Smart Life

The Unstoppables, το πρόγραμμα του efood που στηρίζει τον ελληνικό αθλητισμό

Στο πρόγραμμα εντάσσονται αθλητές που στοχεύουν στους Ολυμπιακούς Αγώνες, αθλητές με αναπηρία, αλλά και ερασιτεχνικά αθλητικά σωματεία

114824-667199.jpg
Νατάσσα Καρυστινού
3’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
The Unstoppables

To efood μέσα από το πρόγραμμα στήριξης αθλητών The Unstoppables βοηθάει έμπρακτα αθλητές με υψηλούς στόχους

Πριν από 12 χρόνια, δύο νέοι άνθρωποι είχαν μία επιχειρηματική ιδέα που ελάχιστοι πίστεψαν. Βλέπετε, η ιδέα τους άκουγε στο όνομα efood κι εκείνη την εποχή το να παραγγείλεις φαγητό online φάνταζε σενάριο επιστημονικής φαντασίας. Όμως, το γεγονός ότι οι περισσότεροι δεν το θεωρούσαν εφικτό δεν είχε καμία σημασία. Γιατί ήταν οι ίδιοι που πίστεψαν την ιδέα τους. Οι ίδιοι που δούλεψαν σκληρά, βάζοντας στόχους υψηλούς, τους πιο υψηλούς που μπορούσαν να φανταστούν. Και τους πέτυχαν. Δώδεκα χρόνια μετά, το efood είναι η Νο 1 υπηρεσία delivery στην Ελλάδα, μία εφαρμογή εγκατεστημένη στα κινητά όλων μας. Το efood άλλαξε τον τρόπο που παραγγέλνουμε φαγητό.

Από αυτή την ιστορία εμπνέεται και η ενέργεια “The Unstoppables”, το νέο πρόγραμμα στήριξης αθλητών που εγκαινιάζει φέτος το efood, έτσι κι αλλιώς γνωστό για τις κοινωνικές δράσεις του. Το πρόγραμμα The Unstoppables είναι σχεδιασμένο για να στηρίξει τον αθλητισμό στην Ελλάδα παρέχοντας χορηγίες σε νέους αθλητές που κι αυτοί, όπως το ίδιο το efood, έχουν θέση τον πήχη ψηλά. Νέοι άνθρωποι που στοχεύουν μία θέση στους Ολυμπιακούς Αγώνες, αθλητές με αναπηρία που αγωνίζονται καθημερινά, αλλά και ερασιτεχνικά, αθλητικά σωματεία.

Ήδη από το πρόγραμμα έχουν βοηθηθεί δύο έλληνες πρωταθλητές και μία ομάδα αθλητών που έχουν ως στόχο να βρεθούν στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού το καλοκαίρι του 2024.

Ας γνωρίσουμε τους Unstoppables:

The Unstoppables by efood

Λεωνίδας Τσιορτανίδης αν και μόλις 22 χρονών έχει ήδη σημαντικές διεθνείς διακρίσεις στην ιστιοσανίδα, γεγονός καθόλου τυχαίο. Ο ίδιος γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Άνδρο, ένα νησί με τεράστια ναυτική παράδοση. Είναι παιδί μίας πολυμελούς οικογένειας (έχει άλλα 9 αδέρφια!),  και ξεκίνησε την αθλητική του πορεία στα 8 του χρόνια. Ο Λεωνίδας είναι πρωταθλητής Ελλάδας στην κατηγορία Techno Plus  και παγκόσμιος πρωταθλητής U15 και ονειρεύεται να εκπροσωπήσει τη χώρα μας στους επόμενους Ολυμπιακούς Αγώνες.

Λεωνίδας Τσιορτανίδης
Λεωνίδας Τσιορτανίδης

Δώρα Γκουντούρα γεννήθηκε στην Αθήνα και όταν ήταν 12 χρονών αποφάσισε να ασχοληθεί με την ξιφασκία. Ήταν μια σοφή απόφαση καθώς σήμερα, στα 26 της χρόνια, η Δώρα μετρά ήδη μία συμμετοχή σε Ολυμπιακούς Αγώνες (του Τόκιο), ενώ είναι η μοναδική ελληνίδα ξιφομάχος που έχει επιτύχει παγκόσμια διάκριση κερδίζοντας την 3η θέση στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα της Βουδαπέστης το 2019, αλλά και το χρυσό μετάλλιο στο γραν πρι της Σεούλ μόλις λίγους μήνες πριν. Ανυπομονούμε να τη δούμε στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού.

Δώρα Γκουντούρα
Δώρα Γκουντούρα

-Ο Παύλος Καγιαλής και ο Γιάννης Ορφανός είναι ένα πολλά υποσχόμενο δίδυμο στην ελληνική ιστιοπλοία. Ο Παύλος μετρά ήδη ένα Ολυμπιακό μετάλλιο καθώς μαζί με τον Παναγιώτη Μάντη κέρδισε την τρίτη θέση στην κατηγορία 470 στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο. Ο Γιάννης είναι απόφοιτος της Γυμναστικής Ακαδημίας και κάτοχος μεταπτυχιακού διπλώματος με ειδικότητα στην ιστιοπλοΐα. Οι δυο τους θα διαγωνιστούν για πρώτη φορά στην πιο γρήγορη κατηγορία της ιστιοπλοΐας, την 49er!

Παύλος Καγιαλής και Γιάννης Ορφανός
Παύλος Καγιαλής και Γιάννης Ορφανός

Όλοι οι παραπάνω αθλητές έχουν θέσει τον πιο υψηλό στόχο που μπορεί να βάλει ένας αθλητής στην καριέρα του: μία πολυπόθητη συμμετοχή στους Ολυμπιακούς Αγώνες. Αλλά ένας στόχος παραμένει πάντα ένας στόχος. Κι όσο υψηλά κι αν βρίσκεται, πάντα μπορούμε να τον πετύχουμε. Ειδικά αν έχουμε την κατάλληλη στήριξη – τότε είναι που όλοι γινόμαστε ασταμάτητοι.  

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ