Smart Life

Huawei Watch GT4 και Free Buds Pro 3: Τα gadget που δεν αποχωρίζομαι

Nιώθω πιο έτοιμη από ποτέ να πετύχω υψηλές επιδόσεις και να πραγματοποιήσω κάθε μικρό ή μεγάλο στόχο. Πάντα, φυσικά, με στιλ

114824-667199.jpg
Νατάσσα Καρυστινού
2’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Huawei Watch GT4 και Free Buds Pro 3: Τα gadget που δεν αποχωρίζομαι

Με τα Huawei Watch GT4 και Free Buds Pro 3 οργανώνεις και βελτιώνεις την καθημερινότητά σου

Σε μια καθημερινότητα με πολλές απαιτήσεις, χρειάζεται κανείς τους κατάλληλους «σύμμαχους». Από το σπίτι στη δουλειά και από το γυμναστήριο στη βόλτα, το στιλάτο Huawei Watch GT4 είναι εκεί με τα Activity Rings για να σε ενημερώνει πόσα βήματα έκανες μέσα στην ημέρα ή πόσες θερμίδες έκαψες, όπως και να σε συνοδεύει σε κάθε δραστηριότητα ή περιπέτεια. Ένα gadget που συνδυάζει όλα τα χαρακτηριστικά ενός κορυφαίου smartwatch με τη μοντέρνα αισθητική και κομψότητα.

Το HUAWEI WATCH GT4 κάνει ένα τολμηρό “Fashion Forward” βήμα από τα κλασικά σχέδια της σειράς GT, εισάγοντας νέα σχεδιαστικά στοιχεία, διατηρώντας, παράλληλα, τη σύγχρονη γεωμετρική αισθητική των προκατόχων του. Το ρολόι διατίθεται σε δύο σχεδιαστικές παραλλαγές - το HUAWEI WATCH GT 4 με καντράν 46mm σε εντυπωσιακό οκταγωνικό σχεδιασμό με ισχυρό και ανθεκτικό εξωτερικό και το HUAWEI WATCH GT 4 με καντράν 41mm με το κομψό design σαν μενταγιόν, σχεδιασμένο με τέτοιο τρόπο, ώστε  να μοιάζει με κόσμημα.

Όλοι μας μπορούμε να βρούμε το στυλ που μας ταιριάζει! Ακόμη και να προσαρμόσουμε το καντράν του κάθε ρολογιού στον τρόπο ζωής και τις προτιμήσεις μας. Και αν αυτό δεν είναι αρκετό, παρέχεται η δυνατότητα επιλογής από  25,000+ όψεις ρολογιών που είναι διαθέσιμες στη συλλογή.

Ακόμη, το Huawei Watch GT4 βελτιώνει την τεχνολογία παρακολούθησης της καρδιάς TruSeen™ 5.5+, η οποία διαθέτει έναν αλγόριθμο βελτίωσης σήματος πολλαπλών καναλιών που βασίζεται σε μια αποκλειστική μέθοδο, αποτέλεσμα της χρόνιας μελέτης της Huawei. Ως αποτέλεσμα, έχουμε 30% πιο ακριβή μέτρηση της υγείας της καρδιάς μας, ακόμη και κατά τη διάρκεια δυναμικών δραστηριοτήτων (π.χ. τρέξιμο, σχοινάκι) ή περιβάλλοντα χαμηλής θερμοκρασίας.

Παράλληλα, περιλαμβάνει και νέες λειτουργίες όπως το Sleep breathing Awareness και Menstrual Cycle Management για παρακολούθηση του έμμηνου κύκλου και έχουμε πρόσβαση σε περισσότερες από 100 αθλητικές λειτουργίες, συμπεριλαμβανομένων πλέον πιο μοντέρνων αθλημάτων όπως το Padel, ακόμη και E-sports!

Huawei Watch GT4

Και όσο το Huawei Watch GT4 με βοηθάει να οργανώσω και να βελτιώσω την καθημερινότητά μου, τα Huawei Free Buds Pro 3 μου «λύνουν» τα χέρια και απογειώνουν την εμπειρία ήχου. Η νέα γενιά κορυφαίων ακουστικών TWS (True Wireless Stereo) ήρθε αναβαθμισμένη τόσο σε υλικό κατασκευής όσο και σε λογισμικό και προσφέρει εξαιρετική ποιότητα ήχου με Hi-Res Dual Driver και Intelligent Active Noise Cancellation (ANC) 3.0. Έτσι, όσο γυμνάζομαι ή βρίσκομαι στον δρόμο, μπορώ να απολαμβάνω μουσική, audio books και podcasts ή να πραγματοποιώ κλήσεις χωρίς διακοπές, με εξαιρετική ποιότητα, σε οποιοδήποτε περιβάλλον, ανεξαρτήτως θορύβου. Και χωρίς άγχος, αφού έχουν διάρκεια μπαταρίας έως 31 ώρες χρησιμοποιώντας τη θήκη για φόρτιση.

Huawei Free Buds Pro 3
Huawei Free Buds Pro 3

Με το Huawei Watch GT4 και τα Free Buds Pro 3 νιώθω πιο έτοιμη από ποτέ να πετύχω υψηλές επιδόσεις και να πραγματοποιήσω κάθε μικρό ή μεγάλο στόχο. Πάντα, φυσικά, με στιλ.

Το HUAWEI WATCH GT4 και τα FreeBuds Pro 3 είναι συμβατά με iOS και Android, για μεγαλύτερη ευκολία στη χρήση!

Το Huawei Watch GT4 και τα Huawei FreeBuds Pro 3 είναι διαθέσιμα στην Ελλάδα από το επίσημο δίκτυο συνεργατών της Huawei. Για περισσότερες πληροφορίες μπορείς να επισκεφθείς το consumer.huawei.com/gr/.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ