Smart Life

Τέρμα το άγχος με τα χαρτάκια στην πόρτα, χάρη στη νέα υπηρεσία παράδοσης του Πλαισίου

Παρακολούθησε live που είναι η παραγγελία σου και προγραμμάτισε τη μέρα σου σου χωρίς αναμονές.

Ηλιάνα Κωνσταντακάτου.
Ηλιάνα Κωνσταντακάτου
3’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Ένα κορίτσι παραλαμβάνει ένα δέμα.
© Pexels

Η υπηρεσία παράδοσης του Πλαισίου, με live παρακολούθηση της παραγγελίας σου και ειδοποιήσεις για την ακριβή παραλαβή της, σου λύνει τα χέρια.

Η φύση του επαγγέλματος μου απαιτεί να λείπω πολλές ώρες από το σπίτι, κάποιες φορές απρόοπτα και εκτός προγραμματισμού. Αυτό δυσκολεύει τις σχέσεις μου… με τις εταιρείες κούριερ. Όσες φορές παραγγέλνω κάτι διαδικτυακά, οι πιθανότητες να το παραλάβω είναι απειροελάχιστες. Θα βρω το χαρτάκι στο κουδούνι της εξώπορτάς μου στην καλύτερη, στη χειρότερη θα μιλάω στο τηλέφωνο και η κλήση του ανθρώπου που κάνει τη διανομή δεν θα φτάσει ποτέ σε εμένα, με την παραγγελία μου το πιο πιθανόν να χαθεί στα αζήτητα. Τις περισσότερες φορές, η παραλαβή είτε πρέπει να κανονιστεί ξανά, είτε να πάω από τα γραφεία της εκάστοτε εταιρείας, είτε, είτε, είτε… Επικρατεί δηλαδή μια ταλαιπωρία και έτσι χάνεται όλη η ουσία της παράδοσης στο σπίτι.

Ένα πρωί λοιπόν, καθώς scrollαρα στο plaisio.gr ψάχνοντας δώρο για τον γάμο ενός συναδέλφου μου, το μάτι μου έπεσε στην νέα υπηρεσία παράδοσης του Πλαισίου. Σκέφτηκα «γιατί όχι;». Την επόμενη στιγμή, παρήγγειλα ένα vintage πικάπ, που ήμουν σίγουρη ότι θα του αρέσει. Και, χωρίς ακόμα να το καταλάβω, είχα βρει τη λύση και την υπηρεσία που μου ταιριάζει, που κάνει adapt στο πρόγραμμα μου και με εξυπηρετεί χωρίς καθυστερήσεις.

Η νέα υπηρεσία του Πλαισίου Last Mile.

Αμέσως μετά την παραγγελία λοιπόν, έλαβα το κλασσικό επιβεβαιωτικό email για την καταχώρηση της ενώ διαπίστωσα ότι επειδή είχα κάνει την παραγγελία μου πολύ νωρίς (ούτε καφέ δεν είχα προλάβει να πιώ) θα παραλάμβανα την επόμενη μέρα το δέμα μου. Το ίδιο βράδυ μάλιστα έλαβα και ένα sms όπου με ενημέρωνε για το εκτιμώμενο δίωρο παράδοσης της στην πόρτα μου.

Και έτσι μπορούσα να οργανώσω την επόμενη ημέρα, βάσει της εκτιμώμενης άφιξης του δέματος μου, χωρίς άγχος και χωρίς να δεσμευτώ χρονικά για πολλή ώρα.

Συγκεκριμένα, ξύπνησα το πρωί και το Πλαίσιο μου είχε στείλει ήδη ενημερωτικό sms για την εκτιμώμενη ώρα παράδοσης του δέματός μου. Παράλληλα, ενεργοποιήθηκε ένα link που μου έδινε τη δυνατότητα να παρακολουθώ live σε χάρτη που βρίσκεται το φορτηγό με την παραγγελία μου, κάτι που βρήκα αρκετά εντυπωσιακό αφού είχα τη δυνατότητα να κάνω τις πρωινές δουλειές στη γειτονιά μου, χωρίς να με δεσμεύει κάτι για να είμαι στο σπίτι.

πλαισιο-μηνυμα1

Και το ακόμα καλύτερο; Τριάντα λεπτά πριν την παράδοση του δέματός μου, έλαβα ένα ακόμα μήνυμα που με ενημέρωνε ότι η παραγγελία μου φτάνει. Η χαρά μου μεγάλη! Και ενώ τοποθετούσα στα ράφια τα ψώνια μου, χτύπησε το κουδούνι και η παραγγελία μου ήταν εκεί... στην ώρα της... Λόγω των γρήγορων χρόνων της καθημερινότητάς μου, οτιδήποτε μου διευκολύνει την ζωή, με χαροποιεί ιδιαίτερα. Ευχαρίστησα τον ευγενικό διανομέα και συνέχισα την μέρα μου κλείνοντας πολύ γρήγορα και με συνέπεια μία διαδικασία που προκαλεί σε όλους μας άγχος και χάσιμο χρόνου.

Η υπηρεσία του πλαισίου Last Mile.

Good to know: Επειδή έψαξα και ρώτησα παραπάνω πληροφορίες για την υπηρεσία έμαθα ότι υπάρχει πάντα πιθανότητα απόκλισης γύρω στα 20 λεπτά, που μπορεί να προκύψουν από απλά, καθημερινά προβλήματα, όπως η κυκλοφοριακή συμφόρηση, οι καιρικές συνθήκες ή τυχόν καθυστερήσεις σε προηγούμενες παραδόσεις. Η επανεκτίμηση του χρόνου παράδοσης είναι συνεχής και ό,τι συμβαίνει σχετικά με την παράδοση σου το μαθαίνεις και εσύ την ίδια στιγμή που το μαθαίνει το Πλαίσιο, χάρη σε μία ομάδα 200 ατόμων από τα τμήματα customer support φόρτωσης, διανομής και οδηγών που συνεργάζεται άψογα για να φτάσει η παραγγελία στα χέρια σου on time. Η υπηρεσία είναι διαθέσιμη για την Αττική και τη Θεσσαλονίκη.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ