Smart Life

«YOU. MADE BY YOU.»: Το επιτυχημένο πρόγραμμα προσωπικής ανάπτυξης του WHAT’S UP της COSMOTE είναι πάλι εδώ

Είσαι νέος 18-29 ετών; Τότε αυτό το κείμενο, είναι για σένα

62222-137653.jpg
A.V. Team
5’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
YOU. MADE BY YOU.: WHAT’S UP της COSMOTE είναι πάλι εδώ

Το WHAT’S UP της COSMOTE επιστρέφει με το πρωτότυπο βιωματικό πρόγραμμα προσωπικής ανάπτυξης, το «YOU. MADE BY YOU.»

«Τον κόσμο γυρίζω, είμαι κάτω από τη βροχή, κάνω νέα αρχή. Τον κόσμο γυρίζω. Πάλεψα πολύ για να φτάσει η στιγμή που τον κόσμο γυρίζω», λέει το hype τραγούδι του  Bloody Hawk που έγραψε αποκλειστικά για το WHATS UP και τραγούδησε σε όλους μας. Σε όλους τους νέους που ονειρεύονται ένα κόσμο με τους δικούς τους κανόνες, όπου κάθε ένας από εμάς είναι ο πυρήνας. Έναν κόσμο απελευθερωτικό από τα δεσμά που τους βαραίνει και μία πραγματικότητα με περισσότερες πρωτοβουλίες που καταλαβαίνουν τις ανάγκες τους, όπως το «YOU.MADE BY YOU.» -ένα σημαντικό κάλεσμα στους νέους να ξεκινήσουν το ταξίδι της προσωπικής τους ενδυνάμωσης, γυρίζοντας τον κόσμο τους.

Το YOU. MADE BY YOU. επιστρέφει | WHAT’S UP

Εάν είσαι νέος μεταξύ 18 και 29 ετών, τότε αυτό το κείμενο είναι για σένα. Το WHATS UP,κατανοώντας τις ανησυχίες και την συνολική ψυχοσύνθεση των νέων δημιούργησετο πρωτότυπο βιωματικό πρόγραμμα αυτογνωσίας «YOU. MADE BY YOU.» και μετά τη μεγάλη επιτυχία του 1ου κύκλου, επιστρέφει για ακόμη μία φορά. Στόχος του προγράμματος είναι να παρακινήσει τους νέους να ξεκινήσουν το δικό τους ταξίδι αυτοέκφρασης, ενθάρρυνσης και ενδυνάμωσης. Πρόκειται για ένα inventory ζωής, το οποίο θα τους βοηθήσει να εξελίξουν την προσωπικότητα τους και τη στάση τους συνολικά, προκειμένου να αναπτυχθούν σε όλους τους τομείς της ζωής τους. Μία διαδικασία που θα τους βοηθήσει να αντιμετωπίσουν τις σύγχρονες προκλήσεις με πυγμή και σταθερότητα.

Το «YOU. MADE BY YOU.» έρχεται φέτος με 4 ολοήμερα live events σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Λάρισα και Πάτρα. Το πρώτο event θα πραγματοποιηθεί στην Αθήνα στις 20 Απριλίου και οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή έως τις 14 Απριλίου εδώ.

YOU. MADE BY YOU.: WHAT’S UP της COSMOTE είναι πάλι εδώ

Δεν έχει σημασία ποιο είναι το background, ποιο είναι το αντικείμενο που σπουδάζουν –ή αν δεν σπουδάζουν κάτι, ποια είναι η δουλειά που έχουν επιλέξει και ποιο το κοινωνικό τους προφίλ. Τοπρόγραμμααπευθύνεται σε όλους μα όλους τους νέους. Θα έχουν τη δυνατότητα να γνωρίζουν καλύτερα τον εαυτό τους, να ακούσουν τι έχει να τους πει η «εσωτερική» φωνή τους, να έρθουν πιο κοντά στα «θέλω» τους και να μπορέσουν να αντιμετωπίσουν τις προκλήσεις «κρατώντας» τα καλύτερα εφόδια. Σε αυτό όμως, χρειάζονται κατάλληλους συμμάχους. Η COSMOTE, η οποία έχοντας εντοπίσει την ανάγκη των νέων ανθρώπων να βρουν τη δύναμη μέσα τους και να εξελιχθούν, είναι ένας από αυτούς. Είναι δίπλα τους με πράξεις, στηρίζοντάς τους, ώστε να βρουν τα πατήματα και να προσαρμόσουν τον κόσμο στα δικά τους μέτρα και σταθμά.

Όσοι συμμετέχουν στο πρόγραμμα θα έχουν τη δυνατότητα να αλληλεπιδράσουν με δημοφιλείς και καταξιωμένους επαγγελματίες από τον χώρο των τεχνών, του αθλητισμού, του εθελοντισμού, ακαδημαϊκούς και επιστήμονες, μεταξύ των οποίων ο σκηνοθέτης Σωτήρης Τσαφούλιας, η ηθοποιός Νάντια Κοντογεώργη, ο μουσικός Leon of Athens, η πρωταθλήτρια κολύμβησης Άννα Ντουντουνάκη, η καθηγήτρια ψυχολογίας Φωτεινή Τσαλίκογλου (Πάντειο Πανεπιστήμιο) και η ψυχολόγος Σάντυ Πολυμέρη, οι οποίοι θα εμφανιστούν στο event της Αθήνας.

Τι περιλαμβάνει το δωρεάν βιωματικό πρόγραμμα «YOU. MADE BY YOU.» του WHAT’S UP

YOU. MADE BY YOU.: WHAT’S UP της COSMOTE είναι πάλι εδώ

Στη ζωή μας καλούμαστε να αντιμετωπίσουμε πρώτα τον εαυτό μας, μετά τους γύρω μας και έπειτα τις αλλαγές –καλές ή κακές- που έρχονται στη ζωή μας. Η σειρά πολλές φορές είναι και αντίστροφη ή και ταυτόχρονη, καθώς πολύ συχνά αυτοί οι άξονες αλληλοεπιδρούν. Για να καταλάβεις τον εαυτό σου πρέπει να καταλάβεις τους γύρω σου ή πώς αντιδράς εσύ και τα δικά σου πρόσωπα στις αλλαγές-μικρές ή μεγάλες- στη ζωή σου. Γι’ αυτό και το πρόγραμμα «YOU. MADE BY YOU.» εστιάζει σε 3 θεματικές ενότητες:

  • «Ο εαυτός μου»: οι συμμετέχοντες θα γνωρίσουν καλύτερα τον εαυτό τους, τι πραγματικά θέλουν και ποιες είναι οι επιλογές τους.
  • «Οι άλλοι»: οι συμμετέχοντες θα ανακαλύψουν πώς μπορούν να λειτουργούν πιο αποτελεσματικά με τους άλλους, να συνδεθούν με τους γύρω τους και να συνυπάρχουν αρμονικά.
  • «Η αλλαγή»: οι συμμετέχοντες θα μάθουν πώς μπορούν να συνεισφέρουν στο σύνολο και να αφήσουν το δικό τους αποτύπωμα.

Τα ολοήμερα events του προγράμματος «YOU. MADE BY YOU.» του WHAT’S UP

YOU. MADE BY YOU.: WHAT’S UP της COSMOTE είναι πάλι εδώ

4 πόλεις, 4 ολοήμερα events. Ένα μεταφορικό και κυριολεκτικό ταξίδι στην αυτογνωσία. Τέσσερις εκδηλώσεις στις οποίες δεν υπάρχει χώρος για λογοκρισία. Μπορείς να είσαι ό, τι θέλεις και να αισθάνεσαι όπως θέλεις, να εκφράζεσαι ελεύθερα και να υποστηρίζεις τα όνειρα σου. Συγκεκριμένα,οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να έρθουν σε επαφή με τους ομιλητές, να μοιραστούν προσωπικές εμπειρίες και βιώματα, να θέσουν ερωτήματα, να δεχτούν ανατροφοδότηση, να κάνουν ψυχογραφικές ασκήσεις και quiz, polls, να μιλήσουν για τη δική τους ιστορία. Μία ιστορία που γράφεται τόσο με νίκες, όσο και με (φαινομενικές) ήττες, τόσο με σκέψεις, όσο και με πράξεις, τόσο με τα «θέλω» όσο και με τα «μπορώ». Γιατί όπου υπάρχει θέληση, υπάρχει και τρόπος. Και στην περίπτωση μας, η θέληση είναι μεγάλη.

Μετά την Αθήνα, επόμενος σταθμός του «YOU. MADE BY YOU.» είναι η Θεσσαλονίκη (18/5) και ακολουθούν η Λάρισα (25/5) και η Πάτρα (1/6). Γιατί η Ελλάδα, είναι οι νέοι της.
Μόνο εσύ μπορείς να κάνεις τον κόσμο σου να γυρίσει και ο κόσμος αυτός σου ανήκει.  Ο μοχλός; Το «YOU. MADE BY YOU.».
Δήλωσε συμμετοχή για το event της Αθήνας έως τις 14 Απριλίου εδώ.
Περισσότερες πληροφορίες για το πρόγραμμα και δήλωση συμμετοχών για τα επόμενα events εδώ.

Ακολουθεί μία γεύση από το τι έγινε στο προηγούμενο κύκλο του «YOU.MADE BY YOU.», το οποίο γνώρισε πολύ μεγάλη επιτυχία και οι νέοι το αγκάλιασαν με ενθουσιασμό.

Τι έγινε στο πρώτο ever YOU. MADE BY YOU. | WHAT’S UP

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ