Advertorial

5 βήματα για ένα άψογο μακιγιάζ προσώπου

Από το πώς θα προετοιμάσετε το πρόσωπό σας και θα καλύψετε τις ατέλειες μέχρι το πώς θα κλειδώσετε το μέϊκ απ σας

114868-649339.jpg
Μαρία Αλεξίου
3’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
L'Oréal Paris μακιγιάζ
© Pexels

LOréal Paris: Ποια είναι τα 5 βήματα για ένα άψογο μακιγιάζ προσώπου

Όπως ένας καλλιτέχνης επιλέγει προσεκτικά τα πινέλα και τις μπογιές του για να δημιουργήσει έναν πίνακα, έτσι και μια λάτρης του μακιγιάζ συγκεντρώνει τα σωστά εργαλεία και τα κατάλληλα προϊόντα μακιγιάζ για να δημιουργήσει μια άψογη εμφάνιση. Τα πιο απαραίτητα καλλυντικά σ΄αυτή την προσπάθεια, είναι το foundation, το concealer, το μολύβι φρυδιών, και μια σειρά από προϊόντα χρωματισμού.

Ας δούμε όμως τη διαδικασία του πετυχημένου μακιγιάζ βήμα προς βήμα με την L'Oréal Paris:

L'Oréal Paris μακιγιάζ
© Unsplash

1. Προετοιμάστε το πρόσωπό σας

L'Oréal Paris μακιγιάζ
© Pexels


Το foundation χρησιμεύει ως βάση πάνω στην οποία θα εφαρμοστεί το υπόλοιπο μακιγιάζ σας, παρέχοντας μια ομοιόμορφη και λεία επιδερμίδα για χρώμα και περίγραμμα. Επιλέξτε τη φόρμουλα που συμπληρώνει τον τύπο του δέρματός σας και την επιθυμητή κάλυψη. Απλώστε το foundation στην επιδερμίδα σας και ανακατέψτε το προς τα έξω χρησιμοποιώντας ένα σφουγγάρι ή πινέλο μακιγιάζ.

Για αψεγάδιαστη, φρέσκια επιδερμίδα που διαρκεί έως και 32ωρες, χρησιμοποιήστε τη βάση προσώπου Ιnfaillible 32H Freshwear Foundation της L'Oréal Paris. Αυτό το μέϊκ απ έχει ελαφριά υφή και προσφέρει απόλυτη κάλυψη. Είναι ενισχυμένο με βιταμίνη C και δείκτη προστασίας SPF25 που κάνει την επιδερμίδα σας λαμπερή και φρέσκια, ενώ παράλληλα την προστατεύει από τον ήλιο.

2. Καλύψτε τις ατέλειες
Δεν υπάρχει πρόσωπο χωρίς ατέλειες αλλά μην ανησυχείτε, με τα κατάλληλα καλλυντικά μπορείτε να τις κρύψετε. Το concealer είναι ένα προϊόν που κρύβει τους μαύρους κύκλους, τις ατέλειες και οποιοδήποτε άλλο ψεγάδι του δέρματός σας. Επιλέξτε μια απόχρωση που ταιριάζει με τον τόνο της επιδερμίδας σας και ανακατέψτε τη στο δέρμα σας χρησιμοποιώντας ένα σφουγγάρι ή πινέλο μακιγιάζ.

Για πλήρη κάλυψη με φυσικό ματ αποτέλεσμα, εφαρμόστε το 24H More Than Concealer της L'Oréal Paris που καλύπτει, φωτίζει και διορθώνει όλες τις ατέλειες, αφήνοντας φυσικό αποτέλεσμα. Το συγκεκριμένο κονσίλερ μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε συγκεκριμένες περιοχές ή για εφαρμογή σε όλο το πρόσωπο, χάρη στο μεγάλο βουρτσάκι που κάνει εύκολη την εφαρμογή του. Αυτό το κονσίλερ είναι σχεδιασμένο για ανάλαφρη αίσθηση που διαρκεί έως και 24 ώρες!

3. Φροντίστε τα φρύδια σας

L'Oréal Paris μακιγιάζ
© Unsplash

Τα φρύδια πλαισιώνουν το πρόσωπο και είναι ένα σημαντικό σημείο σε κάθε μακιγιάζ. Χρησιμοποιώντας ένα μολύβι φρυδιών που ταιριάζει με το χρώμα των μαλλιών σας, γεμίστε προσεκτικά τις αραιές περιοχές και καθορίστε το σχήμα των φρυδιών σας. Τα περιποιημένα φρύδια μπορούν να αναδείξουν αμέσως τη συνολική σας εικόνα.

4. Προσθέστε χρώμα με προϊόντα μακιγιάζ

Στο πρόσωπο απλώστε ρουζ, bronzer και highlighter που βελτιώνουν τα χαρακτηριστικά σας και σας βοηθούν να εκφράσετε το μοναδικό σας στυλ.

Στα μάτια, εφαρμόστε σκιά ματιών που τελειοποιεί το σχήμα τους, eyeliner για να τα αναδείξετε και μάσκαρα για να μακρύνετε τις βλεφαρίδες σας. Το υγρό eyeliner ματιών Infaillible Grip Precision της L'Oréal Paris με λεπτή μύτη για ακριβή εφαρμογή, προσφέρει εξαιρετικά λεπτές γραμμές ματιών που διαρκούν έως και 24 ώρες. Επιπλέον, η αδιάβροχη φόρμουλα του δεν μεταφέρεται και δεν αλλοιώνεται.

L'Oréal Paris μακιγιάζ

Για τα χείλη, επιλέξτε ένα κραγιόν ή ένα lip gloss που θα ολοκληρώσει την εμφάνιση σας.

5. Κλειδώστε το μέϊκ απ σας
Για να διασφαλίσετε ότι το μακιγιάζ σας θα παραμείνει άψογο όλη την ημέρα, σφραγίστε το με ένα setting spray. Το σπρέι αυτό είναι απαραίτητο, ειδικά αν έχετε λιπαρό δέρμα ή ζείτε σε υγρό κλίμα.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ