Με ποιοτικές πρώτες ύλες από την Ασία αλλά και από την Ελλάδα, το Mayman μπλέκει τις κουζίνες της Δύ

Στο roof top του ξενοδοχείου Grand Hyatt Athens, το The Grand με την υπογραφή του Interni, δένει τη γαστρονομία με το high-end design σε ένα χώρο κομψό και μαζί casual, με εξαιρετικό bar και ασυναγώνιστη θέα. Με Executive Chef τον Θάνο Κακαρά, σε παρασύρει σε ένα απολαυστικό ταξίδι μέσα από ένα εκλεπτυσμένο fusion Μεσογείου και Ασίας, που χαρακτηρίζει τόσο τις γεύσεις όσο και το interior design. Ανάμεσα στις top επιλογές του menu είναι το ceviche λαβράκι με ψητή γλυκοπατάτα και Leche de Tigre με μάνγκο, το ριζότο αστακού με γλυκοπατάτα και λάδι τρούφας, το Hanger Steak με πουρέ από πιπεριά Φλωρίνης, ενώ την εμπειρία ολοκληρώνουν τα signature cocktails.
2144021234
Με ποιοτικές πρώτες ύλες από την Ασία αλλά και από την Ελλάδα, το Mayman μπλέκει τις κουζίνες της Δύ
Στο Grand Hyatt και πάνω στο roof top απλώνεται το εστιατόριο Grand, αδελφό με το εστιατόριο Interni
Στα της κουζίνας ο σεφ Άγγελος Μπακόπουλος που συστήσει μία υψηλών επιπέδων γεύσεων κουζίνα, συνδυάζ
Έχει και η δροσιά το δικό της fusion test. Με μεγάλη ποικιλία γεύσεων από την Ιαπωνία, την Κίνα, την