που τους γαληνεύουν, ανοίγοντας την καρδιά τους στους συντελεστές της παράστασης, αποδεικνύοντας ότι κάθε σ’ αγαπώ κρύβει και μία ξεχωριστή ιστορία και κάθε ιστορία εμπεριέχει διαφορετικές αλήθειες.

 

  • ΣΚΗΝΟΘΕΣΙΑ: Χρήστος Σουγάρης
  • ΗΘΟΠΟΙΟΙ: Γεράσιμος Μιχελής, Μαίρη Σαουσοπούλου, Διονύσης Μπουλάς, Μυρτώ Γκόνη, Διονυσία Σακελλαρίου, Σωτήρης Χατζηαγόρου
  • ΣΥΓΓΡΑΦΕΑΣ: Ιερώνυμος Πολλάτος, Γεράσιμος Μιχελής, Σέβη Ματσακίδου

ΠΟΥ ΠΑΙΖΕΤΑΙ

Κεντρο Μικρό Γκλόρια
Ιπποκράτους 7

2103600832

"Hotel Marina", Χρήστος Σουγάρης, Μικρό Γκλόρια
Hotel Marina
από 20/09/2019 έως 03/11/2019

κάθε Παρασκευή, Σάββατο 21:00

από 22/09/2019 έως 03/11/2019

κάθε Κυριακή 20:00

ΤΙΜΕΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ

€14, 8 (μειωμένο)