Θεματα

Το τραγούδι της Κυριακής 08.10.2023 από τον Athens Voice 102.5

Daft Punk - Within (Drumless Edition)

62222-137653.jpg
A.V. Team
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Daft Punk

Daft Punk - Within (Drumless Edition): Το τραγούδι της ημέρας, Κυριακή 8 Οκτωβρίου 2023, από τον Athens Voice 102.5

H 10η επέτειος του «Random Access Memories» των Daft Punk συνεχίζεται με τη νέα «Drumless Edition» που θα κυκλοφορήσεις στις 17 Νοεμβρίου.

Μετά το εξαιρετικά επιτυχημένο «Random Access Memories 10th Anniversary Edition», το album έρχεται σε μία νέα έκδοση στην οποία έχουν αφαιρεθεί τα ντραμς και άλλα μουσικά στοιχεία δίνοντας μία νέα ποιότητα στα τραγούδια και οι ακροατές βουτάνε πιο βαθιά στα ηχητικά κύματα κάθε δημιουργήματος.

Η έκδοση αυτή αποτελεί μια εντελώς νέα εμπειρία για το κοινό, καθώς τα τραγούδια έχουν πλέον μεταμορφωθεί σε κάτι καινούργιο. Το πρώτο δείγμα, «Within (Drumless Edition)», έχει αλλάξει σε μια πιο stripped έκδοση αναδεικνύοντας την all time classic ενορχήστρωσή του, η οποία ανεβαίνει επίπεδο με τη μουσική από πιάνο που πρόσθεσε ο Chilly Gonzales.

Ως μέρος της επετείου των 10 χρόνων από την κυκλοφορία του «Random Access Memories», οι Daft Punk έκαναν διαθέσιμο το «Memory Tapes», ένα video που μας πάει στα παρασκήνια δημιουργίας του album και τους συνεργάτες Julian Casablancas, Chilly Gonzales, DJ Falcon και Todd Edwards που ήταν μέρος αυτού.

Daft Punk - Within (Drumless Edition) (Official Lyric Video)

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ