Smart Life

Πώς θα ψωνίσεις online στην καλύτερη τιμή και με τη μέγιστη ασφάλεια

Η νέα δωρεάν υπηρεσία του BestPrice.gr αλλάζει τα πάντα στις ηλεκτρονικές αγορές

341667-710504.jpg
Ζένια Πιττακή
2’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Shopping

BestPrice.gr: Νέα δωρεάν υπηρεσία ασφάλισης αγορών για ηλεκτρονικές αγορές χωρίς άγχος

Μπορώ να πω με βεβαιότητα ότι το online shopping αποτελεί τουλάχιστον το 98% των αγορών μου, αφού ο χρόνος μου είναι αρκετά περιορισμένος για να τρέχω από μαγαζί σε μαγαζί και μάλιστα σε συγκεκριμένες ώρες. Με το online shopping, κάθομαι στον καναπέ στις 11 το βράδυ που έχουν τελειώσει πια όλες οι δουλειές μου και παραγγέλνω τα πάντα, από τα ψώνια του σουπερμάρκετ και μια φριτέζα αέρος για το σπίτι μέχρι την νέα κονσόλα video game για το γιο μου και εκείνο το ζευγάρι sneakers που μου άρεσε. Κι επειδή το google είναι χαοτικό και καταστήματα-φαντάσματα παραμονεύουν παντού, εννοείται ότι προτιμώ το BestPrice.gr στο οποίο βρίσκω ό,τι θέλω στις καλύτερες τιμές από δεκάδες καταστήματα, τα οποία πληρούν συγκεκριμένες προϋποθέσεις για να μπουν στις λίστες του.

Τι είναι το BestPrice.gr

Αν δεν είσαι εξοικειωμένος με το online shopping, να σου πω ότι το BestPrice.gr είναι η πρώτη και μεγαλύτερη πλατφόρμα αναζήτησης προϊόντων και σύγκρισης τιμών από ηλεκτρονικά καταστήματα. Σήμερα φιλοξενεί περισσότερα από 3.700 ηλεκτρονικά καταστήματα, αλλά στο BestPrice.gr δεν πραγματοποιούνται συναλλαγές. Μέσω της πλατφόρμας μπορώ να κάνω έρευνα αγοράς και να συγκρίνω τιμές, να ενεργοποιήσω ειδοποιήσεις για προϊόντα σε προσφορά με πτώση τιμής, να διαβάσω αξιολογήσεις και πολλά ακόμα.

BestPrice.gr

Αγορές με απόλυτη ασφάλεια

Όταν ξεκίνησα τις online αγορές είχα πολλές ανησυχίες. Αν και τα καταστήματα που βρίσκονται στο BestPrice.gr αποτελούν ασφαλείς επιλογές αγορών, αυτό δε σημαίνει ότι δεν μπορεί να συμβεί κάποιο άλλο απρόοπτο. Μπορεί το δέμα να «χτυπηθεί» κατά την παράδοση, μπορεί να αργήσω πολύ να παραλάβω (έχει συμβεί), μπορεί να έχει γίνει λάθος… Κι αν το κατάστημα αρνηθεί να με αποζημιώσει τι γίνεται;

Ακριβώς αυτές τις ανησυχίες θέλει να εξαλείψει το BestPrice.gr με την νέα υπηρεσία δωρεάν ασφάλισης αγορών για ηλεκτρονικές παραγγελίες από πιστοποιημένα καταστήματα. Η υπηρεσία παρέχεται σε συνεργασία με τη Eurolife FFH και με τη διαμεσολάβηση της Τράπεζας Eurobank Α.Ε.

BestPrice.gr

Διαδικασία ενεργοποίησης ασφάλισης αγορών

Εκτός από εντελώς δωρεάν, η υπηρεσία ασφάλισης αγορών είναι και πολύ εύκολο να ενεργοποιηθεί. Δημιουργείς λογαριασμό στο BestPrice.gr, ενεργοποιείς την αποθήκευση παραγγελιών και μόλις εμφανιστεί το παράθυρο της νέας υπηρεσίας συμπληρώνεις τα στοιχεία σου. Έτοιμο! Τώρα μπορώ να δω ανά πάσα στιγμή ποια πιστοποιημένα καταστήματα διαθέτουν τα προϊόντα που θέλω, όπως εκείνη την ωραία καφετέρια για το εξοχικό μας, και η παραγγελία μου αποθηκεύεται αυτόματα στο προφίλ μου στο BestPrice.gr. Έτσι έχω επιπλέον αίσθημα ασφάλειας αφού ξέρω ότι ενεργοποιώντας το πριν την αγορά καλύπτομαι από την ασφάλιση και δε μπορεί να πάει τίποτα στραβά.

BestPrice.gr

Ψώνια στις καλύτερες τιμές και με τη μεγαλύτερη ασφάλεια

Αν, για παράδειγμα, θέλεις να αγοράσεις ένα ανδρικό μπουφάν, το νέο iPhone ή κάποιο άλλο κινητό, μπορείς να παρακολουθήσεις την τιμή του στο BestPrice.gr και να επωφεληθείς από την όποια προσφορά, ειδικά τώρα που πλησιάζει η Black Friday! Όσο για τις δεύτερες σκέψεις σου, επειδή πρόκειται για ακριβή αγορά, το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να ενεργοποιήσεις την ασφάλιση αγορών και να περιμένεις το δέμα σου.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ