Smart Life

Τι έγινε στο πιο Top Fun party συνεργατών;

Και όμως γίνεται ένα corporate event να είναι πραγματικά διασκεδαστικό

Λήδα Πυλαρινού
Λήδα Πυλαρινού
3’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Το Top Fun party συνεργατών της Plaisio

Πλαίσιο: Το Top Fun party των συνεργατών που πραγματοποιήθηκε με απόλυτη επιτυχία από την εταιρεία με περισσότερους από 550 #plaisiopeople

"Work Hard Party Harder". Μια φράση που ακούμε συχνά από νέους που η ζωή τους δε σταμάτα στην επιτυχημένη επαγγελματική τους καριέρα, αλλά συνεχίζεται στη διασκέδαση τους. Moto που υιοθετεί και κάνει πράξη και το Πλαίσιο με τα οργανωμένα party των συνεργατών, που θεωρούνται σημαντικό μέρος της κουλτούρας τους. Γι' αυτό, άλλώστε, τα party τους συζητιούνται για καιρό και γίνονται "talk of the town". 

Τη στιγμή που η συγκάτοικός μου μου ανακοίνωσε το party των συνεργατών του Πλαίσιο, της εταιρείας που δουλεύει, ήθελα να μάθω περισσότερα. Στο δικό μου το μυαλό, πίστευα ότι μια Κυριακή με φίλους ίσως είναι καλύτερη ιδέα. Εκείνη μου εξήγησε πόσο cool είναι οι συνεργάτες της και πόσο ωραίο είναι το κλίμα στη δουλειά. Ακόμα, έμαθα τι πάει να πει «party» για το Πλαίσιο.

Το φετινό party έγινε το απόγευμα της Κυριακής 19 Φεβρουαρίου στο BOX Athens. Περισσότεροι από 550 #plaisiopeople από όλα τα καταστήματα Πλαίσιο της Ελλάδας απόλαυσαν ένα απόγευμα γεμάτο χορευτική μουσική από dj σε uplifting ρυθμούς. Στη συνέχεια, υπήρχε live μουσική από το συγκρότημα 48 Ώρες, το οποίο ξεσήκωσε τους plaisio people. Ανάμεσα στο gossip και τις δραστηριότητες, προβλήθηκαν βίντεο και φωτογραφίες, που είχαν ετοιμάσει με πολύ διάθεση και ενθουσιασμό οι συνεργάτες των καταστημάτων. Παράλληλα, οι χιουμοριστικές εικόνες καθημερινότητας από το Life at Plaisio και οι Top Fun ήχοι έκαναν να γελάσουν και τους πιο σοβαρούς συνεργάτες της εταιρείας.

Αφορμή του party στάθηκε η καθιερωμένη κοπή της Βασιλόπιτας και μαζί με το πρωτοχρονιάτικο φλουρί κληρώθηκαν 60 τυχεροί που έλαβαν 50 δωροεπιταγές, 8 γεύματα, και 2 διήμερες διανυκτερεύσεις. Το κατάστημα του Ηρακλείου Κρήτης κέρδισε τελικά το μεγάλο φλουρί με δώρο δραστηριότητες team building για τους συνεργάτες του καταστήματος. Μπορεί έγω και το team μου να μην κερδίσαμε το φλουρί, αλλά η βασιλόπιτα, που σύνηθως είναι ένα αδιάφορο γλύκο, ήταν πεντανόστιμη. 

Το Top Fun party συνεργατών της Plaisio

Αυτά ήταν όλα όσα μου διηγήθηκε η συγκάτοικός μου όταν επέστρεψε ενθουσιασμένη στο σπίτι από το party επιβράβευσης του Πλαίσιο. Μου έδειξε φωτογραφίες από το photobooth, το οποίο είχε στηθεί και είχε καταγράψει εκατοντάδες αναμνηστικές φωτογραφίες. Καθίσαμε στο καναπέ και τις είδαμε σχεδόν όλες στα Insta account του Πλαισίου @plaisiopeople και @plaisiofficial, όπου είχαν αναρτηθεί. Δεν μπορώ να σας κρύψω ότι ζήλεψα. Συγχρόνως όμως, χάρηκα πραγματικά, όταν άκουσα την φίλη μου να μου λέει: «Νιώθω τυχερή που ανήκω στους plaisio people».

Το Top Fun party των συνεργατών πραγματοποιήθηκε μετά από 2 χρόνια απουσίας. Το party του Πλαίσιο απέδειξε ότι είναι μια εταιρία που φρόντιζει για τη διασκέδαση και το bonding των εργαζομένων της ειδικά σε μια εποχή που το "come together" είναι πιο σημαντικό από ποτέ, έχοντας βιώσει δύο χρόνια αποξένωσης. Και το καλύτερο; Έμαθα ότι γίνονται τουλάχιστον 2-3 parties κάθε χρόνο, εφόσον παραστεί η ευκαιρία. 

Η συγκάτοικός μου γύρισε από το party ενθουσιασμένη, κάτσαμε, συζητήσαμε και μου έδειξε τις ωραίες φωτογραφίες που είχε βγάλει κατά τη διάρκεια της βραδιάς. Διαλέξαμε μαζί τις πιο fun λήψεις και τις πόσταρε στο Instagram account της με την περιγραφή "party like #plaisiopeople do!". Φυσικά, τα likes και τα comments έπεσαν βροχή. Μάλιστα κάποιος της έστειλε direct μήνυμα αν ψάχνουν άτομα στην εταιρεία, γιατί το #lifeatplaisio είναι στα αλήθεια πολύ ελκυστικό. Αν και ανήκε πάντα στους αφοσιωμένους εργαζόμενους της εταιρείας της, μετά από αυτό το party ξυπνούσε ακόμη πιο ψημένη να πάει στη δουλειά και να συναντήσει τους συναδέλφους της, με τους οποίους μάλιστα συζητούσε για μέρες τα μοναδικά highlights του party. Πώς να μην τα συζυτάει άλλωστε; Πράγματι, είναι μοναδικό να περνάς ευχάριστα τον χρόνο στην εργασία σου, αλλά και να έχεις την ευκαιρία να διασκεδάσεις με τους συναδέλφους σου και αφότου περάσετε την πόρτα του γραφείου. Αν αυτό δε γίνεται στο δικό σου εργασιακό περιβάλλον και είναι κάτι που σε χαλάει, τότε μήπως ήρθε η ώρα να σκεφτείς σοβαρά να γίνεις και εσύ ένας από τους #plaisiopeople;

To Top Fun party συνεργατών της Plaisio

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ