Αρχειο

Χελώνες, σαλιγκάρια και δελφίνια.... στα πράσα!

Πως ερωτοτροπούν τα πλάσματα του ζωικού βασιλείου;

80450-179984.jpeg
Έφη Πάλλη
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
82250-165917.jpg

Με αφορμή το πρωτοφανές και μάλλον άγριο σεξ που παρακολουθήσαμε ανάμεσα στις αρσενικές φώκιες και τους πιγκουίνους, (η συμπεριφορά αυτή χαρακτηρίστηκε από τους ερευνητές ως «σεξουαλική παρενόχληση») διαλέξαμε και σας παρουσιάζουμε τρεις «ιδιαίτερες» περιπτώσεις σεξουαλικής περίπτυξης.

Χελώνες οι loud and proud:

Αν νομίζατε πως οι γάτες είναι αυτές που φωνάζουν όταν ζευγαρώνουν, τότε σας έχουμε κάτι καλύτερο! Κατά τη διάρκεια του σεξ οι χελώνες όχι μόνο κοντεύουν να πεταχτούν έξω από τα καβούκια τους αλλά βγάζουν και ήχους που εκφράζουν ικανοποίηση και θα μπορούσαν να μοιάζουν με ανθρώπου.

Σαλιγκάρια, κάντε έρωτα όχι σεξ:

Πλησιάζουν αργά, αργά, πολύ αργά το ένα το άλλο, ενώνουν τους αισθητήρες- μάτια τους όλο λατρεία και σα να φιλιούνται και με αργές, αργές, πολύ αργές και ντελικάτες κινήσεις γίνονται ένα ενώ σε όλη τη διάρκεια της «πράξης» το ιδιότυπο αυτό φιλί δε σταματά.

Δελφίνια, το σεξ είναι απόλαυση ρε αδερφέ:

Σύμφωνα με πολλούς μελετητές της σεξουαλικής συμπεριφοράς στο ζωικό βασίλειο, έχει παρατηρηθεί ότι μόνον ο άνθρωπος και τα δελφίνια κάνουν σεξ εκτός των περιόδων αναπαραγωγής αλλά για ικανοποίηση. Όπως φαίνεται και στο βίντεο τα δελφίνια δείχνουν να απολαμβάνουν και να διασκεδάζουν το σεξ διανθίζοντάς το με χορευτικές κινήσεις και παιχνίδια με το νερό.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ