Smart Life

Το laptop που μας βάζει στη νέα «υβριδική» εποχή

Το gadget που αλλάζει τους κανόνες

328203-678198.png
Φίλιππος Κόλλιας
3’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Huawei
© Andrea Piacquadio

HUAWEI: Το νέο της laptop, Matebook D16, λαμβάνει υπόψη τις ανάγκες της νέας «υβριδικής» εποχής και δημιουργεί μία συσκευή, που με σιγουριά θα λατρέψουν όσοι αγαπάνε τα gadgets.

Μπορεί να μην το καταλάβαμε ή τουλάχιστον να μην το αντιληφθήκαμε αμέσως, όμως η πανδημία άλλαξε πάρα πολύ την καθημερινότητα μας. Δεν αναφερόμαστε μόνο στον εγκλεισμό εντός τεσσάρων τειχών αλλά και σε άλλες διαδικασίες, που διαφοροποιήθηκαν μέσα στην ημέρα. Μία από τις πιο σημαντικές αλλαγές, είναι πως μπήκαμε για τα καλά στην «υβριδική» εποχή. Οι επιταγές της νέας πραγματικότητας έφεραν μεγάλο πλήθος κόσμου να κάνει πολλές εργασίες από απόσταση. Αρκετοί εργαζόμενοι δούλεψαν virtually, φοιτητές πήραν πτυχίο στην οθόνη του υπολογιστή τους και μαθητές έδωσαν πανελλήνιες βλέποντας τους καθηγητές τους από το PC. Για να γίνουν όλα αυτά και στην καλύτερη ποιότητα, χρειάζεται και μία δυνατή συσκευή. Σίγουρα δεν υπάρχει πιο κατάλληλη από το νέο laptop της HUAWEIMatebook D16.

Huawei

Το συγκεκριμένο laptop δεν δημιουργήθηκε τυχαία από την εταιρεία, που έχει πίσω της μία μεγάλη παράδοση σε ηλεκτρονικές συσκευές. Είναι προϊόν έρευνας από τα στελέχη της HUAWEI, σχετικά με τις νέες ανάγκες που προέκυψαν στην εποχή της εξ αποστάσεως εργασίας και μελέτης. Επιθυμία της πλειοψηφίας ήταν ένας φορητός υπολογιστής με οθόνη που δεν θα κουράζει, θα μεταφέρεται εύκολα και έχει επιδόσεις, που θα βγάζουν σε πέρας όλες τις απαιτητικές εργασίες ακόμα και ταυτόχρονα.

Το Matebook D16 καλύπτει όλες αυτές τις ανάγκες και φέρνει πολλά χαμόγελα, σε όσους αγαπάνε τα νέα gadget και την τεχνολογία. Αρχικά διαθέτει οθόνη 16 ιντσών σε ένα πλαίσιο που συνήθως άλλοι κατασκευαστές χρησιμοποιούν οθόνες 15,6 ιντσών. Παράλληλα η HUAWEI διευρύνει την περιοχή της οθόνης αλλά όχι το μέγεθος του σώματός της. Οι χρήστες χαρακτηρίζουν την ποιότητα εικόνας της Full View οθόνης ως καθηλωτική, ενώ παράλληλα είναι εφικτό να κάνουμε πολύωρη χρήση, δίχως να κουράζονται τα μάτια μας. Τα χρώματα των εικόνων αναπαράγονται με ακρίβεια και παράλληλα υιοθετεί DC dimming, ώστε να ανακουφίζονται οι χρήστες από την συνεχόμενη χρήση.

Matebook D16

Επίσης μας κρατάει μακριά από το άγχος, για το αν το laptop μας μπορεί να κολλάει, όταν θέλουμε να εκτελέσουμε την ίδια ώρα πολλές και απαιτητικές εργασίες. Ο επεξεργαστής 12ης γενιάς Intel® Core™ H- Series Processor εξασφαλίζει τις πιο υψηλές αποδόσεις για όλες τις δουλειές μας και γίνεται το αγαπημένο μας gadget όχι μόνο για τη δουλειά αλλά και για διασκέδαση. Είναι δομημένο για τις πιο πολύπλοκες χρήσεις, όπως ανάλυση δεδομένων, συλλογή κώδικα, άνοιγμα πολλαπλών ιστοσελίδων, γραφημάτων ή Powerpoints και αφού τελειώσουμε, μπορούμε να απολαύσουμε μία ταινία ή σειρά στην πιο υψηλή ανάλυση. Δεν υπάρχει κίνδυνος υπερθέρμανσης χάρη στο σύστημα ψύξης, HUAWEI Shark fin Fan και όλα αυτά τα βρίσκουμε σε ένα βάρος μόλις 1,7 κιλά, έτσι κουβαλάμε παντού μαζί μας ένα laptop με δυνατότητες desktop και το χρησιμοποιούμε χωρίς περιορισμούς.

Matebook D16

Το νέο laptop της HUAWEI είναι η τελευταία λέξη της τεχνολογίας, καθώς αποτελεί το απόλυτο εργαλείο, για να γίνουν εύκολα, γρήγορα και με τον καλύτερο δυνατό τρόπο ta meeting μας καθ' όλη τη διάρκεια μίας ημέρας. Πρόκειται για ένα conference room, που χωράει στη τσάντα μας και το έχουμε παντού μαζί. Η υβριδική εργασία και εκπαίδευση άλλωστε πρωταγωνιστούν πλέον στις ζωές μας, κάνοντας το Matebook D16 απαραίτητο. Με τη λειτουργία Smart Conference δημιουργούμε τη δική  μας virtual αίθουσα συσκέψεων με υψηλή ποιότητα ήχου, εικόνας και κάμερα με έξυπνες λειτουργίες AI. Εκτός από αυτά ξεχωρίζει και για την ευκολία του στη συνδεσιμότητα. Όλες οι εξωτερικές συσκευές συνδέονται μεταξύ τους  με την τεχνολογία Super Device, τοποθετώντας τες απλά δίπλα στο laptop. Την ίδια ώρα με τη λειτουργία Mate View το κινητό τηλέφωνο συνδέεται εξίσου με τον υπολογιστή και προβάλλουμε την οθόνη του στο laptop μας, με τις συσκευές να λειτουργούν ως μία ενιαία.

Το Matebook D16 είναι το gadget, που θα μας βάλει στη νέα υβριδική εποχή. Ο συνδυασμός της μεγάλης οθόνης, της εύκολης φορητότητας, της ισχυρής απόδοσης, του μεγάλου πλήθους δυνατοτήτων τηλεδιάσκεψης και της απρόσκοπτης συνδεσιμότητας το κάνει την καλύτερη επιλογή για τις εργασίες μας, αλλάζοντας κατά πολύ τους κανόνες του παιχνιδιού, όπως τους γνωρίζαμε.

Ακόμα το HUAWEI MateBook D 16 συμμετέχει στο πρόγραμμα «Ψηφιακή Μέριμνα ΙΙ», όπως και δεκάδες διαθέσιμα μοντέλα laptop και tablet της HUAWEIΗ HUAWEI προσφέρει στους δικαιούχους, τη δυνατότητα να επιλέξουν μέσα από μία πλούσια γκάμα laptop και tablets που διαθέτει στην Ελλάδα, βρίσκοντας αυτό που τους ταιριάζει

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα της Huawei ή τα παρακάτω links: Facebook: HuaweimobileGR, Instagram και Huawei Community

  

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ