Smart Life

Huawei Band 6: Ένα οικονομικό smart band για όλο το 24ωρο

Ένα έξυπνο αξεσουάρ στον καρπό σου, με δυνατότητες που δεν περίμενες

30592837_397928577356114_5869118242148057088_n.jpg
Νίκος Παπαηλιού
3’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
band6_creat_image_orange_hq_en_jpg_20200303_1.jpg

Huawei Band 6: Το νέο smart band της Huawei είναι ένα από τα πιο προσιτά wearables της αγοράς.

Θυμάσαι τις πρώτες μέρες που φόρεσες το καινούργιο σου wearable και συνεχώς το χτυπούσες γιατί ξεχνούσες ότι το έχεις πάνω σου; Ε, λοιπόν το Huawei Band 6 μπορεί να μην ήταν το πρώτο smart band που έβαλα στον καρπό μου, όμως ήταν αυτό που ακόμη και τώρα ξεχνάω ότι το φοράω. Το νέο smart band που εγκαινίασε τον προηγούμενο μήνα η Huawei ήρθε με βάρος 18 γραμμάρια, για να μας επανασυστήσει το τι σημαίνει μια πραγματική lightweight εμπειρία. Αυτό όμως είναι το σημείο που κλέβει λιγότερο από όλα τα άλλα την παράσταση για το νέο smart band, που μέχρι το τέλος του Ιουνίου κυκλοφορεί με μια υπέροχη προσφορά.

mkt_huawei-fara6_product-image_pink_en_hq_rgb_psd_20210320.jpg


Το Huawei Band 6 είναι το πρώτο smart band της Huawei με AMOLED FullView Display 1,47 ιντσών και 64% αναλογία οθόνης/συσκευής (screen-to-body ratio), επομένως η οθόνη του χωράει περισσότερη πληροφορία χωρίς όμως να χάνει το στυλ της. Επιπλέον, το HUAWEI Band 6, όπως όλα τα τελευταίας τεχνολογίας wearables της Huawei, διαθέτει μπαταρία που διαρκεί μέχρι και δύο εβδομάδες. Το φοράς και στην κυριολεξία, ξεχνάς να το βγάλεις. 
Επειδή όμως σου είπαμε για στυλ, δεν μπορώ να μην αναφερθώ στα τέσσερα χρώματα στα οποία διατίθεται (Graphite Black, Amber Sunrise, Sakura Pink και Forest Green) για να ταιριάζει με όλα. Το σώμα του ρολογιού από πολυμερή και υαλοβάμβακα έχει μεταλλική υφή, ενώ το λουράκι από σιλικόνη από είναι μαλακό και  δεν ερεθίζει το δέρμα. Το HUAWEI Band 6 χρησιμοποιεί τεχνική πολυμερισμού με UV, έχει νεανικό σχεδιασμό και δημιουργεί νέα τάση στα smart bands!

Ένα smart band για 24 ώρες τη μέρα
Το Huawei Band 6 παρακολουθεί την φυσική κατάσταση του χρήστη όλο το 24ωρο, ακόμα και κατά τη διάρκεια του ύπνου. Η νέα τάση που κάνει τα smart bands να μοιάζουν περισσότερο με smartwatches είναι εδώ άλλωστε. Το HUAWEI Band 6 δεν είναι μόνο το πρώτο smart band της Huawei που υποστηρίζει All-Day SpO2 (μέτρηση του επιπέδου οξυγόνου στο αίμα), αλλά διαθέτει επίσης ένα πλήρες φάσμα λειτουργιών παρακολούθησης της υγείας, καταγράφοντας τους καρδιακούς παλμούς, την ποιότητα ύπνου, το επίπεδο στρες και τον εμμηνορροϊκό κύκλο. Όσο για την παρακολούθηση της φυσικής άσκησης, το HUAWEI Band 6 υποστηρίζει 96 προγράμματα επαγγελματικής προπόνησης και ανάλυση επιστημονικών δεδομένων, βοηθώντας τους χρήστες να γυμνάζονται καλύτερα.
Μέσω του HUAWEI TruSleep™2.0 υπολογίζεται κάθε στάδιο του ύπνου, η ποιότητα της αναπνοής και του παλμού και φυσικά η διάρκεια του REM ύπνου. Τα χαρακτηριστικά δηλαδή που έκαναν τα smartwatches να ξεχωρίσουν, πλέον είναι εδώ με ένα από τα πλέον value for money smart bands της αγοράς. 

mkt_huawei_fara_product_image_pink_1_en_hq_rgb_psd_20210210.jpg

Η νέα τάση στα smart bands ήρθε για να δείξει ότι η πρόληψη είναι τρόπος ζωής
Η έγχρωμη οθόνη παρέχει στους χρήστες μεγαλύτερη ευκρίνεια και πιο user-friendly περιβάλλον. Οι χρήστες μπορούν να κάνουν swipe πάνω, κάτω, δεξιά ή αριστερά, όπως στην οθόνη ενός smartphone. Οι λειτουργίες παρακολούθησης υγείας είναι αυτό που αναζητούν περισσότερο οι χρήστες σε ένα smart band. Χάρη σε ειδικές ρυθμίσεις στο hardware, καθώς και στον αλγόριθμο Huawei TruSeenTM 4.0 και κάποιους «έξυπνους» αλγορίθμους εξοικονόμησης ενέργειας, το HUAWEI Band 6 πλέον υποστηρίζει  All Day SpO2. Παρακολουθεί δηλαδή την υγεία του χρήστη και παράγει ειδοποιήσεις όταν το επίπεδο οξυγόνου στο αίμα είναι χαμηλό, βοηθώντας στην πρόληψη και αντιμετώπιση. Με λίγα λόγια όταν πήγα πρώτη φορά για τρέξιμο μετά από ένα μήνα με ειδοποίησε ότι οι σφυγμοί ήταν... ασυνήθιστα γρήγοροι, για να κόψω λίγο την ένταση. Αυτή είναι μόνο μία από τις λειτουργίες καταγραφής της φυσικής άσκησης του νέου smart band. 

band6_creat_image_pink_hq_en_jpg_20200303_1.jpg


Τα 11 προγράμματα επαγγελματικής προπόνησης, όπως τρέξιμο, ποδηλασία, αναρρίχηση και οι 85 διαφορετικές λειτουργίες, όπως γυμναστική, αθλήματα με μπάλα και χορό, καλύπτουν ένα ευρύ φάσμα φυσικής άσκησης. Το HUAWEI Band 6 χρησιμοποιεί τον αλγόριθμο επαγγελματικής προπόνησης HUAWEI TruSportTM και αναλύει σε βάθος τις δυνατότητες άθλησης του χρήστη, με βάση πολυδιάστατες παραμέτρους όπως τους καρδιακούς παλμούς του χρήστη και την εξέλιξη των προπονήσεών του, παρέχοντάς του επιστημονική αξιολόγηση και προτάσεις για προγράμματα άθλησης. 

mkt_huawei-fara4_product-image_black_en_hq_rgb_psd_20210320.jpg


Ένα έξυπνο αξεσουάρ στον καρπό σου, με δυνατότητες που δεν περίμενες
Με την απίστευτη μπαταρία του και τον lightweight σχεδιασμό του, το HUAWEI Band 6 κατασκευάστηκε για να παρέχει στους χρήστες χρήσιμες και έξυπνες λειτουργίες για μεγάλα χρονικά διαστήματα και διαφορετικές περιστάσεις. Το HUAWEI Band 6 μπορεί να αναγνωρίζει ασυνήθιστα νούμερα, να ελέγχει την αναπαραγωγή μουσικής και να τραβά φωτογραφίες. Το HUAWEI Band 6 όχι μόνο καταργεί τη συμβατική μορφή ενός fitness tracker, αλλά είναι και το πιο ευέλικτο entry-level wearable της αγοράς. Έχοντας ως μότο του τη φράση “Go Bigger for Better”, το HUAWEI Band 6 έχει σχεδιαστεί για να βοηθά 24 ώρες το 24ωρο στην προστασία του οργανισμού και να προσφέρει έξυπνες εμπειρίες άθλησης, με σκοπό να ενθαρρύνει τους καταναλωτές να διάγουν πιο υγιή και πιο δραστήρια ζωή.

huaweisummerbundle1200x628.jpg

Η προσφορά του καλοκαιριού πήρε παράταση !
Μέχρι τις 30 Ιουνίου το Huawei Band 6 διατίθεται στα 59 ευρώ με δώρο την τσάντα παραλίας καφέ χρώματος ΙΚΑ ΚΟPU της Terra Nation. Απόκτησέ τα και έφυγες για παραλία!

 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ