Αρχειο

H A.V. χορεύει στο International Athens Tattoo Convention

Ραντεβού 14 Μαΐου στο πιο ανεξίτηλο Σαββατόβραδο της πόλης

62222-137653.jpg
A.V. Team
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
128285-289379.JPG

To μεγαλύτερο φεστιβάλ αγάπης για το tattoo της Αθήνας γιορτάζει φέτος τα 10 του χρόνια και χορεύει μαζί με την A.V. σε ένα louder than words πάρτι.

Στις 13, 14 και 15 Μαΐου, από το πρωί ως αργά το βράδυ, οι λάτρεις του tattoo αλλά και όσοι αγαπούν τις πολύχρωμες, urban βόλτες στην πόλη δίνουν ραντεβού στο Tae Kwon Do.

image

Το International Athens Tattoo Convention ανοίγει τις πόρτες στο δημιουργικό, open minded κοινό της πόλης, με καλεσμένους κορυφαίους Έλληνες και διεθνείς tattoo artists.

Με ένα καινούργιο τατουάζ κι ένα cocktail στο χέρι ή απλά με καλή διάθεση για σούπερ πάρτι, το Σάββατο 14 Μαΐου, δεύτερη ημέρα της διοργάνωσης, η Athens Voice και το International Athens Tattoo Convention ενώνουν τις δυνάμεις τους για ένα απίθανο Σαββατόβραδο.

image

Κιθάρες και απίθανα tattoos, fun διάθεση και μηχανάκια που θα χτυπάνε σαν τρελά χρώματα και σχέδια, οι πιο ανήσυχες ψυχές και οι πιο ταλαντούχοι καλλιτέχνες της δερματοστιξίας γίνονται ένα στο τεράστιο πάρτι που ξεκινά από τις 19.00 και θα κρατήσει μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες.

Ο δικός μας Δημήτρης Αθανασιάδης στα decks θα παίξει αυθεντικό ροκ εν ρολ, οι tattoo artists θα χτυπάνε το αγαπημένο σου σχέδιο και το μότο long live tattoo life θα γίνει το κοινό συνθηματικό για το πιο πολύχρωμο, «άγριο» και ανεξίτηλο Σαββατόβραδο της Αθήνας. See you there!

image 

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ