Smart Life

H Kaizen Gaming στο Top 5 καλύτερων εργοδοτών τεχνολογίας στην Ελλάδα

Το 93% των Tech Kaizeners στην Ελλάδα δηλώνουν ότι νιώθουν περήφανοι που εργάζονται στην εταιρία

62222-137653.jpg
A.V. Team
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Kaizen Gaming

Η Kaizen Gaming συγκαταλέγεται στο Top 5 της λίστας των Greece’s Best Workplaces in Technology 2023

Η Kaizen Gaming για ακόμα μια φορά, επιβεβαιώνει ότι η διαρκής εξέλιξη και επιτυχία δεν είναι απλά όμορφες λέξεις αλλά στρατηγική της κατεύθυνση, καταφέρνοντας να αναδειχθεί στο Top 5 των Best Workplaces in Technology για το 2023.

Μία από τις μεγαλύτερες και πιο γρήγορα αναπτυσσόμενες GameTech εταιρείες στον κόσμο, εξασφάλισε μία σημαντική αναγνώριση από τον διεθνή οργανισμό Great Place to Work, ο οποίος δημοσίευσε φέτος, για πρώτη φορά στην Ελλάδα, την λίστα με τους κορυφαίους εργοδότες στον ευρύτερο κλάδο της τεχνολογίας.

Η επιτυχία αυτή έρχεται ως συνέχεια μιας σειράς διαδοχικών διακρίσεων για την εταιρεία καθώς πρόσφατα αναγνωρίστηκε ως ένα από τα Top 5 Best Workplaces στην Ελλάδα, #2 Best Workplace στην Πορτογαλία και ως ένα από τα Best Workplaces in Europe 2023.

Προσηλωμένη στις εταιρικές της αξίες επιβεβαιώνει τη δέσμευσή της να προσφέρει ένα εξαιρετικό, συμπεριληπτικό και ασφαλές εργασιακό περιβάλλον, προωθώντας την ανάπτυξη και την ευημερία των εργαζομένων. Στη έρευνα συμμετείχαν 350+ Tech Kaizeners από την Ελλάδα, με το 93% από αυτούς να δηλώνουν ότι νιώθουν περήφανοι που εργάζονται στην Kaizen Gaming.

Παράλληλα, αισθάνονται ότι μπορούν να είναι ο εαυτός τους (90%), και πως ανεξάρτητα από τη θέση τους έχουν ίση αντιμετώπιση στην ομάδα (92%). Τέλος, το 96% δήλωσε πως μπορεί να βασίζεται στην συνεργασία με τους συναδέλφους του, κάτι που επιβεβαιώνει πόσο σημαντική είναι η ομαδικότητα για την Kaizen Gaming. Άλλωστε το #oneteam αποτελεί μία από τις βασικές της αξίες.

H αναγνώριση της Kaizen Gaming στο Top 5 της λίστας των Greece’s Best Workplaces in Technology 2023 αποτελεί μια σημαντική διάκριση που ενισχύει τη θέση της στον τομέα της τεχνολογίας. Έχοντας ως κύριο στόχο την συνεχή εξέλιξη, η Tech ομάδα της Kaizen Gaming μεγαλώνει συνεχώς τόσο στην Ελλάδα, όσο και στο εξωτερικό, και αναπτύσσεται σε όλα τα επίπεδα.

Συνολικά, κάθε μήνα, η εταιρεία υποδέχεται περίπου 120 νέους Kaizeners σε διάφορα τμήματα χτίζοντας το #oneteam που της δίνει τη δυναμική για να πρωτοπορεί στον χώρο του GameTech. Με στόχο την επέκταση σε 26 χώρες μέχρι το 2026, το πλάνο προσλήψεων ειδικά για την ανάπτυξη της ομάδας του Technology αποτελεί στρατηγική προτεραιότητα, τόσο στην Ελλάδα, όσο και στο εξωτερικό.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ