Smart Life

Ένας τύπος, μια ταμπέλα, αμέτρητα live

Αυτός ο dude του What’s Up που κυκλοφορεί στους δρόμους της Αθήνας μας έφτιαξε τη μέρα!

328203-678198.png
Φίλιππος Κόλλιας
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
What's Up Dude with sign LIVE

Το What’s Up δημιούργησε την πιο πρωτότυπη live καμπάνια «Επιτέλους Πάμε σε LIVE». Πώς θα κερδίσεις προσκλήσεις για τα φεστιβάλ και τις συναυλίες που έρχονται. 

Φαντάσου να περπατάς στο κέντρο της Αθήνας και να βλέπεις έναν τύπο με μια ταμπέλα και ένα barcode τυπωμένο στην μπλούζα του που γράφει «Επιτέλους πάμε σε live, σκάναρέ με live και μάθε πώς». Αμέσως σκέφτεσαι «τι παίζει με αυτόν τον dude που μας λέει ότι επιτέλους θα πάμε σε live και μάλιστα με μια ταμπέλα;». Μετά από δύο χρόνια κλεισμένοι μέσα, με «μέτρα», καραντίνες και lockdown, τα «είχαμε δει όλα»! Τώρα όμως που επιστρέφουμε σταδιακά στην προ-κόβιντ καθημερινότητα και με άπειρες συναυλίες και φεστιβάλ να διοργανώνονται σε όλη την Ελλάδα, είμαστε πανέτοιμοι να ζήσουμε και πάλι την live εμπειρία μιας συναυλίας.

Έχοντας επιτέλους την ευκαιρία μετά από τόσο καιρό «αποχής» να δούμε τους αγαπημένους μας καλλιτέχνες από κοντά, το What’s Up δημιούργησε την πιο πρωτότυπη live καμπάνια για να μας υπενθυμίσει πως όλα είναι καλύτερα όταν είναι live.

Ένας τύπος «ζωντανή» διαφήμιση, που κυκλοφορεί εδώ και μέρες σε όλο το κέντρο της Αθήνας, διαδίδει το μήνυμα «Επιτέλους Πάμε σε LIVE», επικοινωνώντας το μεγάλο νέο: πως τώρα βλέπουμε επιτέλους ξανά τους αγαπημένους μας καλλιτέχνες ζωντανά. Σκανάροντας το barcode στην μπλούζα του δεκάδες ενημερώθηκαν για τα μεγαλύτερα φεστιβάλ και συναυλίες του καλοκαιριού και κέρδισαν προσκλήσεις.

Σήκω λοιπόν από τον καναπέ σου, βγες βόλτα και έχε τον νου σου. Ακόμα κι αν δεν πρόλαβες κάποιες από τις μεγαλύτερες συναυλίες του καλοκαιριού, μπορείς ακόμα να τον πετύχεις σε μια από τις «περατζάδες» του στο κέντρο και να κερδίσεις εισιτήρια για τις συναυλίες των αγαπημένων σου καλλιτεχνών. Όλα είναι καλύτερα όταν είναι live και το What’s Up το αποδεικνύει… LIVE.

Τώρα, όλα είναι LIVE | WHAT'S UP

Αν είσαι λάτρης των συναυλιών και θες να κερδίσεις προσκλήσεις για να ζήσεις ζωντανά την εμπειρία των μουσικών φεστιβάλ, μπες και στο What’s Up Αpp και μάθε περισσότερα.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ