Smart Life

Η μόδα, η τέχνη και η μουσική «δίνουν ραντεβού» στο Moxy Athens City

Resident DJs, fashion runways, art fairs, girls events και Xmas parties στο πιο vibrant ξενοδοχείο της πόλης

mjsigalou
Μαρία-Ιωάννα Σιγαλού
4’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Moxy Athens City

Moxy Athens City: το νέο ξενοδοχείο της Marriott International, στη Σταδίου, φιλοξενεί τα πιο cool events  

Είναι γεγονός. Η Αθήνα αλλάζει συνεχώς και σίγουρα προς το καλύτερο. Η Ομόνοια ανακτά τη χαμένη της αίγλη και μας «συστήνεται» πιο φρέσκια και ανανεωμένη από ποτέ –γιατί μπορεί ο παλιός να είναι αλλιώς, αλλά ο νέος είναι ωραίος. Η ποιοτική της αναβάθμιση βασίζεται στην ανακαίνιση και επαναξιοποίηση κτιρίων μεγάλης πολιτιστικής και ιστορικής σημασίας που «στολίζουν» την πλατεία, όπως το πολυκατάστημα Μινιόν. Ένα ακόμη σημαντικό κτίριο είναι αυτό που στεγαζόταν το ιστορικό Σαρόγλειον Μέγαρον στην αρχή της οδού Σταδίου. Εκεί που τώρα συναντάμε το νέο trendy ξενοδοχείο, Moxy Athens City της Marriott International, υπό τη διαχείριση της SWOT Hospitality.

About Moxy Athens City

Το lifestyle hotel της Αθήνας, άνοιξε τον περασμένο Μάρτιο και έως σήμερα παραμένει talk of the town, γιατί η πόλη έχει φωνή και ξέρει τι αξίζει να συζητηθεί. Γεμάτο χρώμα και ενέργεια, διαθέτει την αύρα ενός super μοντέρνου και σύγχρονου «έργου τέχνης», που μας προσκαλεί να ζήσουμε τις πιο συναρπαστικές ημέρες -αλλά και νύχτες-. Μόδα που ανατρέπει, pop art τέχνη που σε αγγίζει και μουσική που σε ξεσηκώνει, «δίνουν ραντεβού» στα πιο cool events και parties στην οδό Σταδίου και συγκεκριμένα στον αριθμό 65. 

Η τοποθεσία του Moxy Athens City είναι ιδανική για να νιώσεις τον παλμό της πόλης. Αποτελεί ένα «εμπορικό τρίγωνο», καθώς βρίσκεται σε απόσταση αναπνοής από το Ψυρρή, το Σύνταγμα και το Κολωνάκι, παρέχοντας την ευκαιρία στους επισκέπτες να μεταβούν με τα πόδια στα πιο ψαγμένα concept stores, μπαρ και εστιατόρια. Από το new entry ξενοδοχείο μπορείς ακόμη να εξερευνήσεις όλα τα σπουδαία αξιοθέατα της Αθήνας, από την Ακρόπολη και την Πλάκα μέχρι την πλατεία Συντάγματος και την πολυσύχναστη Ερμού.

Moxy Athens City

Με το που μπεις στο ξενοδοχείο, αντιλαμβάνεσαι ότι τίποτα δεν είναι κοινό. Τι θα έλεγες για ένα check-in με plot twist; Το check-in δε γίνεται, όπως σε όλα τα ξενοδοχεία στο χώρο της ρεσεψιόν, αλλά στο μπαρ με welcome drink το signature cocktailGot Moxy”. Έτσι, γρήγορα καταλαβαίνεις δύο πράγματα: 1) πως θα είναι η πιο fun εμπειρία φιλοξενίας και 2) καλώς ήλθες στην πόλη που δεν κοιμάται ποτέ! Ο σύγχρονος σχεδιασμός που φέρει την υπογραφή αναγνωρισμένων αρχιτεκτονικών γραφείων, συνδυάζει την καλαισθησία και την πρακτικότητα και δημιουργεί συνθήκες που υπόσχονται κάτι παραπάνω από μια διαμονή. Η νεανική street και pop αισθητική με τις artsy πινελιές δημιουργούν ένα εξαιρετικά friendly περιβάλλον –και pet friendly- που σου φτιάχνει τη διάθεση. Τον playful χαρακτήρα του Moxy Athens City συμπληρώνουν τα λούτρινα teddies που κατέφθασαν από τα παριζιάνικα καφέ. Σίγουρα είναι σύγχρονο, γιατί είναι ινσταγκραμικό. Κάθε γωνιά και ένα post και όλο το hotel ένα reel με χιλιάδες likes: bold χρώματα, neon επιγραφές, έργα με την υπογραφή του διεθνούς φήμης Έλληνα street artist B και πολλά άλλα spots για κλικ!

Moxy Athens City


Partying στην τοποθεσία Moxy Athens City

Η εμπειρία φιλοξενίας απογειώνεται στον 9ο όροφο του ξενοδοχείου, στην Penthouse Suite του Moxy Athens City, την πρώτη σουίτα των “Moxy Hotels” παγκοσμίως που λειτουργεί ως χώρος διαμονής, αλλά και ως event space για private και public events, προσφέροντας «στο πιάτο» τον Λυκαβηττό και την Ακρόπολη. Με συνολική έκταση περίπου 250 τ.μ., η σουίτα αποτελεί έναν από τους μεγαλύτερους αστικούς κήπους της πόλης και συγκαταλέγεται ανάμεσα στα πιο hot rooftop της Αθήνας. Νομίζω το καλύτερο μέρος για να οργανώσεις το “Saturday night fever” party σου!

Host των πιο cool events της πόλης

Το Moxy Athens City στο κέντρο της Αθήνας «κρατάει» ένα πλούσιο event calendar (resident DJs, fashion runways, art fairs, Xmas parties) και μετατρέπεται σε πόλο-έλξης για τους διαμένοντες στο ξενοδοχείο, αλλά και όλους τους Αθηναίους. Αρχές Δεκεμβρίου το ξενοδοχείο παρουσιάζει για πρώτη φορά το Μoxy Art Affair. Κάθε μήνα, νέοι Έλληνες καλλιτέχνες μετατρέπουν τη στοά του ξενοδοχείου σε art gallery και για τρεις εβδομάδες θα εκθέτουν το έργο τους. Τη σκηνή του Moxy Art Affair ανοίγει ο Γιώργος Δρίτσας στις 16/12.

Στο Μοxy κάνει «ckeck-in» και το Moxy Fashion Runway με το Α/W 22-23 catwalk της Kathy Heyndels στις 7/12 ενώ στις 21 Δεκεμβρίου το πολυαγαπημένο Fashion Room Service από την δημιουργική ομάδα ΟΖΟΝ φέρνει 25 έλληνες σχεδιαστές σε 25 δωμάτια του ξενοδοχείου ΜΟΧΥ. Από τις 17:00 έως τις 00:00, θα ανοίξουν οι πόρτες για να καλωσορίσουν τους επισκέπτες στην πιο συναρπαστική fashion εμπειρία, σημείο αναφοράς και συνάντησης κορυφαίων brands, influencers, fashion & art lovers και του πιο hip crowd της πόλης.

Ο Δεκέμβριος θα κλείσει εξίσου δυνατά με ένα από τα πιο αναμενόμενα parties της πόλης, στα πλαίσια των εκδηλώσεων “Χριστούγεννα στην Αθήνα” του Δήμου Αθηναίων. Στις 29 του μήνα οι φίλοι του Μοxy θα απολαύσουν ήχους από τις 5 μμ μέχρι τις 11.30 μμ από τους DJs του Βest 92.6 και cocktails από τους Moxy Bartenders με την πιο εορταστική διάθεση.Τα Χριστούγεννα και την Πρωτοχρονιά το ξενοδοχείο φτιάχνει ένα σούπερ εορταστικό brunch που δε θες να χάσεις καθότι το συνώνυμο του awesome comfort food είναι τα Moxy Xmas Bites. Κρατάμε για το τέλος ότι οι ένοικοι του ξενοδοχείου “are in for a treat” γιατί τους περιμένουν πολλές εκπλήξεις.

Moxy Athens City

Who runs the world? Girls!

“Pink isn’t just a color, is an attitude”, κάτι που έχει κατανοήσει καλά το Moxy Athens City. Πέρα από τη neon ροζ πινακίδα που «φωτίζει» το όνομα του, το ξενοδοχείο δίνει μεγάλη σημασία στη γυναικεία δύναμη.
Η resident barwoman του ξενοδοχείου Jο, κάθε απόγευμα Πέμπτης διοργανώνει τα “Blame Jo” cocktails tasting classes: ελληνικά ποτά και υλικά που θα σε συναρπάσουν. Τις Παρασκευές τα βράδια, η DJ Caelina μας ταξιδεύει μουσικά με τα “Hey Miss DJ!” sessions μεταφέροντας μας με τον καλύτερο τρόπο στο mood του Σαββατοκύριακου. Όσο για τις τυχερές ενοίκους του ξενοδοχείου, τα “Irresistible” make-up sessions από κορυφαία beauty brands, χαρίζουν την απαραίτητη λάμψη πριν την έξοδό τους στην πιο vibrant περιοχή της Αθήνας. Για να δεις αναλυτικά το πρόγραμμα των events δεν έχει παρά να επισκεφθείς το IG account @moxyathenscity.

Είναι γεγονός -και αυτό-. Tο Moxy Athens City είναι σημείο αναφοράς και συνάντησης κορυφαίων brands, influencers, fashion art lovers και του πιο hip crowd της πόλης.

Μία επιγραφή “This must be the place” φωτίζει το χώρο του Moxy Athens City και θα συμφωνήσουμε. Εσύ ακόμα δεν έχεις κάνει check-in;

#atthemoxy #moxyathenscity

Contact details

www.moxyathenscity.com

info@moxyathenscity.com

 T: +30 214 408 202

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ