Smart Life

24 ώρες από τη ζωή μιας εργαζόμενης μαμάς με τον κατάλληλο… εξοπλισμό!

Με τα Galaxy Watch5, Galaxy Z Flip4, Galaxy Buds2 Pro της Samsung  μπορείς να κάνεις τα πάντα

341667-710504.jpg
Ζένια Πιττακή
2’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Samsung Galaxy Watch5, Galaxy Z Flip4, Galaxy Buds2 Pro

Samsung Galaxy Watch5, Galaxy Z Flip4, Galaxy Buds2 Pro: Τα απαραίτητα εργαλεία για μια ημέρα γεμάτη υποχρεώσεις και προκλήσεις

Πόση ώρα κοιμήθηκα τώρα; Τρία τέταρτα από την τελευταία φορά που έκλαψε το μωρό; Το smartwatch δονείται στον καρπό μου υπενθυμίζοντάς μου ότι πήγε κιόλας 6.30. Κοιτάζω το μωρό που κοιμάται γαλήνια δίπλα, πατάω το «snooze» στην οθόνη αφής και σηκώνομαι πατώντας στις μύτες των ποδιών. To Galaxy Watch5 της Samsung ίσως είναι το καλύτερο δώρο που μου πήρα τελευταία. Με ξυπνάει αποτελεσματικά αλλά αθόρυβα για τους άλλους, ενώ παρακολουθεί και την ποιότητα του ύπνου μου ώστε να ξέρω τι μπορώ να διορθώσω για να κοιμάμαι καλύτερα. Αν και είναι αρκετά προφανές τι με κρατάει ξύπνια τα βράδια αυτή την περίοδο, καλό είναι να ξέρω πόσες ώρες κοιμάμαι και τι είδους ύπνο κάνω. Οι καλύτερες νύχτες οδηγούν σε καλύτερες ημέρες και όταν το multitasking σου έχει γίνει τρόπος ζωής, όπως εμένα, οποιαδήποτε βοήθεια από την τεχνολογία είναι πολύτιμη.

Τσεκάρω τις ειδοποιήσεις στο Galaxy Z Flip4 από την εξωτερική οθόνη ενώ πιάνω τα μαλλιά μου αλογοουρά. Έξω έχει ήδη ξημερώσει και είμαι αποφασισμένη να προλάβω 3-4 γύρους στο κολυμβητήριο πριν πάω στο γραφείο. Μα, καινούργια γκριμάτσα είναι τώρα αυτή; Προλαβαίνω να μας βγάλω μια σέλφι χάρη στη FlexCam και στη hands-free εμπειρία κάμερας που προσφέρει –γιατί δεν ξέρω αν έχεις δοκιμάσει να βγάλεις φωτογραφία με μωρό αγκαλιά, είναι challenging task όχι αστεία. Ρίχνω το Galaxy Z Flip4 στην τσέπη, ευτυχώς που διπλώνει και έχει το κατάλληλο μέγεθος, και με το παιδί αγκαλιά (πάντα!) μπαίνουμε στο αυτοκίνητο. Εκείνος θα πάει στον παιδικό και εγώ… παντού. Τσάντα, τσεκ. Κλειδιά, τσεκ. Galaxy Buds2 Pro, τσεκ. Όταν θέλεις να τα προλάβεις όλα και να έχεις και τα χέρια σου ελεύθερα, τα ασύρματα ακουστικά είναι ένα από τα καλύτερα πράγματα στα οποία μπορείς να επενδύσεις. Το πρώτο τηλέφωνο της ημέρας σκάει πριν καν φτάσει η ώρα 8. Βλέπω στο Galaxy Watch5 την ειδοποίηση και απαντώ με ένα άγγιγμα στα Galaxy Buds2 Pro στο αυτί μου. Φιλάω το μωρό, δίνω την τσάντα του στη δασκάλα και μπαίνω ξανά στο αμάξι. Μέχρι να βουτήξω στην πισίνα, το Galaxy Watch5 έχει γράψει ήδη 2.500 βήματα και κάψιμο 60 θερμίδων. Καλά πάει αυτό.

Στον δρόμο για το γραφείο, κάνω μια στάση να πάρω καφέ. Απαντώ στο τρίτο στη σειρά τηλέφωνο της ημέρας, χωρίς να βγάλω το κινητό από την τσέπη μου. Οι ώρες περνούν γρήγορα, είναι εύκολο να χάσεις την αίσθηση του χρόνου όταν πνίγεσαι στη δουλειά. Οι ειδοποιήσεις στο Galaxy Watch5 μου θυμίζουν να πιω νερό, να σηκωθώ να περπατήσω λίγο για να ξεπιαστώ, να πάρω τηλέφωνο το γιατρό, να μην ξεχάσω εκείνη την παρουσίαση μετά τη δουλειά. Την ώρα του meeting αφήνω το κινητό στο γραφείο μου στην άλλη αίθουσα, αλλά χάρη στη σύνδεσή του με το Galaxy Watch5 μπορώ να βλέπω όλες τις ειδοποιήσεις ώστε να μη χάσω κάποιο σημαντικό τηλεφώνημα, είτε συνεργάτη είτε που αφορά το παιδί μου – οι μαμάδες δεν έχουν ποτέ offline χρόνο άλλωστε. Και όταν χρειαστώ λίγη απομόνωση από τη φασαρία του γραφείου για να τελειώσω εκείνο το κείμενο για το τεύχος που κλείνει, τα Galaxy Buds2 Pro μου το προσφέρουν χάρη στο 24bit Hi-Fi ήχο. Κι αν χρειαστεί να απαντήσω σε κάποια κλήση, η τεχνολογία ANC εντοπίζει και εξαλείφει τους περισσότερους εξωτερικούς ήχους ώστε να με ακούνε πεντακάθαρα στην άλλη γραμμή.

Κάπου αργά το βράδυ πια, αράζω στον καναπέ για να χαζέψω λίγο στα social media. Ίσως ανεβάσω και εκείνη την ωραία φωτογραφία που βγάλαμε το Σάββατο το βράδυ από τον Λυκαβηττό. Το Nightography την έκανε να φαίνεται σαν επαγγελματική, οπότε είμαι σίγουρη ότι θα ενθουσιαστούν όλοι! Α, και πριν κοιμηθώ να αλλάξω το καντράν του Galaxy Watch5, εκείνο με τα κινούμενα λουλούδια είναι τέλειο τώρα που καλοκαιριάζει. Αύριο θα ξεκινήσει άλλη μια πλήρης από υποχρεώσεις και γεμάτη προκλήσεις ημέρα και νιώθω μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση ξέροντας ότι έχω τα κατάλληλα… εργαλεία. Εκπληκτικά μόνα τους, απίστευτα μαζί και κάνουν τη ζωή μου πολύ πιο εύκολη σε κάθε βήμα.

Διαφημιστική καταχώρηση της Samsung Electronics Ελλάς Μ.Α.Ε.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ