Smart Life

Samsung Galaxy S23: Εσύ θα ανέβεις στο αερόστατο του Public;

Η δράση για το λανσάρισμα της σειράς Samsung S23 μας έχει ενθουσιάσει

Ηλιάνα Κωνσταντακάτου.
Ηλιάνα Κωνσταντακάτου
2’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Public x Samsung

Samsung S23: Το λανσάρισμα της σειράς Samsung S23 θα εορταστεί με ειδικές πτήσεις με αερόστατο απέναντι από το Public Γλυφάδας

Για πολλούς από εμάς, μια πτήση με αερόστατο είναι μια εμπειρία και ένα όνειρο που φανταζόμαστε από μικρά παιδιά. Η αίσθηση του να είσαι στον ουρανό, σου δίνει μια μεγάλη ελευθερία που στο έδαφος δε μπορείς να βιώσεις. Η εικόνα του κόσμου από ψηλά είναι στα αλήθεια μαγική. Νιώθεις δυνατός, νιώθεις ότι όλα μπορείς να τα καταφέρεις. Να ξεπεράσεις τους φόβους σου -μαζί και την υψοφοβία-, να δεις τα πράγματα με άλλο μάτι όντας μακριά από την καθημερινότητα και να αναπνεύσεις άλλον αέρα, πιο φρέσκο και καθαρό. Τι θα λέγατε αν το παιδικό σας όνειρο -και παντοτινό- πιθανόν γίνει πραγματικότητα; Τα Public προσφέρουν αυτή την δυνατότητα για δύο μέρες στους τυχερούς που θα βρεθούν απέναντι από το κατάστημα της Γλυφάδας, με αφορμή το λανσάρισμα των νέων συσκευών Samsung Galaxy S23 και εμείς όχι μόνο έχουμε ενθουσιαστεί, αλλά έχουμε και όλες τις λεπτομέρειες που πρέπει να γνωρίζετε.

Το Epic Zoom του νέου Samsung S23 στο επίκεντρο

Το αερόστατο θα ανεβοκατεβαίνει στα 30 μέτρα -"όταν κοιτάς από ψηλά μοιάζει η γη με ζωγραφιά"- και η κάθε πτήση θα είναι για 3 άτομα, με διάρκεια 15-20 λεπτά -ναι στους δύο τρίτος χωράει τελικά. Στο αερόστατο εκτός από την καταπληκτική θέα που κόβει την ανάσα, θα μπορείτε να δοκιμάσετε τις νέες συσκευές Samsung S23, να βγάλετε φωτογραφίες και να βιώσετε την εμπειρία του Epic Zoom. Πόσες φορές στη ζωή σας θα έχετε την ευκαιρία να βγάλετε μια τέτοια λήψη; Η δράση θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 17 και το Σάββατο 18 Φεβρουαρίου από τις 15.00 έως και τις 19.00. Σίγουρα με φόντο τα φώτα της πόλης, η εμπειρία γίνεται ακόμα πιο ατμοσφαιρική.

Πώς θα είστε ένας από τους τυχερούς που θα απολαύσει την ειδική πτήση με το αερόστατο; Στα social media του Public καθώς και της influencer Μαρίας Μίτσολα, βρίσκεται σε εξέλιξη ο διαγωνισμός που κληρώνει τα άτομα που θα ανέβουν στο αερόστατο, ενώ κατά τη διάρκεια του event, που θα υπάρχουν dj και θα δημιουργούν εορταστικό και hype κλίμα, θα γίνονται κληρώσεις για όσους εκδηλώσουν επί τόπου ενδιαφέρον γι' αυτή τη διαφορετική πτήση.

Τα τρία ολοκαίνουργια μοντέλα Samsung Galaxy S23 (Galaxy S23 Ultra, Galaxy S23+ και Galaxy S23), όπου παρουσιάστηκαν την 1η Φεβρουαρίου, θα υπάρχουν στο αερόστατο για να μπορέσετε να τα δοκιμάσετε και να ανακαλύψετε τις νέες τους δυνατότητες. Τα νέα μοντέλα της Samsung σας δίνουν τη δυνατότητα να δημιουργήσετε ένα εξαιρετικό, ζωντανό περιεχόμενο και να σας βοηθήσουν να απολαύσετε την απόλυτη εμπειρία gaming. 

Nightography: Το νέο feature των Galaxy S23 που εντυπωσιάζει

H καινοτόμα σειρά Samsung Galaxy S23 διαθέτει προηγμένη κάμερα τεχνολογίας Nightography, αξιοποιεί τεχνολογία AI για να δημιουργήσει απαράμιλλα, σχεδόν κινηματογραφικά βίντεο και ταυτόχρονα επιτρέπει τη λήψη φωτογραφιών ασύγκριτα υψηλής ποιότητας. Οι συσκευές Samsung Galaxy S23 διαθέτουν τεχνολογία που προσαρμόζεται σχεδόν σε οποιαδήποτε συνθήκη φωτισμού, στοχεύοντας στη μέγιστη απόδοση περιεχομένου. Παράλληλα, οι βελτιωμένες δυνατότητες νυχτερινής λήψης αλλάζουν τον τρόπο με τον οποίο η σειρά Galaxy S βελτιστοποιεί τις φωτογραφίες, σε οποιοδήποτε περιβάλλον κι αν βρεθείτε.

Αγόρασε τα Galaxy S23, S23 Plus & S23 Ultra από τα Public για μοναδικές υπηρεσίες και εξυπηρέτηση

Με κάθε αγορά συσκευής Samsung Galaxy S23, τα Public προσφέρουν στους καταναλωτές  τη δυνατότητα εξόφλησης σε έως 36 δόσεις, χωρίς πιστωτική κάρτα, με το πρόγραμμα χρηματοδότησης Flex Pay. Ο κορυφαίος omnichannel retailer προσφέρει επίσης επέκταση της εγγύησης για δύο χρόνια μετά την αγορά, από έμπειρους τεχνικούς της iRepair, ο οποίοι είναι έτοιμοι να καλύψουν οποιαδήποτε ανάγκη προκύψειΕπιπλέον, μέσω της υπηρεσίας BOX NOW, τα Public δίνουν στους καταναλωτές τη δυνατότητα να παραλάβουν οποιαδήποτε στιγμή τους εξυπηρετεί, σε ένα από τα 1.200 του δικτύου Lockers της BOX NOW σε όλη την Ελλάδα.

Αν είστε έτοιμοι, να δείτε την πόλη από ψηλά και εκείνο το ταξίδι στην Καππαδοκία αργεί να γίνει, τα Public και η Samsung σας περιμένουν στην Γλυφάδα. Ακόμη, και αν δεν είστε τόσο τυχεροί, μπορείτε να πάτε να φωτογραφίσετε το αερόστατο από τη γη. Εγγυώμαστε ότι και αυτή η φωτογραφία θα είναι σούπερ! 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ