Smart Life

Ποιο ψυγείο ταιριάζει στην κουζίνα σου

Ένα μοντέρνο, τελευταίας τεχνολογίας με ιδιαίτερο στιλ

341667-710504.jpg
Ζένια Πιττακή
3’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Ψυγεία ντουλάπες LG

Ψυγείο ντουλάπα LG: Υψηλή τεχνολογία και μοναδικό design για κάθε γούστο και κάθε σπίτι.

ADVERTORIAL

Σπίτια μικρά, μεγάλα, μεζονέτες ή γκαρσονιέρες, με μίνιμαλ διακόσμηση ή μαξιμαλιστική προσέγγιση, σπίτια σε πολυκατοικίες και σπίτια στην εξοχή, δώματα και ημιυπόγεια, όλα έχουν ένα κοινό. Σε κανένα δε λείπει ψυγείο! Η απαραίτητη ηλεκτρική συσκευή που αποτελεί αναπόσπαστο μέρος της ζωής μας. Εκεί φυλάμε τα φρούτα και τα λαχανικά της υγιεινής διατροφής, το γάλα των παιδιών, το υπόλοιπο του φαγητού που με αγάπη φτιάξαμε για την παρέα, μικρές λιχουδιές, αναψυκτικά και κρασιά για ξεχωριστά βράδια. Ποιο ψυγείο όμως ταιριάζει στη δική σου κουζίνα; Η απάντηση βρίσκεται στη σειρά ψυγείων-ντουλαπών της LG, με σχέδια που καλύπτουν κάθε ανάγκη και κάθε γούστο.

Ποιο ψυγείο ταιριάζει στην κουζίνα σου

Ψυγεία ντουλάπες LG

«Πληθωρική» κουζίνα για πολλά άτομα

Είτε με τη μεγάλη κουζίνα πάει πακέτο και μια μεγάλη οικογένεια, είτε όχι, το πιο φρέσκο λανσάρισμα στην ψύξη από την LG ακούει στο όνομα «Ντουλάπες Combo» και έχει σχεδιαστεί για να κάνει τη ζωή σου ευκολότερη. Η νέα σειρά από ψυγεία και καταψύκτες που συνδυάζονται μεταξύ τους, αποτελούν μία ολοκληρωμένη λύση λειτουργικότητας και κομψότητας για την κουζίνα.

Τα μοντέλα συντήρησης (GLT51PZGSZ και GLM71MCCSF) σε συνδυασμό με τα μοντέλα κατάψυξης (GFM61MCCSF και GFE41PZGSZ) ξεχωρίζουν για τη μεγάλη χωρητικότητά τους και αποτελούν μια ολοκληρωμένη λύση για κάθε κουζίνα που διακρίνεται για το design και τη μεγάλη χωρητικότητα. Παράλληλα, ο κομψός σχεδιασμός τους εγγυάται ότι δεν χρειάζεται να θυσιάσεις τίποτα από την αισθητική του χώρου σου και τα καινοτόμα χαρακτηριστικά εγγυώνται τη μέγιστη λειτουργικότητα.

Ψυγεία ντουλάπες LG

Περισσότερες επιλογές για ψυγεία ντουλάπες

Τα LG ψυγεία ντουλάπα ξεχωρίζουν για τη μεγάλη χωρητικότητά τους, εφόσον χωράνε άνετα όλα όσα θα ήθελες να έχεις σε εύκολη πρόσβαση για όλη την εβδομάδα. Το μόνο που χρειάζεται να διαλέξεις είναι αν θέλεις ψυγείο ντουλάπα οριζόντιας ή κάθετης διάταξης. Τα ψυγεία ντουλάπες οριζόντιας διάταξης της LG διαθέτουν μεγάλη χωρητικότητα, με ενιαία συντήρηση στο επάνω μέρος και ψύξη στο κάτω μέρος. Από την άλλη, τα ψυγεία ντουλάπες κάθετης διάταξης της LG διαθέτουν κι αυτά μεγάλη χωρητικότητα, με τη συντήρηση να είναι κάθετη στο αριστερό μέρος και η ψύξη κάθετη στο δεξί μέρος. Η επιλογή λοιπόν έγκειται καθαρά στο τι προτιμάς ή τι διευκολύνει περισσότερο τη διαρρύθμιση της κουζίνας σου.

Περιορισμένος χώρος στην κουζίνα

Αν νόμιζες ότι σε μια πιο μικρή κουζίνα χρειάζεται να κάνεις «έκπτωση» στα θέλω σου, κάνεις λάθος. Τα slim μοντέλα των ψυγείων ντουλάπα της LG έχουν μικρότερο πλάτος για να μπορούν να τοποθετηθούν σε πιο περιορισμένους χώρους. Αποτελούν κομψή και πρακτική επιλογή, ενώ ταιριάζουν τέλεια σε μίνιμαλ αισθητική.

Ψυγεία ντουλάπες LG

Τι χρειάζεται να ξέρεις

Αυτό που χρειάζεται να ξέρεις είναι ότι όλα τα ψυγεία ντουλάπες της LG διαθέτουν πλήθος καινοτόμων τεχνολογιών και χαρακτηριστικών¹ –τα οποία διαφέρουν ανά μοντέλο. Ενδεικτικά θα αναφέρω την τεχνολογία LinearCooling™ που «σφραγίζει» τη φρεσκάδα των τροφίμων για μεγάλο χρονικό διάστημα² μειώνοντας τις διακυμάνσεις της θερμοκρασίας και εξασφαλίζοντας φρεσκάδα στα τρόφιμα. Η τεχνολογία DoorCooling+™ αφορά ομοιόμορφη και ταχύτερη ψύξη για μεγαλύτερη φρεσκάδα. Τα ποτά είναι πιο κρύα και τα τρόφιμα παραμένουν πιο φρέσκα.

Παράλληλα, υπάρχει μεγάλος εσωτερικός χώρος για περισσότερα τρόφιμα, ώστε να φυλάς όλα τα τρόφιμα και τα ποτά χωρίς να γεμίζει ασφυκτικά η κουζίνα. Χάρη στην τεχνολογία ThinQ™³ μπορείς να παρακολουθείς και να διαχειρίζεσαι το ψυγείο σου εξ αποστάσεως. Επίσης, αν ξεχάσεις την πόρτα ανοιχτή θα σου έρθει ειδοποίηση στο κινητό ή ακόμη μπορείς να ενεργοποιήσεις τη λειτουργία εξτρά ψύξης εξ αποστάσεως.

Τα μοντέλα με InstaView™ έχουν ιδιαίτερο ενδιαφέρον αφού με δύο γρήγορα χτυπήματα στο κομψό γυάλινο πάνελ, βλέπεις τα αγαπημένα σου σνακ και αναψυκτικά στο εσωτερικό χωρίς να ανοίγεις την πόρτα. Έτσι, μειώνεται η απώλεια του ψυχρού αέρα και παρατείνεται η φρεσκάδα των τροφίμων.

Ψυγεία ντουλάπες LG

¹Τα χαρακτηριστικά διαφέρουν ανά μοντέλο.

²Βασίζεται στα αποτελέσματα δοκιμών της TÜV Rheinland με τη χρήση εσωτερικής μεθόδου δοκιμών της LG για τη σύγκριση του χρόνου που απαιτείται για την πτώση της θερμοκρασίας του δοχείου νερού στην άνω θήκη μεταξύ των μοντέλων DoorCooling+™ και Non-DoorCooling+™.

³Απαιτείται η χρήση WI-FI.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ