Smart Life

Πώς μπορείς να κερδίσεις 1.000€ με ένα καφέ ή εισιτήριο κινηματογράφου;

Κάθε αγορά σου με Visa είναι μια ευκαιρία να κερδίσεις πλούσια δώρα

328203-678198.png
Φίλιππος Κόλλιας
4’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Ψηφιακές πληρωμές και τα οφέλη χρήσης της Visa

H Visa φέρνει έναν μεγάλο διαγωνισμό, στον οποίο κάθε συναλλαγή μπορεί να είναι τυχερή έως και 1.000€

Η Μαρίνα μόλις ετοίμασε το πασχαλινό δέμα για το βαφτιστήρι της στην Κρήτη και είναι έτοιμη να το στείλει. Δεν έχει πάνω της μετρητά, αλλά αυτό δεν την ανησυχεί καθόλου – όλες τις πληρωμές της τις κάνει, άλλωστε, εύκολα και απλά μέσω της κάρτα της. Ο Άγγελος πάλι, κέρασε «ανέπαφα» τους κολλητούς για το διδακτορικό του στο αγαπημένο του εστιατόριο στη Βουλιαγμένη. Άνοιξε το κινητό του, «έβγαλε την κάρτα του» και πλήρωσε γρήγορα και με ασφάλεια τον λογαριασμό μέσω NFC. Με ένα απλό tap απολαμβάνεις καθημερινά το πρωινό σου εσπρεσάκι και δοκιμάζεις το κρουασάν με μπόλικη πραλίνα που έχεις «σταμπάρει» (στο cheat day σου φυσικά). Με ένα απλό tap παρακολουθείς την αγαπημένη σου ταινία στο σινεμά (τσέκαρε την πολυαναμενόμενη «Μην ανοίγεις την πόρτα») και μοιράζεσαι με την παρέα πεντανόστιμα ποπ κορν. Με ένα απλό tap στέλνεις δέματα στους αγαπημένους σου και τους κάνεις χαρούμενους, με ένα απλό tap κλείνεις το ταξίδι των ονείρων σου στο Μπαλί. Με ένα απλό tap έρχεσαι καθημερινά λίγο πιο κοντά σε ανθρώπους και υπηρεσίες που έχεις πραγματικά ανάγκη.

Visa: Ένα καινοτόμο και ασφαλές δίκτυο ψηφιακών πληρωμών

Ψηφιακές πληρωμές και τα οφέλη χρήσης της Visa

Η καθημερινότητα είναι απίστευτα απαιτητική, με όμορφες και δύσκολες στιγμές. Αυτές τις στιγμές είναι σημαντικό να έχεις στο πλευρό σου συμμάχους που θα κάνουν το ταξίδι πιο εύκολο, απλό και ευχάριστο. Η κάρτα Visa, ως ένας από τους «δυνατότερους» συμμάχους, συνδέει τους ανθρώπους παγκοσμίως και κάνει τις μέρες και τις συναλλαγές να κυλούν πιο γρήγορα. Συγκεκριμένα, χάρη στο αξιόπιστο δίκτυό της, η Visa διευκολύνει τις ψηφιακές πληρωμές μέσω καινοτόμων τεχνολογιών σε περισσότερες από 200 χώρες και περιοχές, ανάμεσα σε μια παγκόσμια σειρά καταναλωτών, εμπόρων, χρηματοπιστωτικών ιδρυμάτων, επιχειρήσεων, στρατηγικών εταίρων και κυβερνητικών φορέων. Μια κάρτα Visa απλοποιεί τη ζωή μας και μας φέρνει ένα βήμα πιο κοντά στα «θέλω» μας, είτε είναι απλά είτε πιο σύνθετα. Έχεις να πληρώσεις λογαριασμούς ρεύματος και ρυθμίσεις οφειλών; Θέλεις να πληρώσεις τα διόδια για να βρεθείς γρήγορα κοντά στους αγαπημένους σου, θέλεις να εξοφλήσεις τη συνδρομή στο Pilates reformer, και να πάρεις εκείνο το ρολόι για τα γενέθλια του αδερφού σου; Δεν χρειάζεται να παιδεύεσαι και με τον τρόπο πληρωμής, πέραν της ακρίβειας, αφού έχεις τη δυνατότητα να τα κάνεις όλα με ένα κλικ.

Ψηφιακές πληρωμές και τα οφέλη χρήσης της Visa

Mε λίγα λόγια, η Visa βρίσκεται δίπλα σε όλους, ευθυγραμμίζεται με τις ανάγκες των καταναλωτών και εξασφαλίζει ταχύτητα συναλλαγών, προσφέροντας λύσεις σε τακτικές υποχρεώσεις και έκτακτα έξοδα, με σημαντικά προνόμια και διευκολύνσεις. Δημιουργεί ένα κατάλληλο δίκτυο ψηφιακών πληρωμών για τον χρήστη, ώστε η μόνη του ανησυχία να είναι η επιλογή του αντικειμένου που ταιριάζει περισσότερο στις ανάγκες και την καθημερινότητά του. Είτε βρίσκεσαι στο εστιατόριο, στο σούπερ μάρκετ, στο mall, στο ζαχαροπλαστείο της γειτονιάς ή σε διακοπές, είτε πραγματοποιείς online αγορές, η κάρτα Visa είναι το απαραίτητο εργαλείο συναλλαγών.

Xάρη στην καινοτομία που είναι στο DNA της και αποτελεί θεμέλιο όλων όσων «κτίζει», σου προσφέρει τη δυνατότητα να ζήσεις σε μια carefree καθημερινότητα στην οποία μπορείς ακόμα και να κερδίσεις χρήματα πίσω στην κάρτα σου. Πέρα από το γεγονός ότι με ένα «κλικ» οι χρόνοι μειώνονται, το σημαντικότερο είναι πως ταυτόχρονα σου χαρίζει μοναδικά προνόμια που αλλάζουν την εμπειρία της καθημερινότητάς σου.

Ψηφιακές πληρωμές και τα οφέλη χρήσης της Visa

Τα οφέλη χρήσης μιας κάρτας Visa

Κάθε συναλλαγή με τη Visa «κρύβει» και μια δυνατότητα. Τη δυνατότητα να καταφέρεις τον στόχο  σου, να προοδεύσεις, να βελτιώσεις τη μέρα σου, τη δυνατότητα να αποκτήσεις όλα όσα σου ταιριάζουν! Τι σημαίνει όμως αυτό πρακτικά; Χρησιμοποιώντας την κάρτα Visa για να αγοράσεις έναν καφέ, ένα εισιτήριο, τα δώρα για τα αγαπημένα σου πρόσωπα, τα αντικείμενα που επιθυμείς... γενικότερα σε κάθε, μα κάθε, καθημερινή συναλλαγή σου μέχρι και τις 31 Μάιου, αυξάνεις τις πιθανότητες να είσαι εσύ ένας από τους 1.520 τυχερούς που θα κερδίσουν έως 1.000 ευρώ την ημέρα. Έχοντάς την, λοιπόν, στην κατοχή σου αποκτάς αναρίθμητα οφέλη μέσω των συναλλαγών που πραγματοποιείς. Κάθε συναλλαγή ισοδυναμεί με μια συμμετοχή στην κλήρωση από την οποία θα αναδειχθούν οι τυχεροί. Αυτό αφορά κάθε αγορά –από τη μικρότερη μέχρι και τη μεγαλύτερη– χωρίς περιορισμούς και κυρίως χωρίς να κάνεις κάτι παραπάνω. Το μόνο που χρειάζεται είναι να πραγματοποιήσεις τις αγορές σου και μπαίνεις αυτόματα στην κλήρωση για να κερδίσεις το ποσό. Όσο πιο πολλές συναλλαγές κάνεις τόσο το καλύτερο, γιατί στο τέλος μπορεί να είσαι εσύ ένας/μια/έν@ από τους τυχερούς. Η τύχη θα σου χαμογελάσει και η ημέρα σου σίγουρα θα αλλάξει!

Κάθε κάρτα Visa προσφέρει ευελιξία και επιβράβευση σε κάθε σου συναλλαγή, ασφαλιστικές παροχές, προσωπική εξυπηρέτηση και αμέτρητα ακόμη προνόμια. Aπό την πρώτη μέρα λειτουργίας της έως σήμερα συνεχίζει να δημιουργεί ένα ασφαλές, καινοτόμο και αξιόπιστο δίκτυο για τον καταναλωτή, συνεχίζει να μοιράζει και να ανταλλάσσει χαμόγελα. Όλα όσα ονειρεύεσαι και θέλεις να αποκτήσεις έρχονται απλά και γρήγορα σε σένα, αφού η Visa αναζητά διαρκώς τρόπους να σου προσφέρει αποκλειστικά προνόμια και να ξεκλειδώσει έναν κόσμο μοναδικών υπηρεσιών.

* Μάθε περισσότερα στο www.visa.gr.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ