Smart Life

Η πιο νόστιμη στάση για μετά το Pride

Το Hard Rock Cafe Athens συμμετέχει στη μεγάλη γιορτή αγάπης

114868-649339.jpg
Μαρία Αλεξίου
2’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Pride

To Hard Rock Cafe Athens έχει μία μοναδική προσφορά για όσους το επισκεφθούν στις 10 Ιουνίου, μετά το PRIDE

Το PRIDE δεν είναι ένα ακόμη φεστιβάλ, αλλά η μεγαλύτερη γιορτή αγάπης στον κόσμο. Μια γιορτή που κάθε χρόνο μας υπενθυμίζει ότι αυτά που μας ενώνουν είναι πολλά περισσότερα από όσα μας χωρίζουν. Όπως ακριβώς κάνει και η μουσική! Rock, pop, heavy metal, techno, hip-hop, δεν έχει σημασία το είδος που προτιμάς, αλλά το γεγονός ότι η μουσική σε φέρνει πιο κοντά με τους γύρω σου. Για αυτό και φέτος, το Hard Rock Cafe Athens, το πιο μουσικό στέκι της πόλης, εμπνέεται από το PRIDE και μας καλεί να μοιραστούμε το μήνυμα LOVE OUT LOUD!

LOVE OUT LOUD

Το σύνθημα LOVE OUT LOUD είναι ένα μήνυμα αγάπης προς όλους, ένα κάλεσμα για αποδοχή, θετική ενέργεια, ενότητα, όλα όσα δηλαδή πρεσβεύει η φιλοσοφία κάθε Hard Rock Cafe εκεί έξω. Έτσι, λοιπόν, το Hard Rock Cafe Athens γιορτάζει και φέτος την αγάπη και μας θέλει μαζί του σε μία γιορτή μουσικής και γαστρονομίας που μάλιστα θα διαρκέσει όλο τον Ιούνιο.

Ειδικά, όμως, για το Σάββατο 10 Ιουνίου ανήμερα του PRIDE το Hard Rock Cafe Athens μας επιφυλάσσει κάτι ξεχωριστό… Μία μοναδική προσφορά περιμένει όλους όσοι εκείνη τη μέρα περάσουν την πόρτα του φορώντας το μπλουζάκι ή κάποιο άλλο αξεσουάρ με τη σημαία του PRIDE. Για εκείνη τη μέρα, από τις 19.00 και μετά όλοι οι πολύχρωμοι άνθρωποι θα έχουν έκπτωση 20% στο φαγητό ώστε να απολαύσουν το burger της αρεσκείας τους ή όποιο άλλο πιάτο από τον πλούσιο κατάλογο επιθυμούν στο Hard Rock Cafe Athens της Αδριανού.

Hard Rock Cafe Athens

Επιπλέον, για όλο τον Ιούνιο η μουσική, που έτσι κι αλλιώς έχει πρωταγωνιστικό ρόλο εδώ, εμπλουτίζεται με ακόμη πιο uplifting χαρακτήρα για να υποστηρίξει και μουσικά το μήνυμα του PRIDE. Να μια καλή ευκαιρία για να επισκεφθείς το Hard Rock Cafe Athens, ακόμη και αν δεν το έχεις κάνει ποτέ μέχρι τώρα… Rock ‘n’ Roll, κάποια από τα καλύτερα burgers της πόλης και δροσερά cocktails, σε ένα χώρο γεμάτο με αυθεντικά μουσικά memorabilia της εμβληματικής συλλογής του Hard Rock Cafe.

Υ.Γ. Απαραίτητη στάση πριν φύγεις είναι και το Rock Shop, το θρυλικό κατάστημα πώλησης του Hard Rock Cafe, όπου θα προμηθευτείς κι εσύ το κλασικό λευκό Hard Rock Cafe t-shirt, αξεσουάρ εμπνευσμένα από τη rock κουλτούρα, καθώς και συλλεκτικά Hard Rock Cafe είδη που δεν θα βρεις πουθενά αλλού.

Hard Rock Cafe

Αδριανού 52, Μοναστηράκι, 210 3245170, www.hardrockcafe.com, Fb: @hrcathens, Instagram: @hrcathens

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ