Smart Life

Τέλος για πάντα στην τριχόπτωση

Εξατομικευμένη και οριστική θεραπεία από την πολυβραβευμένη Seneca Medical Group

62222-137653.jpg
A.V. Team
3’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Seneca Medical Group

Η SENECA Medical Group δίνει οριστική λύση στο πρόβλημα της τριχόπτωσης.

Τριχόπτωση: Ένα πολύ κοινό πρόβλημα, που αντιμετωπίζουν εκατομμύρια άνθρωποι σε όλο τον κόσμο, με άμεσες πολλές φορές επιπτώσεις στην ψυχολογία και την αυτοπεποίθησή τους. Οριστική λύση στο πρόβλημα δίνει η SENECA Medical Group, η οποία εξειδικεύεται στην έρευνα, διάγνωση και θεραπεία της τριχόπτωσης, με περισσότερα από 35 χρόνια εμπειρίας στην Ελλάδα και το Ηνωμένο Βασίλειο. Πρόκειται για τον νούμερο 1 οργανισμό μεταμόσχευσης μαλλιών στην Ευρώπη, που παρέχει εξατομικευμένες, υψηλού επιπέδου υπηρεσίες. Μέχρι σήμερα περισσότεροι από 43.000 άνθρωποι, άνδρες και γυναίκες, έχουν εμπιστευτεί τη Seneca Medical Group και έχουν βρει λύση στο πρόβλημά τους, μέσα από τις θεραπευτικές επιλογές τις οποίες εφαρμόζουν αποκλειστικά και μόνο πιστοποιημένοι γιατροί.

Seneca Medical Group

Total Care: Το ολοκληρωμένο σύστημα διάγνωσης και θεραπείας

Το Total Care της SENECA επιτρέπει σε κάθε ασθενή να λάβει την πιο αποτελεσματική λύση σύμφωνα με τις δικές του ανάγκες, καθώς οι άνθρωποι της επιστημονικής ομάδας της  SENECA Medical Group μελετούν και δίνουν έγκριση για κάθε πλάνο θεραπείας ξεχωριστά. Έτσι, ο ασθενής έχει μια πλήρως επιστημονική και εξατομικευμένη εμπειρία.

Η θεραπεία βήμα προς βήμα

Αρχικά ο εξειδικευμένος σύμβουλος θα πάρει το ιατρικό ιστορικό σας, προκειμένου να κρίνει αν είστε κατάλληλος υποψήφιος για να προχωρήσετε σε θεραπεία αποκατάστασης της τριχόπτωσης. Στη συνέχεια, θα πραγματοποιηθεί ενδελεχής εξέταση και δερματολογικός έλεγχος της κεφαλής, καθώς και καταγραφή της ποιότητας και της πυκνότητας του τριχωτού, με τη χρήση των πλέον σύγχρονων εργαλείων και προγραμμάτων. Στο τελικό στάδιο της διάγνωσης, ο εξειδικευμένος σύμβουλος της Seneca Medical Group θα παραθέσει ένα εξατομικευμένο πλάνο θεραπείας για τον κάθε ασθενή, ο οποίος και μετά την επέμβαση, για 12 μήνες, θα έχει την απαραίτητη φροντίδα και παρακολούθηση ώστε να επιτευχθούν τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα.

Οι θεραπείες

Στη SENECA πραγματοποιούνται οι πλέον πρωτοποριακές θεραπείες μαλλιών, για την οριστική λύση του προβλήματος της τριχόπτωσης σε όλες τις πάσχουσες περιοχές, κάτω από αυστηρά ιατρικά πρωτόκολλα.

Seneca Medical Group

Μεταμόσχευση μαλλιών

Είναι η μόνη διαθέσιμη χειρουργική επέμβαση για την τριχόπτωση. Η μέθοδος μεταμόσχευσης μαλλιών Direct FUE της SENECA χρησιμοποιεί τριχοθυλάκια, τα οποία εξάγονται από το πίσω μέρος της κεφαλής και εμφυτεύονται, το καθένα ξεχωριστά, στην πάσχουσα περιοχή με το Implanter, ένα ειδικά σχεδιασμένο εργαλείο, που επιτρέπει στον γιατρό να ελέγχει το βάθος, την κατεύθυνση και τη γωνία τοποθέτησης του κάθε μοσχεύματος. Το αποτέλεσμα είναι ένα πυκνό, φυσικό αποτέλεσμα χωρίς κανένα ορατό σημάδι. Η διαδικασία πραγματοποιείται μόνο από γιατρούς πιστοποιημένους από το Training & Research Centre της SENECA, οι οποίοι τηρούν τα αυστηρά πρωτόκολλα ποιότητας του Seneca Medical Group.

Μεταμόσχευση στα φρύδια

Τα φρύδια αποτελούν αναπόσπαστο σημείο της ανατομίας του προσώπου και συμπληρώνουν το προσωπικό στιλ είτε των αντρών είτε των γυναικών. Αν για διάφορους λόγους (αισθητικούς, τραύμα, γενετικούς κλπ) δεν έχετε τα φρύδια που επιθυμείτε υπάρχει δυνατότητα αποκατάστασης του τριχωτού της περιοχής.

Εμφύτευση στα γένια

Τα γένια μπορούν να δώσουν στιλ και αυτοπεποίθηση στον άντρα, όμως στις περιπτώσεις με λεπτή τριχοφυΐα και κενά στην περιοχή του προσώπου, είναι αδύνατο το μεγάλωμα των γενιών. Αποτελεσματική απάντηση στο πρόβλημα αυτό μπορεί να δώσει η εμφύτευση.

Αυτόλογη μεσοθεραπεία μαλλιών (PRP)

Ιδανική για να εξασφαλιστεί ότι τα μαλλιά θα δυναμώσουν και θα παραμείνουν στη θέση τους, ενώ ο συνδυασμός της με θεραπεία μεταμόσχευσης φέρνει ακόμα πιο εντυπωσιακά αποτελέσματα, δυναμώνοντας τα μαλλιά που υπάρχουν ήδη στην περιοχή, αλλά τονώνοντας και τον ρυθμό ανάπτυξης των εμφυτευμένων τριχοθυλάκιων.

Προϊόντα κατά της τριχόπτωσης

Η Seneca Medical Group σχεδίασε μια νέα σειρά σαμπουάν, λοσιόν και βιταμινών που ενδυναμώνουν το τριχωτό και επιβραδύνουν περαιτέρω τριχόπτωση. Όλα τα προϊόντα είναι ιδανικά για κάθε τύπο μαλλιών και μπορούν να χρησιμοποιηθούν από άντρες και γυναίκες.

Seneca Medical Group

Τα βραβεία που έχει κερδίσει η Seneca

  • Διεθνές Βραβείο Επιχειρηματικής Αριστείας 2018
  • Βραβείο Καλύτερης Κλινικής Μαλλιών 2018
  • «Διεθνής Κλινική Μαλλιών της Χρονιάς» στο IMTJ 2018
  • Βραβείο Εξυπηρέτησης Ασθενών 2018-2020-2021 από το WhatClinic.com
  • Καλύτερη Κλινική Αντιμετώπισης της Τριχόπτωσης της Χρονιάς 2018 στα Scottish Beauty Awards
  • Βραβείο Επιχειρηματικής Αριστείας από τα Βραβεία Bizz 2018
  • Ευρωπαϊκό Επιχειρηματικό Βραβείο το 2019
  • Βραβείο Eagles of Health 2021
  • Βραβείο SILVER στην κατηγορία «Business Excellence in Hair Restoration» στα Healthcare Business Awards 2022

Καταστήματα Seneca
Αθήνα: Μεσογείων 2, Πύργος Αθηνών B' Κτίριο Ισόγειο, Αμπελόκηποι, Τηλ.: 2106108022

Θεσσαλονίκη: Αγίας Σοφίας 37, (2ος Όροφος), Τηλ.: 2310224693
www.senecamd.com

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ