Smart Life

Το Youth Pass 2024 είναι εδώ για όλους τους νέους 18 και 19 ετών

Μη χάσεις την ευκαιρία

62222-137653.jpg
A.V. Team
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Youth Pass 2024

Youth Pass 2024: Οικονομική ενίσχυση ύψους 150 ευρώ σε νέους και νέες 18 και 19 ετών

Όταν ενηλικιώνεσαι, ο κόσμος περιμένει να τον ανακαλύψεις και η επιθυμία για νέες εμπειρίες δεν έχει όριο. Θέλεις να γνωρίσεις νέα μέρη, να θαυμάσεις έργα τέχνης και πολιτιστικά επιτεύγματα, να διασκεδάσεις… Το πρόγραμμα Youth Pass είναι εδώ για σένα, ειδικά σχεδιασμένο για να σε βοηθήσει να το κάνεις.

Το πρόγραμμα αυτό προσφέρει οικονομική ενίσχυση ύψους 150 ευρώ σε νέους και νέες 18 και 19 ετών, σε μορφή ψηφιακής χρεωστικής κάρτας. Με αυτήν την κάρτα, μπορείς να απολαύσεις υπηρεσίες ή να κάνεις αγορές από επιχειρήσεις σχετικές με τον τουρισμό, τον πολιτισμό και τις μεταφορές. Αν σου αρέσουν τα ταξίδια και οι εκδρομές, σου δίνει τη δυνατότητα να μετακινηθείς με αεροπλάνο, πλοίο, λεωφορείο ή ενοικιαζόμενο αυτοκίνητο και να μείνεις σε ξενοδοχείο ή άλλα καταλύματα. Ενώ αν είσαι λάτρης των τεχνών και του θεάματος, μπορείς να αξιοποιήσεις την κάρτα σε μουσεία, εικαστικές εκθέσεις, θεατρικές παραστάσεις, συναυλίες και σινεμά.

Τι χρειάζεται από σένα;
Πολύ απλά,
μια αίτηση στην πλατφόρμα του Youth Pass μέχρι τις 15 Μαΐου 2024. Μη χάσεις την ευκαιρία!

Για υποβολή της αίτησης και περισσότερες πληροφορίες για τη διαδικασία εδώ

Η δράση του Youth Pass υλοποιείται από την Κοινωνία της Πληροφορίας Μ.Α.Ε. (ΚτΠ Μ.Α.Ε.), φορέα του Υπουργείου Ψηφιακής Διακυβέρνησης, σε συνεργασία με τα Υπουργεία Εθνικής Οικονομίας και Οικονομικών, Εσωτερικών και Ψηφιακής Διακυβέρνησης.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ