- CITY GUIDE
- PODCAST
-
13°
160 μόλις γραμμάρια προϊόντων κατεργασμένου κρέατος αρκούν για να αυξηθεί η πιθανότητα πρόωρου θανάτου από καρδιοαγγειακά ή καρκίνο κατά 44%. Αυτό προκύπτει έπειτα από μεγάλη μελέτη που πραγματοποιήθηκε σε δέκα ευρωπαϊκά κράτη, σχετικά με τους κινδύνους αλλαντικών όπως το μπέικον και τα λουκάνικα. Πιθανολογείται ότι η υψηλή περιεκτικότητά τους σε συντηρητικά και αλάτι είναι αυτή που προκαλεί τις μεγαλύτερες βλάβες στον άνθρωπο.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΑΠΟΨΕΙΣ
ΣΤΗΛΕΣ