Smart Life

Θες να έχεις απεριόριστα data όλο το καλοκαίρι;

Σου βρήκαμε τη λύση με τις καλοκαιρινές προσφορές της Nova, για να μην μείνεις ποτέ offline

Ηλιάνα Κωνσταντακάτου.
Ηλιάνα Κωνσταντακάτου
3’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Ένας άνθρωπος τραβάει φωτογραφία την θάλασσα.
© Unsplash

Nova unlimited data: Οι προσφορές για να έχεις απεριόριστα δεδομένα στις διακοπές 

Και επίσημα βρισκόμαστε στην αγαπημένη μου περίοδο, αυτήν  πριν τις διακοπές, που κανονίζουμε τις τελευταίες λεπτομέρειες λίγο πριν το πλοίο σαλπάρει για κάποιο πανέμορφο κυκλαδίτικο νησί (ή για οποιοδήποτε προορισμό έχει επιλέξει ο καθένας. Είμαι backpacker, κάνω διακοπές σε κάμπινγκ και προσπαθώ να οργανώνω την κάθε λεπτομέρεια για να χαλαρώσω, χωρίς να μου λείπει κάτι. Στο κάμπινγκ βρίσκεις πρίζες για να φορτίσεις τις συσκευές σου, αλλά το Wi-Fi είναι μια παροχή που δεν περιλαμβάνεται. Επειδή όμως στις διακοπές μου θέλω να επικοινωνώ με τους φίλους μου, να ανεβάζω τα story μου στα social media και να streamάρω απεριόριστα τις αγαπημένες μου μουσικές, έκανα την έρευνα μου για να έχω unlimited data με χαμηλό budget. Βρήκα τη λύση μου στις καλοκαιρινές προσφορές της Nova για unlimited data, που μάλλον ταιριάζει και σε εσένα που θες να μπορείς να κάνεις τηλεργασία από παντού, που θες να streamάρεις ασταμάτητα τις αγαπημένες σου σειρές στις διακοπές, που θες να συνεχίσεις να chatάρεις με τους φίλους σου από το νησί και για να έχεις πάντα στο χέρι σου όλες τις πληροφορίες που θα κάνουν το καλοκαίρι σου ακόμα πιο απολαυστικό.

Στις διακοπές μπορεί φαινομενικά να «αποσυνδεόμαστε» από την online ζωή μας, αλλά τα unlimited data είναι πάντα αναγκαία. Χρειαζόμαστε δίπλα μας έναν σύμμαχο που μιλά ξεκάθαρα και αφουγκράζεται τις ανάγκες μας  χωρίς να μας ζητάει πίσω τον ουρανό με τ’ άστρα. Και αυτό ακριβώς θα βρεις στη νέα Nova που ως μέλος της United Group, του κορυφαίου παρόχου τηλεπικοινωνιών και media στη Νοτιοανατολική Ευρώπη, γνωρίζει τι ακριβώς χρειάζεσαι και σου προσφέρει unlimited data για όλο το καλοκαίρι, είτε είσαι κατόχος συμβολαίου, είτε καρτοσυμβολαίου είτε καρτοκινητής.

Άρα, όλοι μπορούμε να απολαύσουμε την κορυφαία εμπειρία Mobile Internet των δικτύων νέας γενιάς 4G, 4G+ και 15G που προσφέρει η Nova καθώς και ιλιγγιώδεις ταχύτητες που αγγίζουν το 1Gbps. Και θα νομίζεις ότι αυτές οι ταχύτητες είναι προνόμιο μόνο για όσους βρίσκονται στα μεγάλα αστικά κέντρα της Ελλάδας. Κι όμως, θα τις απολαύσεις ακόμα και στις νησιωτικές περιοχές του Αιγαίου. Κι όσο για την κάλυψη; Ως συνδρομητής Nova δεν θα χρειαστεί να ανησυχήσεις ποτέ ξανά γι’ αυτό γιατί έχει εξασφαλίσει, στο 5G δίκτυό της, 74% πανελλαδική κάλυψη – ποσοστό μάλιστα που αγγίζει το 99% για τα μεγάλα αστικά κέντρα.

Nova: Προσφορές για απεριόριστα data.

Nova unlimited data: Ειδικές καλοκαιρινές προσφορές 

Ειδική προσφορά για τους κατόχους συμβολαίου & καρτοσυμβολαίου Nova

Με μόλις € 10,90 για 30 ημέρες, απολαμβάνεις απεριόριστα data στο κινητό σου και μάλιστα, χωρίς κανέναν περιορισμό στις ταχύτητες. Κι επειδή το καλοκαίρι δεν διαρκεί μόνο  τον Αύγουστο, η Nova σου δίνει τη δυνατότητα να ενεργοποιήσεις τα unlimited data ξανά και ξανά μέσα στο καλοκαίρι, με τελική ημερομηνία ενεργοποίησης την Πέμπτη 31 Αυγούστου 2023. Στην χώρα μας άλλωστε και ο Σεπτέμβρης καλοκαίρι θεωρείται. Μπορείςς να ενεργοποιήσεις την προσφορά, εύκολα και γρήγορα, από οπουδήποτε, μπαίνοντας από το κινητό σου στο Nova App, μέσω web ή SMS. Μάθε εδώ περισσότερες πληροφορίες.

Ειδική προσφορά για τους κατόχους καρτοκινητής FREE2GO

Απόλαυσε την απόλυτη ελευθερία που προσφέρουν τα απεριόριστα data με μόλις €10,60 για 30 ημέρες. Μαζί με αυτά μπορείς να έχεις και απεριόριστα λεπτά ομιλίας προς όλους επιλέγοντας την προσφορά για data & λεπτά ομιλίας για 20 ημέρες με μόλις €17,80. Και αυτές οι προσφορές, όπως και η παραπάνω είναι διαθέσιμες για ενεργοποιήσεις έως και τις 31/08/2023. Δες ακόμα περισσότερες πληροφορίες εδώ.

UNLIMITED DATA ΔΩΡΕΑΝ για 3 μήνες με UNLIMITED ΟΜΙΛΙΑ

Mε κάθε νέα σύνδεση κινητής, στα προγράμματα Unlimited Ομιλία&SMS+ 6GB, Unlimited Ομιλία&SMS+ 15GB, Business Unlimited Ομιλία&SMS+ 6GB και Business Unlimited Ομιλία&SMS+ 15GB η Nova προσφέρει 3 μήνες ΔΩΡΕΑΝ UNLIMITED DATA. Μέσα από τη νέα σειρά προγραμμάτων Unlimited, η εταιρεία προσκαλεί τους ενδιαφερόμενους, ιδιώτες και επιχειρήσεις, να απολαύσουν τις πολλαπλές δυνατότητες που προσφέρουν τα ΑΠΕΡΙΟΡΙΣΤΑ DATA, στις απίστευτα υψηλές ταχύτητες στο δίκτυο κινητής της Nova, σε συνδυασμό με ΑΠΕΡΙΟΡΙΣΤΗ ΟΜΙΛΙΑ και SMS επιλέγοντας μεταξύ των τεσσάρων προγραμμάτων της καλοκαιρινής προσφοράς, σύμφωνα με τις ανάγκες τους και το προφίλ χρήσης που ταιριάζει στις συνήθειες τους. Η καλοκαιρινή προσφορά ισχύει έως 31/08/2023 και αφορά νέες συνδέσεις υφιστάμενων ή νέων συνδρομητών Nova. Περισσότερες πληροφορίες για ιδιώτες εδώ και για επιχειρήσεις εδώ.

Ζήσε το καλοκαίρι σου στο έπακρο με σύμμαχό σου τη Nova. Ανακάλυψε περισσότερα στο nova.gr, στο f2g.gr στο 13800 (για ιδιώτες), στο 1277 (για εταιρικούς πελάτες) αλλά και σε όλα τα καταστήματα Nova.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ