Smart Life

Οδηγός επιβίωσης για τις καλοκαιρινές συναυλίες

Mην ξεχνάς να μασάς τις αγαπημένες σου Trident στον ρυθμό

Ηλιάνα Κωνσταντακάτου.
Ηλιάνα Κωνσταντακάτου
3’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Συναυλία.
© Unsplash

Ο απόλυτος οδηγός για να απολαύσεις στο έπακρο τις φετινές καλοκαιρινές συναυλίες 

Το καλοκαίρι για πολλούς ξεκινά μόλις το πλοίο σαλπάρει από το λιμάνι του Πειραιά με προορισμό κάποιο κυκλαδίτικο νησί. Για πολλούς από εμάς όμως, ξεκινάει μόλις ανοίξουν τις πόρτες τους τα μεγάλα μουσικά φεστιβάλ της Αθήνας. Και φέτος, το πρόγραμμα τους πιο πλούσιο από ποτέ και μας υπόσχονται ένα καλοκαιρινό συναυλιακό ντελίριο.

Θα χρειαστεί όμως να είσαι απαραίτητα προετοιμασμένος για να χαρείς τις ημέρες των φεστιβάλ στο έπακρο για αυτό και εμείς ετοιμάσαμε έναν πλήρη οδηγό με ορισμένα βασικά tips για να απολαύσετε τους αγαπημένους σας καλλιτέχνες.

Ντύσου άνετα

Φρόντισε να φοράς  άνετα και ανάλαφρα ρούχα (απόφυγε το μαύρο χρώμα που «τραβάει» τον ήλιο και θα ιδρώσεις). Δώσε ιδιαίτερη προσοχή στα παπούτσια που θα επιλέξεις  γιατί θα είσαι πολύ ώρα όρθιος και θα χορεύεις. Μην ξεχάσεις να βάλεις  αντηλιακό, γιατί ο απογευματινός ήλιος του καλοκαιριού μπορεί να είναι υπέροχος αλλά «χτυπάει», οπότε θα χρειαστείς προστασία.

Συναυλία.
© Unsplash

Να κουβαλάς μαζί σου λίγα πράγματα

Απόφυγε να έχεις μαζί σου πολλά πράγματα. Προτείνουμε να επιλέξεις μια μικρή τσάντα τύπου μπανάνα και σε καμία περίπτωση backpack, που είναι σαν να έχεις μονίμως ένα πρόσθετο βάρος στην πλάτη σου και δεν διευκολύνει ούτε εσένα ούτε τους γύρω σου. Επίσης, τα ρούχα με τσέπες βοηθούν για να έχεις τα απαραίτητα όπως κλειδιά, κινητό και τις αγαπημένες σου τσίχλες Trident. Σε κάθε περίπτωση, σε συναυλιακούς χώρους υπάρχουν lockers όπου μπορείς να αφήσεις τυχόν πράγματά όπως το κράνος.

Release Athens 2023: Ποια είναι τα 10 νέα ονόματα της ελληνικής σκηνής που προστίθενται στο line up του φεστιβάλ.

Φάε καλά πριν το Φεστιβάλ

Η ορθοστασία και η ζέστη σε συνδυασμό με την πείνα, δεν θα σε αφήσουν να περάσεις καλά. Για αυτό, πριν φύγεις από το σπίτι φάε καλά για να έχεις δυνάμεις. Μπορείς να έχεις μαζί σου κάποιο σνακ που θα σε «δυναμώσει» όσο περιμένεις τον επόμενο καλλιτέχνη να εμφανιστεί στην σκηνή.

Μάσα στον ρυθμό

Και όσο περιμένεις τον επόμενο καλλιτέχνη να βγει στο stage της πλατείας Νερού, μην ξεχνάς ότι στην τσάντα σου έχεις το πολύτιμο κουτάκι με τσίχλες Trident, που θα ανεβάσει όχι μόνο τη δική σου διάθεση αλλά και της παρέας σου. Εκτός από τις αμέτρητες διαφορετικές γεύσεις που μπορείς να επιλέξεις, από τροπικά φρούτα και καρπούζι, μέχρι τσιχλόφουσκα και δύοσμο, οι Trident σε στέλνουν στην επόμενη συναυλία του Release Festival. Απλά, μασάς στον ρυθμό και κερδίζεις προσκλήσεις για τις πιο hot συναυλίες του καλοκαιριού. Είναι εύκολο: επισκέπτεσαι το site της Trident, συμπληρώνεις το barcode από το κουτί με τις τσίχλες που έχεις μαζί σου και τα στοιχεία σου και συμμετέχεις στον διαγωνισμό.

trident_music_tagline

Μην ξεχνάς να ενυδατώνεσαι αρκετά

Καλές οι μπίρες, αλλά μην ξεχνάς να έχεις πάντα μαζί σου ένα μπουκαλάκι νερό. Με τέτοια ζέστη χρειάζεται προσοχή για να μην πάθεις αφυδάτωση ή ζαλάδα.

sepultura-release-athens-2022__7_

Πάνω από όλα όμως, εξοπλίσου με καλή διάθεση και θα περάσεις αξέχαστα. 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ