Smart Life

Βρες το Mojo σου στα ΕΝΤΟS

Και απόκτησε ένα ή περισσότερα κομμάτια της συλλογής του παιδικού συστήματος κρεβατιού με έκπτωση 50%

114868-649339.jpg
Μαρία Αλεξίου
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Mojo

Τα καταστήματα ΕΝΤΟS γιορτάζουν τα 5 χρόνια του Mojo με έκπτωση 50% σε όλα τα είδη της συλλογής.

Ετοιμοπαράδοτο. Άνετο. Ξεκούραστο. 

Το τρίπτυχο αυτό χαρίζει στη συλλογή παιδικού συστήματος κρεβατιού mojo τη θέση της κορυφής. Και όχι άδικα. Μια επίσκεψη σε ένα από τα καταστήματα ΕΝΤΟS είναι αρκετή για να εκτιμήσετε την ποιότητα αλλά και την ευκολία που μπορεί να δώσει το Mojo στην κρεβατοκάμαρα των παιδιών σας. Επιπλέον, εκμεταλλευτείτε την ευκαιρία να αποκτήσετε ένα (ή περισσότερα) από τα κομμάτια της συλλογής στη μισή τιμής και να γιορτάσετε και εσείς μαζί με τα καταστήματα ΕΝΤΟS τα πέντε χρόνια Mojo. 

mojo

Το Mojo παράγεται από μασίφ ξύλο, εξ ολοκλήρου στη Δανία, διατίθεται σε 20 διαφορετικές αποχρώσεις και διαθέτει όλα τα πιστοποιητικά ποιότητας και ασφάλειας σύμφωνα με τα πρότυπα της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

mojo

Η συλλογή αποτελείται από μια μεγάλη γκάμα προϊόντων που περιλαμβάνει κρεβάτια, κουκέτες, στρώματα, συρόμενα κρεβάτια, γραφεία, έξυπνα συστήματα αποθήκευσης, όλα ειδικά μελετημένα για παιδιά. Τα αξεσουάρ (τσουλήθρα, κουρτίνες, τοίχος αναρρίχησης, μαξιλάρια, pockets, πουφ κλπ), μετατρέπουν το παιδικό δωμάτιο εκτός από χώρο ύπνου, σε χώρο διασκέδασης, παιχνιδιού και δημιουργικής απασχόλησης.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ