Smart Life

Το παγκόσμιο κύπελλο ποδοσφαίρου δεν θα ήταν το ίδιο χωρίς τα deals του efood

Το μεγαλύτερο ποδοσφαιρικό γεγονός της χρονιάς είναι εδώ και το efood φροντίζει να το απολαύσεις όσο καλύτερα γίνεται

328203-678198.png
Φίλιππος Κόλλιας
3’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Παγκόσμιο Κύπελλο Ποδοσφαίρου

Μπες στο efood, επίλεξε το φίλτρο “foodball party deals” και βρες προσφορές σε αμέτρητα μαγαζιά

Είναι όλα έτοιμα. Έχεις καταφέρει να συντονίσεις όλη την παρέα. Έχεις πάρει άδεια από τη δουλειά. Μέχρι που κατάφερες να δανειστείς και τη γιγαντοοθόνη του γείτονα. Τέσσερα χρόνια περίμενες για αυτή τη στιγμή: το παγκόσμιο κύπελλο είναι επιτέλους εδώ και κάτι σου λέει πως θα είναι το καλύτερο της ζωής σου! Το κουδούνι χτυπάει, η παρέα μπαίνει φωνάζοντας στο σαλόνι και η γιγαντοοθόνη ρίχνει το φως της στον καναπέ. Λείπει μόνο ένα πράγμα: το φαγητό.

Νομίζω πως όλοι μπορούμε να συμφωνήσουμε πως καμία ποδοσφαιρική οργάνωση δεν θα ήταν η ίδια, χωρίς όλες τις απαραίτητες λιχουδιές που τη συνοδεύουν. Πίτσα, σουβλάκι, burgers, φυσικά μπίρες… Να ποια είναι τα απαραίτητα συστατικά κάθε καλού αγώνα, ειδικά όταν μιλάμε για το Παγκόσμιο Κύπελλο! Αν και εσύ μαζεύεις όλη την παρέα σπίτι για να δείτε τους αγώνες μαζί με φαγητό (δηλαδή, συγγνώμη, αλλά ποιος δεν το κάνει αυτό;), τότε έχουμε τα τέλεια νέα, μαζί και έναν σπουδαίο σύμμαχο: τις ακαταμάχητες προσφορές του efood!

Μέχρι και τις 18 Δεκεμβρίου, για όσο δηλαδή θα διαρκέσει το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα, στο efood θα βρεις ένα νέο ειδικό φίλτρο με τίτλο foodball party deals. Το φίλτρο θα εμφανίζεται από τη 13.00 και μετά κάθε μέρα, και πατώντας το θα μπορείς να βρεις special offers για δύο άτομα και πάνω, που θα προσφέρουν έως και 50% έκπτωση!

Κι αν δεν μπορείς να αποφασίσεις μεταξύ των εκατοντάδων προσφορών σου έχουμε την πιο διασκεδαστική λύση: ταίριαξε το φαγητό με τις ποδοσφαιρικές ομάδες! Με αυτόν τον τρόπο όχι μόνο λύνεις το πρόβλημα του διχασμού ανάμεσα στην παρέα για το τι θα παραγγείλετε, αλλά και έχεις την ευκαιρία να εκμεταλλευτείς στο έπακρο τα foodbal party deals του efood. Για να μην κουράζεσαι, σου έχουμε βγάλει και πρόγραμμα:

Τετάρτη ανακαλύπτουμε τις ethnic γεύσεις

Sushi

Την Τετάρτη 23 Νοεμβρίου η Γερμανία παίζει με την Ιαπωνία, κι εσύ μόλις βρήκες την ευκαιρία να τελειοποιήσεις την τεχνική σου με τα chopsticks… Χάρη στα foodball party deals παραγγέλνεις Large sushi combos με 25% έκπτωση για να δοκιμάσεις όλα τα ρολάκια του καταλόγου.

Πέμπτη έχει μπάλα και σουβλάκι

Σουβλάκι

Για την Πέμπτη 24 Νοεμβρίου, όταν η Βραζιλία θα αναμετρηθεί με τη Σερβία σου έχουμε το τέλειο μενού… Εκτός από το ποδόσφαιρο ξέρεις για τι άλλο είναι διάσημη η Βραζιλία; Για τα ζουμερά πιάτα κρεατικών της. Τι πιο ταιριαστό από το να παρακολουθήσεις αυτό το ματς παρέα με καλαμάκια και σκεπαστές, πληθωρικές μερίδες και ποικιλίες για 2,3 ή 4 άτομα, αναψυκτικά και μπίρες, όλα με 25% έκπτωση;

Παρασκευή μίλα μου για πίτσα

Πίτσα

Μπορεί την Ιταλία να μην τη δούμε σε αυτό το Μουντιάλ, αλλά γίνεται να σε αφήσουμε χωρίς πίτσα; Ποτέ των ποτών! Την Παρασκευή 25 Νοεμβρίου η Αγγλία παίζει με τις ΗΠΑ που ως γνωστόν είναι η δεύτερη πατρίδα της πίτσας! Και όταν μιλάμε για ιταλικό, τα foodball party deals κάνουν πάρτι… θες ορεκτικό, πίτσα και σαλάτα με 30% έκπτωση; Δύο pizzas με 30% έκπτωση; Μήπως προτιμάς μια πελώρια αχνιστή μακαρονάδα; Θα τη βρεις και αυτή με -30% μαζί με πολλά ακόμα! 

Σάββατο τρώμε burgers

Burger

Το Σάββατο 26 Νοεμβρίου το Μεξικό παίζει με την Αργεντινή, μία χώρα που φημίζεται για τα απίστευτα κρεατικά της. Τι σημαίνει αυτό; Ότι είναι μία τέλεια ευκαιρία να ανακαλύψεις τα ζουμερά burgers που προσφέρουν τα συνεργαζόμενα καταστήματα του efood και μάλιστα με 30% έκπτωση! Μαζί, εννοείται παίρνεις και μπίρα (πάλι με έκπτωση!). 

Κυριακή: ώρα για καυτές κρέπες!

Κρέπες

Την Κυριακή 27 Νοεμβρίου, το Βέλγιο παίζει με το Μαρόκο και εμείς τρώμε κρέπα! Γλυκιά με την πραλίνα (ή όποιο άλλο υλικό της αρεσκείας σου) να ξεχειλίζει ή αλμυρή με εκατοντάδες συνδυασμούς υλικών; Εμείς λέμε μία αλμυρή για αρχή και μία γλυκιά για το τέλος και το efood συμφωνεί, προσφέροντας μέσω του foodball party deals δύο αλμυρές κρέπες και μία κρέπα γλυκιά με 25% έκπτωση. Έτσι μάλιστα! Τώρα είσαι πανέτοιμος για το Παγκόσμιο Κύπελλο Ποδοσφαίρου…

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ