Smart Life

The Wanderers Season II: Η ενέργεια συνεχίζεται με ακόμα περισσότερο πάθος!

Η παρέα των Wanderers μεγαλώνει

62222-137653.jpg
A.V. Team
ΤΕΥΧΟΣ 886
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
The Wanderers Season II

The Wanderers Season II: ο Ζήσης Ρούμπος και ο Ηλίας Γαληνός μπαίνουν στην παρέα των Wanderers

Ήταν σχεδόν πριν από ένα χρόνο όταν o αγαπημένος μας καφές Bristot μάς σύστησε μέσα από μια πρωτότυπη δημιουργική ενέργεια τους «The Wanderers»: τρεις –φαινομενικά– διαφορετικούς ανθρώπους που μια αφορμή τους έκανε να ανακαλύψουν το πάθος τους και να δουν τα πράγματα αλλιώς.

Ο Κωνσταντίνος Πολυχρονόπουλος, εμπνευστής της κοινωνικής κουζίνας «Ο Άλλος Άνθρωπος», η Άντα Λιβιτσάνου μέσα από το Ada’s Little Kitchen και η Μελίνα Βλάχου, yoga instructor, ήταν οι πρώτοι Wanderers που μέσα από την αφήγηση της ζωής τους μας έδωσαν το έναυσμα να ζήσουμε με γνώμονα τη χαρά και το πάθος. Και να που ήρθε η στιγμή, η παρέα των Wanderers να μεγαλώσει!

The Wanderers Season II

Ο Ζήσης Ρούμπος, ηθοποιός, κωμικός, θεατρικός συγγραφέας, σεναριογράφος, αλλά κυρίως παθιασμένος… gamer, βάζει το πιόνι του στην εκκίνηση του πιο συναρπαστικού παιχνιδιού –της ίδιας της ζωής– όπως μας λέει ο ίδιος και μας εξηγεί γιατί τελικά «Η ζωή είναι ένα παιχνίδι» που, μάλιστα, «δεν μπορεί να σου ορίσει κανένας πού μπορείς να φτάσεις».

Ο Ηλίας Γαληνός είναι ένας επιτυχημένος σύμβουλος προσωπικής ανάπτυξης στελεχών επιχειρήσεων. Όμως η πορεία που χάραξε ακολουθώντας το πάθος του για να δημιουργήσει έναν κόσμο πιο δίκαιο για όλους μέσα από την Action Aid, ήταν αυτή που θα έκανε χωρίς σκέψη ξανά και ξανά.

The Wanderers Season II

Παλιοί και νέοι Wanderers συναντιούνται στο wanderers.caffebristot.gr για να μας δώσουν έμπνευση μέσα από τις ιστορίες τους και να μας προ(σ)καλέσουν να πάρουμε μέρος στο μεγάλο διαγωνισμό για μια κονσόλα Playstation 5 & God of War Ragnarok και πολλά ακόμα πλούσια δώρα!

Μπες τώρα και δήλωσε συμμετοχή!

Λίγα λόγια για την Bristot: H Bristot, με έδρα το Belluno της Ιταλίας στους πρόποδες των Δολομιτών, είναι ένα brand με μακρά ιστορία στoν ιταλικό καφέ διατηρώντας αναλλοίωτες τις βασικές του αξίες, όπως το πάθος και το μεράκι για άριστης ποιότητας καφέ. Ο καφές Bristot έχει επιτυχημένη παρουσία τόσο στην Ελλάδα όσο και σε 65 ακόμη χώρες.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ