Smart Life

Η καραντίνα, τo Leasing και η ενοικίαση αυτοκινήτου

«Ασφαλείς» λύσεις για μοναδικές οδηγικές εμπειρίες από την Avis

328203-678198.png
Φίλιππος Κόλλιας
2’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
board-1273117_1280.jpg

Avis: To Leasing αυτοκινήτων έχει περάσει στο επόμενο επίπεδο και μετά την καραντίνα η εταιρία βάζει την ασφάλεια πάνω από όλα.

Οι πρώτες μετακινήσεις μετά την καραντίνα είναι λίγο μουδιασμένες. Θέσεις απαγορευμένες στα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς, φόβος διάχυτος και γενικότερα μια τάση να ακυρώνω ό,τι είχα κανονίσει. Στο εξωτερικό με το ενδεχόμενο μιας νέας έξαρσης του κορωνοϊού, πιστεύουν ότι ο φόβος, που φυσικά δεν είναι μόνο δικό μου θέμα, θα συνεχίσει να επικρατεί τουλάχιστον για όλο τον υπόλοιπο χρόνο. Και ενώ όλοι μας ψάχνουμε τις πιο ασφαλείς λύσεις για τις μετακινήσεις μας τουλάχιστον για το πρώτο, δύσκολο διάστημα, βρήκα τις απαντήσεις που ήθελα από τον ίδιο μου τον κολλητό, που από τον προηγούμενο μήνα επίσπευσε τις διαδικασίες για ένα πλάνο που είχε στο μυαλό του.

change-671374_1280.jpg

Πάνω-κάτω βρισκόμαστε στην ίδια φάση και καθώς εκείνος δεν ήταν έτοιμος για την αγορά αυτοκινήτου, ούτε για μια μακροχρόνια μίσθωση οπότε προχώρησε για πρώτη φορά σε Μηνιαία Ενοικίαση αυτοκινήτου μέσω του Avis Flex. Τα αποτελέσματα για εκείνον ήταν κάτι παραπάνω από ενθαρρυντικά και σίγουρα αξιόπιστα για αυτήν την πρωτόγνωρη κατάσταση που έχουμε βρεθεί. Εγώ δεν άργησα να μπω στο κόλπο και μόλις τσέκαρα προσφορές για μακροχρόνια μίσθωση στο myavis.gr, έκανα σχεδόν άμεσα την επιλογή μου.

Ναι, σε αυτό το σημείο ας σας γράψω ότι μέχρι πριν την πανδημία η σχέση μου είτε με μια ενοικίαση αυτοκινήτου, είτε με το leasing ήταν μηδαμινή και ότι δεν μου είχε περάσει από το μυαλό μια τέτοια κίνηση. Όμως η ευελιξία που σου διατίθεται από την εταιρία σε μια περίοδο που κανείς δεν είναι... ευέλικτος, ήταν καθοριστική. Η ενοικίαση μέσω του Avis Flex περιλαμβάνει επιλογές από έναν μήνα έως και ένα έτος και αφορά οποιοδήποτε όχημα χρειάζεσαι. Ταυτόχρονα, η μακροχρόνια μίσθωση αυτοκινήτου σου δίνει την σιγουριά ότι θα έχεις το αυτοκίνητο σου έως και 4 χρόνια χωρίς έξτρα έξοδα καθώς το service με τα τέλη περιλαμβάνονται στο μηνιαίο μίσθωμα. 

Ωστόσο, σε μια τέτοια περίοδο, το βασικότερο θέμα μου ήταν εκείνο της ασφάλειας. Η εταιρία έχει λάβει μια σειρά από μετρά προστασίας και πρόληψης τόσο για τους ανθρώπους της, όσο και τους πελάτες της. Η τακτική χρήση απολυμαντικού χεριών και η χρήση μασκών καθώς και η τοποθέτηση προστατευτικών τζαμιών συναλλαγής στα counter όλων των σταθμών Avis είναι μόνο μερικά από αυτά.

Αφού λοιπόν βεβαιώθηκα ότι η Avis προσφέρει όλες τις ασφαλείς λύσεις μετακίνησης μελέτησα τις επιλογές που είχα (και ναι είναι πάρα πολλές). Κάθε λεπτό της πλοήγησης μου στο myavis.gr, νομίζω ότι άλλαζα απόφαση, όμως το σημείο που πραγματικά με έκανε να... τριπλοσκεφτώ την επιλογή μου είναι όταν έπεσα πάνω στη νέα υπηρεσία Leasing Μεταχειρισμένου αυτοκινήτου.

Όχι, ο κολλητός δεν είχε ιδέα για αυτήν την υπηρεσία, καθώς προστέθηκε στο σάιτ από τις αρχές Μαΐου και αμέσως αυτός έγινε άλλος ένας λόγος να «του την πω». Πέρα λοιπόν από το κλασικό πλέον Leasing Νέου αυτοκινήτου στο myavis.gr με πλήθος προσφορών, ο κάθε ενδιαφερόμενος μπορεί πλέον να επιλέξει και το μεταχειρισμένο αυτοκίνητο που επιθυμεί μέσα από μεγάλη ποικιλία κατασκευαστών και μοντέλων. Το Leasing Μεταχειρισμένων αυτοκινήτων προσφέρει στους πελάτες όλα τα προνόμια, όπως: Σταθερό μηνιαίο μίσθωμα, δωρεάν ασφάλεια, service και τα τέλη κυκλοφορίας και την εγγύηση της Avis.

 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ