Smart Life

Ταξίδεψε σε ολόκληρο τον κόσμο με τις κάρτες Aegean Bonus Visa

Σημασία δεν έχει μόνο ο προορισμός αλλά και το ταξίδι.

328203-678198.png
Φίλιππος Κόλλιας
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Ταξιδέψτε με την οικογένειά σας και απολαύστε τα προνομία που παρέχει η Aegean σε συνεργασία με την Alpha Bank

Μέσω της συνεργασίας Alpha Bank και Aegean, τα ταξίδια μετατρέπονται σε μία απολαυστική εμπειρία, με τις κάρτες Aegean Bonus Visa.

Λένε πως το ταξίδι έχει μεγαλύτερη σημασία από τον ίδιο τον προορισμό και οι κάρτες Aegean Bonus Visa κάνουν το κάθε ένα ξεχωριστό. Απαραίτητο έγγραφο για να ταξιδέψετε σε όλο τον κόσμο είναι το διαβατήριο σας. Τώρα με τη συνεργασία της Alpha Bank με την Aegean, η νέα κάρτα Aegean Bonus Visa και το νέο προνόμιο «εκπτωτικό κουπόνι για μία πτήση» είναι επίσης το διαβατήριο σας για πρόσβαση σε μίλια, τα οποία εξαργυρώνονται απλά και γρήγορα. Με τις αναβαθμισμένες κάρτες Aegean Bonus Visa απολαμβάνετε ταξιδιωτικά και τραπεζικά προνόμια. Συγκεκριμένα, έχετε στη διάθεση σας τα προνόμια του Προγράμματος Επιβράβευσης Bonus μαζί με τα Miles + Bonus του Προγράμματος Επιβράβευσης της Aegean και της Olympic Air. Εκτός από αυτά έχετε τη δυνατότητα να μετατρέπετε τους Bonus πόντους σας σε μίλια εξαργύρωσης εύκολα. 

Κλείστε τα εισιτήρια σας και ταξιδέψτε με ένα από τα αεροσκάφη της Aegean.

Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να κλείσετε τα εισιτήρια σας προς έναν προορισμό της αρεσκείας σας με τις κάρτες Aegean Bonus Visa αξιοποιώντας το νέο προνόμιο «εκπτωτικό κουπόνι για μία πτήση» και να μετατρέψετε το κάθε ταξίδι σε μία συναρπαστική εμπειρία, απολαμβάνοντας μία σειρά από αποκλειστικά προνομία. Με την Aegean Bonus Visa Debit κερδίζετε δωρεάν ταξιδιωτική ασφάλιση σε κάθε ταξίδι για το οποίο η αγορά εισιτηρίων έχει πραγματοποιηθεί με τη συγκεκριμένη κάρτα και δωρεάν ενημέρωση για όλες τις συναλλαγές που κάνετε με την κάρτα με την υπηρεσία Alpha Alerts.

Ένα ζήτημα που έχουμε κληθεί να αντιμετωπίσουμε τουλάχιστον μία φορά στη ζωή μας σε ένα ταξίδι, είναι οι ανεπιθύμητες χρεώσεις λόγω του βάρους μιας χειραποσκευής. Με την Aegean Bonus Visa και το νέο προνόμιο «εκπτωτικό κουπόνι για μία πτήση» έχετε διαθέσιμα κουπόνια δωρεάν αποσκευής εώς και 23kg, μαζί με τα όλα τα προνόμια της Aegean Bonus Visa Debit. Επίσης έχετε τη δυνατότητα για δωρεάν χρήση της εφαρμογής Fast Track και προβλέπονται διευκολύνσεις όπως την υπηρεσία Alpha Alerts και τη δυνατότητα άτοκων δόσεων εντός Aegean ή στο εξωτερικό. 

Με την κάρτα Aegean Bonus Visa Premium οι ταξιδιώτες μπορούν να απολαύσουν τα premium προνόμια της εταιρείας και να ζήσουν την απόλυτη εμπειρία ενός ταξιδιού. Έχουν διαθέσιμο ένα δωρεάν εισιτήριο συνοδού για τις πτήσεις εσωτερικού και διεθνείς κουπόνια δωρεάν επιλογής Upfront θέσης. Οι premium κάτοχοι έχουν στη διάθεσή τους ένα εκπτωτικό κουπόνι αγορών για να κάνουν τα ψώνια τους και με την υπηρεσία VISA Luxury Hotel μπορούν να μείνουν στα καλύτερα ξενοδοχεία εκμεταλλευόμενοι κάποια προσφορά από τους διεθνείς συνεργάτες της VISA.

Ετοιμαστείτε για το επόμενο ταξίδι, απολαμβάνοντας τα προνόμια που σας προσφέρουν οι αναβαθμισμένες κάρτες Aegean Bonus Visa και το προνόμιο «εκπτωτικό κουπόνι για μία πτήση». Ανακαλύψτες τις στο Δίκτυο Καταστημάτων Alpha Bank, ηλεκτρονικά από την επίσημη σελίδα της (πιστωτικές κάρτες) ή μέσω της υπηρεσίας MyAlpha Web (χρεωστικές κάρτες). 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ