Αρχειο

Σκληρό Ραπ

Ραπτόπουλε εσύ σουπερστάρ!

daad.jpg
Δημήτρης Αθανασιάδης
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
16055-43159.jpg

Δε δηλώνει δημοσιογράφος, αλλά παραγωγός. Ο «Ραπ» ή «Βέγγος» ή «Καραφλοκόρακας» ή «Κότζακ», κατά κόσμον Κωστής Ραπτόπουλος, δεν ησυχάζει ποτέ.

Η τηλεοπτική εκπομπή του «Ή στην Α ή στη Β, όλοι παν για τη μαρμίτα» στον τηλεοπτικό σταθμό Europe1 επέστρεψε δριμύτερη για να ζήσει κάθε αθλητικάκιας και φέτος μεγάλες στιγμές.

Η συμμετοχή του στην εκπομπή «Δοκάρι και Μέσα» του Τηλεάστυ, όπου αναλύει τακτικές και δίνει καυτό ρεπορτάζ παρόντος του Νίκου Αλέφαντου, είναι απολαυστική σαν μακεδονικός χαλβάς.

Η διπλή του βάρδια στο ραδιόφωνο Metropolis 95,5 έχει τους ακροατές «Στην μπανιέρα δυο-δυο» το πρωί για να μάθουν τα ντεσού της αγωνιστικής και στα κάγκελα το βράδυ, όπου οι «Αθλητικές Ταξιαρχίες» ρημάζουν τα ερτζιανά και ανεβάζουν τις μετοχές των εταιριών κινητής τηλεφωνίας.

Παντελονάτοι, τουμπέκιασμα, παλτά, στραβοστόμηδες, άπλες πρωταγωνιστούν καθημερινά στον υπέροχο κόσμο του Ραπ. Ο ίδιος αρέσκεται να πρωταγωνιστεί σε τηλεοπτικές διαφημίσεις που σπονσοράρουν τις εκπομπές του. Τις έχεις δει;

Ραπ ίσον καλτ. Το μιντιακό ζενεσεπακουά του έχει χαρίσει άπειρα χτυπήματα στο θαυμαστό κόσμο του YouTube και τα links των εκπομπών του είναι πάντα μια καλή λύση στη φαρέτρα σου, όταν η σπαρίλα στο chat χτυπάει κόκκινα. Μπουγάτσας, Ντρούλινγκ, Τρέγιας, Μακουκούλας και λοιπές σεβάσμιες μορφές του οπαδικού κινήματος του βορρά μοιράστηκαν κατά καιρούς το πάνελ μαζί του, δίνοντας το απαραίτητο σκεπτικό στις καμπάνες που εξέδωσε εις βάρος του το ΕΣΡ. Οι πιο χαρακτηριστικές;

Ο Ραπ δε θα σου πει αυτά που θα σου πουν όλοι οι άλλοι. Γιατί εκτός από την μπάλα των μέσων, το παίζει το τόπι και σε όλα όσα απασχολούν τη δημόσια σφαίρα. Επί παραδείγματι, τοποθετήθηκε πρόσφατα για τις φοιτητικές καταλήψεις μέσα από την προσωπική του ιστοσελίδα. Εκρηκτικός και αυθεντικός, ο Κωστής Ραπτόπουλος είναι ένας άνθρωπος με ψυχή.

Βλέπεις, κάθε μήνα διαβάζει το πιο όμορφο ελληνικό περιοδικό. Ποια είναι η γνώμη του για το SOUL;

www.rapto.gr

Φωτο: Κώστας Αμοιρίδης

 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ