Smart Life

Οι 1+1 προσφορές του efood επέστρεψαν. Αντίο δίαιτα.

Μέχρι και τις 25 Ιουνίου ό,τι παραγγέλνεις έρχεται διπλό

328203-678198.png
Φίλιππος Κόλλιας
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
efood

Οι 1+1 προσφορές από το efood είναι σαν το καλοκαίρι. Θες να κρατήσουν για πάντα.

Τις προσφορές του efood κάθε φορά τις περιμένω πώς και τι. Όλες οι προσφορές μου αρέσουν (δεν κάνω διακρίσεις εγώ), αλλά σε μία έχω παραπάνω αδυναμία. Προφανώς μιλάω για τη μοναδική, την ανεπανάληπτη προσφορά 1+1, το όνειρο κάθε σοβαρού λιχούδη εκεί έξω. Ό,τι παίρνεις να έρχεται στην πόρτα σου διπλό, να πληρώνεις ένα και να παίρνεις δύο, έτσι απλά και κερασμένα.

Τώρα, πολλοί είναι αυτοί που θα σας πουν πως η 1+1 προσφορά του efood είναι μιας πρώτης τάξεως ευκαιρία για να φανείς ανοιχτοχέρης (ενώ δεν είσαι). Πώς; Πολύ απλά παραγγέλνεις πρωινό για εσένα, αλλά και για εκείνη. Κερνάς καφέ τον συνάδελφο στη δουλειά, τον κολλητό σουβλάκια. Όλοι είναι ευχαριστημένοι και εσύ χορτάτος (και κυρίως κερδισμένος). Κι αν ακόμα αυτή είναι μία σωστή τεχνική (δεν πρόκειται να διαφωνήσω ως προς αυτό), δεν είναι ο δικός μου προτιμότερος τρόπος.

Μισό λεπτό να σας εξηγήσω γιατί η 1+1 προσφορά είναι από εκείνες τις ευκαιρίες της ζωής που δεν χάνονται… Για όλες εκείνες τις φορές που δεν σου έφτασε η μία μερίδα μουσακά, για τη μεταμεσονύχτια λιγούρα -που όχι τελικά δεν πέρασε με τη μία (μόλις!)  κρέπα-, γιατί ποτέ κανείς δεν χόρτασε με ένα σουβλάκι. Μπορεί η προσέγγιση μου να είναι λιγάκι, χμμ… εγωκεντρική, αλλά σίγουρα είναι αποτελεσματική για την πείνα και το πορτοφόλι. Ακόμα και στην περίπτωση που είσαι λιτοδίαιτος, άσχημα είναι να παραγγέλνεις μεσημεριανό και ως δια μαγείας να εμφανίζεται ταυτόχρονα και το βραδινό σου;

Όχι! Την προσφορά 1+1 του efood εγώ τη θέλω μόνο για εμένα. Αν εσύ θες τη μοιραστείς, μπορείς. Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να μπεις στο efood μέχρι και τις 25 Ιουνίου, να πατήσεις το φίλτρο 1+1 στην ανανεωμένη αρχική σελίδα του efood και να βρεις χιλιάδες προσφορές σε ό,τι κι αν ψάχνεις. Καφέδες, σουβλάκια, και ό,τι άλλο ονειρεύεσαι από το καλοκαίρι σου. Μάλιστα, αυτή τη φορά τα καταστήματα με την 1+1 προσφορά είναι ακόμα περισσότερα, έτσι για να μην μπορείς να διαλέξεις τι να πρωτοπάρεις (ΤΑ ΠΑΝΤΑ είναι η απάντηση σε περίπτωση που αναρωτιέσαι)….

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ