Smart Life

Smart επιλογές για αυτά τα Χριστούγεννα με smartwatches

HUAWEI WATCH GT 3 Pro, HUAWEI WATCH 3 ή HUAWEI WATCH GT2, εσύ ποιο θα επιλέξεις αυτές τις γιορτές;

62222-137653.jpg
A.V. Team
11’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
HUAWEI smartwatch

HUAWEI WATCH GT 3 Pro, HUAWEI WATCH 3, HUAWEI WATCH GT2, τα smartwatch αποτελούν το καλύτερο Χριστουγεννιάτικο δώρο για φέτος

Φοράει το εντυπωσιακό smartwatch, όσο τρέχει υπό τους ρυθμούς των χριστουγεννιάτικων soundtrack που ηχούν στο σιντριβάνι του Σταύρος Νιάρχος. Tα λαμπιόνια απογειώνουν γύρω της την xmas ατμόσφαιρα, χαρούμενα πρόσωπα κάνουν την βόλτα τους, άλλοι μαθαίνουν πατινάζ, ενώ μερικοί κρατούν περήφανα τις shopping bags τους. Εκείνη σταματάει λίγο πιο μετά για να πιει από το νερό της κοιτάζοντας ξανά το HUAWEI WATCH GT3 Pro της, που συνδυάζεται απίστευτα με το total black athleisure look της. Ρίχνει μια ματιά στην εξέλιξη της προπόνησης της, παρακολουθεί τον καρδιακό της ρυθμό, κοιτάει το χρόνο και την πρόοδο της στην οθόνη όσο καταφτάνει η φίλη της. 

HUAWEI WATCH GT 3 Pro
HUAWEI WATCH GT 3 Pro © HUAWEI

Παρατηρούσα τα δυο κορίτσια που συνέχιζαν να προπονούνται σκληρά με τις ώρες στο πάρκο και δεν κρατήθηκα από το να τις προσεγγίσω και να ρωτήσω για το έξυπνο ρολόι που έλαμπε από μακριά. «Είναι ό,τι καλύτερο μπορείς να φορέσεις αν είσαι αθλητικός τύπος» απαντούν με ένα στόμα και μια φωνή. Στο μυαλό μου αυτόματα κάνω τικ στην επιλογή δώρου για τον bro μου -ενόψει και του Secret Santa που ετοιμάζουμε στο σπίτι-. O Σπύρος είναι κολυμβητής, προπονείται πάνω από 2 ώρες την ημέρα και λατρεύει τις καταδύσεις χειμώνα-καλοκαίρι. Τι καλύτερο για Χριστουγεννιάτικο δώρο, λοιπόν, από το smartwatch HUAWEI WATCH GT 3 Pro, που έχει αντοχή στο νερό, και πρωτοποριακή αδιάβροχη απόδοση, η οποία μπορεί να υποστηρίξει ελεύθερη κατάδυση, σε βάθος έως και 30 μέτρα. Παράλληλα, διαθέτει έναν εκπληκτικά ισχυρό φακό από κρύσταλλο ζαφειριού, που το καθιστά εξαιρετικά ανθεκτικό σε γρατζουνιές και θραύση; -Δεν υπονοώ τίποτα αδερφέ-.

Έλα να πάμε για γυμναστική, ο φίλος σου εγώ και εσύ

HUAWEI WATCH GT 3 Pro
HUAWEI WATCH GT 3 Pro © HUAWEI

Το HUAWEI WATCH GT 3 Pro, που είναι συμβατό με iOS και Android συσκευές, είναι εφοδιασμένο με τη νέα λειτουργία Free Diving, η οποία παρέχει πληροφορίες κατάδυσης σε πραγματικό χρόνο-μπορεί να είναι εξαιρετικά χρήσιμη για οποιονδήποτε μαθαίνει τώρα ελεύθερη κατάδυση-, ενώ παρέχει ταυτόχρονα δυνατότητα εκπαίδευσης άπνοιας, με προσαρμόσιμους πίνακες, λειτουργώντας ως εξατομικευμένος βοηθός εκπαίδευσης, για τη βελτίωση της ικανότητάς των δυτών, ώστε να κρατούν την αναπνοή. Kαι επειδή τυχαίνει ο Σπύρος καμιά φορά να πάει και για κανά ματσάκι ή τρεξιματάκι, θέλει πάντοτε να έχει μαζί και την παρέα του για να μην βαριέται. Συνεπώς με αυτό το smartwatch μπορείς να μοιράζεσαι τις προπονήσεις με τους φίλους σου και να τους προσκαλείς να συμμετάσχουν σε κάθε αθλητικό event. Fitness buddies for a life.

Extra tip: Για σένα που χρησιμοποιείς φουλ το smartwatch σου και δεν το αποχωρίζεσαι ποτέ, αυτό διαθέτει μπαταρία 7 ημερών (ή 4 ημέρες με βαριά χρήση). Η ασύρματη και κατά 30% ταχύτερη φόρτιση σε σύγκριση με την προηγούμενη έκδοση, εξασφαλίζουν ότι δεν θα μείνεις ποτέ από μπαταρία, όπου κι αν είσαι. Running σκέτο και όχι out of battery.

Όλα για την υγεία

HUAWEI WATCH GT 3 Pro
HUAWEI WATCH GT 3 Pro © HUAWEI

Σε περίπτωση που κάνεις πρωταθλητισμό ή είσαι fitnessinstructor, ασκείσαι με τις ώρες καθημερινά και σε ενδιαφέρει συνεχώς να βελτιώσεις τις επιδόσεις σου, το smartwatch διαθέτει τη λειτουργία ηλεκτροκαρδιογραφήματος ECG* (μέσω της εφαρμογής HUAWEIE CG) με πιστοποίηση από την Ευρωπαϊκή Ένωση. Οι χρήστες του HUAWEI WATCH GT 3 Pro, που διατίθεται στις εκδόσεις Titanium και Ceramic, πραγματοποιούν έγκυρο ηλεκτροκαρδιογράφημα, επιτρέποντάς στους κατόχους του να παρακολουθούν εύκολα τον καρδιακό τους παλμό και να εντοπίζουν πιθανούς κινδύνους για την υγεία της καρδιάς τους σε πραγματικό χρόνο. Η διαδικασία μέτρησης είναι πραγματικά πολύ απλή, καθώς πραγματοποιείται με το άγγιγμα του κουμπιού στο πλάι της συσκευής για 30 δευτερόλεπτα, ενώ τα αποτελέσματα εμφανίζονται στην οθόνη του ρολογιού αμέσως μετά τη μέτρηση. 

Oι υπερσύγχρονοι αισθητήρες PPG του smartwatch επιτρέπουν τον έλεγχο για αρτηριοσκλήρωση (sos έχε στο νου σου ότι δεν αποτελεί ιατρική συσκευή αλλά τα δεδομένα που λαμβάνονται κατά τη χρήση είναι μόνο για αναφορά, δεν αποτελούν δηλαδή κλινική διάγνωση και δεν υποκαθιστούν την επίσκεψη στον καρδιολόγο).

HUAWEI WATCH GT 3 Pro
HUAWEI WATCH GT 3 Pro © HUAWEI

Extra tip: Για σένα που θέλεις να τα έχεις όλα υπό έλεγχο… εκτός από την εφαρμογή ECG, το HUAWEI WATCH GT 3 Pro διαθέτει τη λειτουργία SpO2 για την παρακολούθηση του επιπέδου του οξυγόνου, καθώς επίσης και τη λειτουργία παρακολούθησης ύπνου HUAWEI TruSleep™ 2.0, μια οθόνη παρακολούθησης του στρες και του τρόπου ζωής. Ενώ αν είσαι και εσύ από εκείνες που ξεχνούν κάθε μήνα πότε είναι να αδιαθετήσεις, σκέψου ότι το HUAWEI WATCH GT 3 Pro έχει ακόμα, λειτουργία διαχείρισης του εμμηνορροϊκού κύκλου, η οποία «μετράει» τις μέρες σου και μπορεί να σου το υπενθυμίζει εκ των προτέρων. Voilà! Ποτέ πια απροετοίμαστη.

Η γη γυρίζει η γη όλο γυρίζει …αλλά εσύ δεν χάνεσαι ποτέ

Σου έχει συμβεί και σένα να χαθείς στην Αθήνα αρκετές φορές ή να βρίσκεσαι εκτός σύνδεσης, να μην πιάνει καλό σήμα και να μην ξέρεις πώς θα πας στο προορισμό σου; Να στήσεις ρε παιδί μου τον κολλητό ή τον σύντροφο σου σε εκείνο το Christmas dinner που έχετε κλείσει στο νέο στέκι σας; Mε το HUAWEI WATCH GT 3 Pro που συνδυάζει την εξαιρετική τεχνογνωσία του με την αισθητική, αυτό δεν μπορεί να συμβεί μιας και κληρονομεί το αθλητικό DNA της σειράς GT, αλλά με αναβαθμισμένες δυνατότητες υλικού και λογισμικού και ακόμη πιο ολοκληρωμένες αθλητικές λειτουργίες. Διαθέτει ενσωματωμένο σύστημα γεω-εντοπισμού GNSS Dual Band, πέντε δορυφορικών συστημάτων (GPS, Beidou, GLONASS, Galileo, QZSS) που εκτείνονται σε ολόκληρη την υδρόγειο και επιτυγχάνει εξαιρετική απόδοση, χωρίς παρεμβολές, ελαχιστοποιώντας την πιθανότητα οποιουδήποτε σφάλματος. Για να μην χάνεσαι ποτέ και πουθενά ακόμα και όταν βρίσκεται εκτός σύνδεσης.

Extra info: Το HUAWEI WATCH GT 3 Pro Ceramic Edition διαθέτει έναν πραγματικά κομψό σχεδιασμό, με την απλότητα του κεραμικού να συμπληρώνει τη γοητεία του μετάλλου. Επίσης, είναι μεταξύ άλλων, εμπνευσμένο από το αριστούργημα του Μποτιτσέλι, «Η Γέννηση της Αφροδίτης», γεγονός εμφανές στη χρυσή και ασημένια στεφάνη, με το μοτίβο των κοχυλιών και τα 24 κύματα, που το αναδεικνύουν, από ρολόι σε έργο τέχνης. 

Kind Reminder

Θεωρείς boring την άσκηση και θες ένα boost μέσα από το HUAWEI WATCH GT 3 Pro, τότε βρήκες τον δάσκαλο σου ή καλύτερα βρήκες τον βοηθό υγείας Healthy Living Shamrock μέσω του οποίου, μπορείς να λαμβάνεις τακτικές υπενθυμίσεις σχετικά με προκλήσεις υγείας, την ημερήσια πρόσληψη νερού, υπενθυμίσεις φαρμάκων, καθημερινή επίγνωση, υπενθύμιση ύπνου ή τον όγκο άσκησης. Ακόμη και αν είσαι στο γραφείο ή τρέχεις όλη μέρα με τις υποχρεώσεις σου, εκείνο πάντα δίπλα σου, σου στέλνει υπενθυμίσεις για να σε ενθαρρύνει να καλλιεργήσεις καλές και υγιεινές συνήθειες, παρά τον πολυάσχολο τρόπο ζωής σου.

Extra info: Έχει ισχυρό αλλά ελαφρύ σώμα, είναι εξοπλισμένο με έγχρωμη οθόνη AMOLED 1,43 και ανάλυση 466 x 466 που προσφέρει ακόμη υψηλότερη ευκρίνεια από τις προηγούμενες εκδόσεις, ώστε όλα τα δεδομένα να διαβάζονται άμεσα. Οι δύο εκδόσεις διαθέτουν 3D περιστρεφόμενη κορώνα αφής, σε στυλ παραδοσιακού ρολογιού που επιτρέπουν στο χρήστη να κάνει zoom and out, να περιηγηθεί στις εφαρμογές ή να προσαρμόσει τις ρυθμίσεις του, απλώς κάνοντας κλικ και περιστρέφοντας την κορώνα-μην τρομάζεις όχι την γνωστή και αόρατη απειλή-.

The smart gadget HUAWEI WATCH GT 3

HUAWEI WATCH GT 3
HUAWEI WATCH GT 3 © HUAWEI

Φίλοι gadget-άκηδες ενωθείτε. Αυτές τις γιορτές θα κάνετε σύσσωμοι party με τους συγγενείς. Τον θυμάσαι τον ξάδερφο από την Θεσσαλονίκη που ότι newentrygadget υπάρχει, θέλει να το έχει; Δεν μπορεί από τη συλλογή του να λείπει φυσικά το HUAWEI WATCH GT 3 με τον ιδιαίτερα κομψό σχεδιασμό και τη μεγάλη διάρκεια μπαταρίας (μπορείτε να απολαύσετε χρήση 3 ημερών στο τυπικό σενάριο της έξυπνης λειτουργίας και απίστευτη χρήση 14 ημερών σε mode εξαιρετικά μεγάλης διάρκειας ζωής μπαταρίας ). Mε το HUAWEI WATCH GT 3 θα βγάλετε και υπέροχες φωτογραφίες μαζί με όλους τους συγγενείς σας χρησιμοποιώντας τη δυνατότητα RemoteShutter ενώ μπορείτε να διασκεδάσετε δημιουργώντας τα δικά σας κινούμενα πρόσωπα ρολογιού χρησιμοποιώντας σύντομα βίντεο 5-10 δευτερολέπτων που λαμβάνονται από το τηλέφωνό σας. Ναι ναι, ήρθε η ώρα να μετατρέψεις το ρολόι σου σε κάτι πραγματικά ξεχωριστό. Σε καλούν εκείνη την ώρα όσο έχεις την γαλοπούλα στο στόμα, αλλά εσύ δεν μπορείς φυσικά να απαντήσεις και να μεταφέρεις τα «χρόνια πολλά»; Μην ανησυχείς με μερικές απλές χειρονομίες, ελέγχεις όπως θέλεις για τις εισερχόμενες κλήσεις σου και τους το κλείνεις σε χρόνο ρεκόρ-μόνο μην ξεχάσεις να ξανακαλέσεις-. Όταν το αποφασίσεις χρησιμοποίεισαι το HUAWEI Mee Time για να επικοινωνήσεις με τους φίλους σε οποιοδήποτε τηλέφωνο HUAWEI.

HUAWEI WATCH GT 3
HUAWEI WATCH GT 3 © HUAWEI

Ιδανική επιλογή για Χριστουγεννιάτικο δώρο, οι εκδόσεις Elegant Gold και Elegant White για ένα τέλειο γυναικείο look.

HUAWEI WATCH GT 3
HUAWEI WATCH GT 3 © HUAWEI

Κάντε το ρολόι που φοράτε στον καρπό σας να ταιριάζει απρόσκοπτα στην καθημερινότητά σας. Το κυκλικό φινίρισμα και η στρογγυλή οθόνη του HUAWEI WATCH 3 προσφέρουν μια κλασική εμφάνιση. Με το πλαίσιο τιτανίου και το γυαλί από ζαφείρι, το HUAWEI WATCH 3 Pro σας δίνει μια επαγγελματική εμφάνιση κάθε δευτερόλεπτο της ημέρας. Χάρη στη μεγάλη, εξαιρετικά ζωντανή οθόνη AMOLED 1,43", μπορείτε να απολαύσετε κάθε στιγμή της ημέρας.

Για σένα, ωστόσο, που στο Christmas dinner ενδεχομένως νιώθεις "κομμένος" και δεν ξέρεις αν είναι επειδή γύρισες από clubbing στις 5 το πρωί ή επειδή έχεις "αρπάξει" τίποτα, δοκίμασε τον ανιχνευτή θερμοκρασίας δέρματος. Έτσι, μαθαίνεις αμέσως εάν η θερμοκρασία σου είναι υψηλή παρακολουθώντας την υγεία σου, ώστε να μπορείς πάντα να φροντίζεις τον εαυτό σου με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Κι επειδή ποτέ δεν ξέρεις πότε μπορεί να υπάρξει έκτακτη ανάγκη, γι' αυτό να έχεις πάντα ένα καταρτισμένο σχέδιο. Κάθε ρολόι HUAWEI WATCH 3 Series εντοπίζει πτώση, μεταβαίνει σε λειτουργία έκτακτης ανάγκης και ειδοποιεί την επιλεγμένη επαφή σας. Για πάντα safe.

HUAWEI WATCH GT 3 series

Extra tip: Αν θέλεις χρησιμοποίησε το HUAWEI smartphone για αντίστροφή φόρτιση, think smart and eco!

HUAWEI WATCH GT 3 series

Perfect present for all

HUAWEI WATCH GT2
HUAWEI WATCH GT2 © HUAWEI

Αν πάλι ψάχνεις για ένα χρήσιμο δώρο σε λογική τιμή για τον εαυτό σoυ, τον αγαπημένο/η σoυ, τον καλύτερο/η σου φίλο/η ή για τους γονείς σου, ένα έξυπνο ρολόι είναι σίγουρα μία από τις κορυφαίες επιλογές. Το HUAWEI WATCH GT 2 που βγαίνει σε sport, κλασική και μια πιο κομψή έκδοση είναι όμορφο εξωτερικά, εμπνευσμένο από τον αισθητικό σχεδιασμό του μινιμαλισμού ενώ διαθέτει και έξυπνη τεχνολογία εξοικονόμησης ενέργειας (σε εξυπηρετεί -ημέρα και νύχτα- για έως και 2 εβδομάδες). Μπορεί να αποθηκεύσει έως και 500 τραγούδια και να συνδυαστεί εύκολα με τα HUAWEI Free Buds αλλά και ενσωματώνει υψηλής ποιότητας 3D γυαλί για να δημιουργήσει bezel-less όψη. Αυτό το ρολόι παρέχει ακόμη ένα νέο επίπεδο άνεσης υποστηρίζοντας ειδοποιήσεις από μηνύματα SMS, email, ημερολόγιο και άλλες socialmedia εφαρμογές για να είσαι πάντα on και να τσεκάρεις τα νέα των διαδικτυακών σου φίλων.

Σε έχει πιάσει ένα mini άγχος των εορτών, πώς θα κλείσεις τις επαγγελματικές εκκρεμότητες του έτους; Το smartwatch διαθέτει ολοήμερη παρακολούθηση του άγχους, ολοήμερη φροντίδα της υγείας μέσα από την HUAWEI TruRelax (TM). Ο έλεγχος της αναπνοής (APPend) απελευθερώνει το άγχος και ρυθμίζει την κατάσταση την κατάλληλη στιγμή (sos η λειτουργία stress είναι διαθέσιμη μόνο σε τηλέφωνα Android).

HUAWEI WATCH GT2
HUAWEI WATCH GT2 © HUAWEI
HUAWEI WATCH GT2
HUAWEI WATCH GT2 © HUAWEI

Extra info: Με το HUAWEI TruSleep™ 2.0, το HUAWEI WATCH GT 2 μπορεί να παρακολουθεί επιστημονικά και να διαγνώσει 6 συνήθεις τύπους προβλημάτων ύπνου, ενώ παράλληλα παρέχει προτάσεις για καλύτερη ξεκούραση. Και ενώ κοιμάστε, το ρολόι παρακολουθεί τον παλμό της καρδιάς, αναλύει την αναπνοή και απονέμει μια βαθμολογία στη συνολική ποιότητα ύπνου. Όλα, under control! 

HUAWEI WATCH GT2
HUAWEI WATCH GT2 © HUAWEI

Η ικανότητα των smartwatches να καταγράφουν την υγεία, την φυσική κατάσταση και να βοηθούν να προσαρμόζουμε τις συνήθειες μας και να αγκαλιάζουμε έναν πιο υγιή τρόπο ζωής τα καθιστά έναν αχώριστο και αγαπημένο σύντροφο στην καθημερινότητά. Είναι σαν να έχεις τον προσωπικό βοηθό στον καρπό σου. Τι καλύτερο για Χριστουγεννιάτικο δώρο λοιπόν από ένα smartwatch; Μπορείς να επιλέξεις το καλύτερο ανάλογα με τις ανάγκες σου εφόσον τα smartwatches της Huawei είναι τα κορυφαία στην κατηγορία τους; Τα HUAWEI smartwatch είναι η Νο1 επιλογή σου γι αυτές τις γιορτές -και όχι μόνο- μιας και φροντίζουν να βρίσκονται στο πλευρό σου κάθε μοναδική στιγμή.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα προϊόντα μπορείς να επισκεφθείς την ιστοσελίδα της HUAWEI, καθώς και το Facebook, το Instagram και το HUAWEI Community.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ