Smart Life

Η νέα ολοκληρωμένη λύση συνδεσιμότητας που διευκολύνει την ψηφιακή μετάβαση

Εύκολη διαχείριση κίνησης δεδομένων, εφαρμογών και συσκευών, μέσα από μια ενιαία πλατφόρμα στο cloud

Ελένη Βαρδάκη
Ελένη Βαρδάκη
2’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
COSMOTE SD WAN Business

COSMOTE SD WAN Business: Νέα λύση συνδεσιμότητα για μικρομεσαίες επιχειρήσεις με πολλαπλά σημεία παρουσίας

Σε έναν κόσμο που ψηφιοποιείται συνεχώς, το να έχεις τα κατάλληλα τεχνολογικά εφόδια είναι πλέον απαραίτητο. Ιδιαίτερα για τους ελεύθερους επαγγελματίες και τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις, ένας δυνατός σύμμαχος κάνει τα πάντα πιο εύκολα και γρήγορα. Διαχείριση μεγάλου όγκου αρχείων,  άμεση επικοινωνία με την ομάδα, ένα δίκτυο που να διαμορφώνεται σύμφωνα με τις ανάγκες της κάθε επιχείρησης: Η υπηρεσία COSMOTΕ SD WAN Business, είναι μια νέα, ολοκληρωμένη λύση συνδεσιμότητας που ανταποκρίνεται αποτελεσματικά στις ανάγκες των μικρομεσαίων επιχειρήσεων και συμβάλλει στον ψηφιακό τους μετασχηματισμό.

COSMOTE SD WAN Business

Με την συνδεσιμότητα στο εργασιακό περιβάλλον να κρίνεται αναγκαία για την ομαλή λειτουργία της ομάδας, μέσω της τεχνολογίας SD-WAN (Software - Defined Wide Area Network) η υπηρεσία COSMOTΕ SD WAN Business επιτρέπει την εύκολη διαχείριση της κίνησης δεδομένων, εφαρμογών και συσκευών. Χάρη στο cloud dashboard, επιτρέπεται στις επιχειρήσεις να διαχειρίζονται εξ αποστάσεως το δίκτυό τους,  καθώς και να το διαμορφώνουν ή και να το επεκτείνουν, με ασφάλεια, αξιοπιστία, και αποτελεσματικότητα. Η διαχείριση και ο έλεγχος του δικτύου γίνεται κεντρικά μέσω cloud dashboard, το οποίο προσαρμόζεται στις ανάγκες της επιχείρησης. Οι χρήστες έχουν πρόσβαση σε εσωτερικές και εταιρικές εφαρμογές  μέσω cloud και Internet με απόλυτη ασφάλεια, χάρη στην κρυπτογράφηση κίνησης μεταξύ σημείων παρουσίας.

COSMOTE SD WAN Business

Η υπηρεσία COSMOTΕ SD WAN Business παρέχει έναν συνδυασμό τεχνολογιών σταθερής και κινητής τηλεφωνίας (ΜPLS, Broadband Internet και LTE), δρομολογώντας με τον πιο γρήγορο τρόπο την κατανομή resources. Επιτυγχάνοντας έτσι, όχι μόνο τη βέλτιστη απόδοση, αλλά και εξοικονόμηση κόστους. Η υπηρεσία διατίθεται με τον απαραίτητο software και hardware εξοπλισμό της Cisco (Cisco Meraki Platform Dashboard, Meraki Appliances), σε τρία προγράμματα κατάλληλα σχεδιασμένα να εξυπηρετήσουν την κίνηση σε κάθε σημείο παρουσίας της επιχείρησης και μπορεί να αξιοποιηθεί ανεξαρτήτως παρόχου.

COSMOTE SD WAN Business

Σύμμαχος στον δρόμο του ψηφιακού μετασχηματισμού των ελληνικών επιχειρήσεων παραμένει διαχρονικά η COSMOTE, μέσα από τεχνολογικά προηγμένες υπηρεσίες και λύσεις για την ισότιμη συμμετοχή τους στις απαιτήσεις της σύγχρονης ψηφιακής κοινωνίας, συμβάλλοντας με τον τρόπο αυτό στη βιωσιμότητα και την ανάπτυξή τους.

COSMOTE SD WAN Business

Σύμφωνα με τον Διευθυντή Β2Β Marketing, CRM & Channel Management Ομίλου ΟΤΕ κ. Θάνο Φαλάγγα, η νέα υπηρεσία COSMOTΕ SD WAN Business, απαντά αποτελεσματικά στις σύγχρονες ανάγκες συνδεσιμότητας κάθε μικρομεσαίας επιχείρησης. “Θα συνεχίσουμε να σχεδιάζουμε ολοκληρωμένες λύσεις που βοηθούν τις επιχειρήσεις να αυξήσουν την ανταγωνιστικότητα και την παραγωγικότητά τους και να προσφέρουν καλύτερη εμπειρία στους πελάτες τους”.

Περισσότερα για την υπηρεσία COSMOTΕ SD WAN Business εδώ.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ