Smart Life

3 νέα premium ελληνικά αναψυκτικά κατακτούν τα cocktails

Τα Three Cents φέρνουν για ακόμη μία φορά τα πάνω κάτω στο καλοκαίρι

114824-667199.jpg
Νατάσσα Καρυστινού
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
three-anoigma.jpg

Τα πρώτα premium ελληνικά αναψυκτικά Three Cents, επιστρέφουν δυναμικά με τρεις νέες γεύσεις

Τα τελευταία 5-6 χρόνια η Ελλάδα έχει κάνει μεγάλα βήματα στην (απαιτητική) σκηνή του fine drinking. Οι έλληνες bartenders έχουν γνώσεις που πολλοί θα ζήλευαν, ενώ τα αθηναϊκά bars βραβεύονται ως τα καλύτερα του κόσμου. Μέσα σε αυτό το κλίμα ήταν μάλλον επόμενο να κάνουν την εμφάνισή τους και τα πρώτα ελληνικά premium αναψυκτικά. Το 2014 γεννήθηκαν τα Three Cents* και έκαναν αμέσως… χαμό! Ακόμα και τότε, στην πολύ αρχή τους, τα έβρισκες σχεδόν σε κάθε αξιόλογο μπαρ, ενώ οι bartenders έπιναν νερό στο όνομά τους. Και είχαν δίκιο. Τα Three Cents ήταν τρομερά ποιοτικά mixers, μεταμόρφωναν κάθε ποτό, βοήθησαν τους bartenders να κάνουν πράξη κάθε φανταστική ιδέα τους. Και ήταν ελληνικά!

Από τότε μέχρι σήμερα, τα Three Cents εξελίχθηκαν ακόμα περισσότερο και πλέον εξάγονται σε 30 χώρες! Μέχρι στιγμής απαρτίζονται από 10 διαφορετικές γεύσεις premium Tonics & Sodas με πολύ προσεκτικά διαλεγμένα συστατικά (αυτό είναι και το μυστικό της επιτυχίας τους). Κάθε φορά ανυπομονούμε να μάθουμε για τις νέες τους γεύσεις, γιατί ξέρουμε ότι είναι σε θέση να διαμορφώσουν τα cocktails που θα πίνουμε από εδώ και πέρα, μια που αποτελούν πρώτης τάξεως έμπνευση για κάθε bartender εκεί έξω.

three-cents_new-flavors_vol.3.jpg

Αυτό το καλοκαίρι λοιπόν η οικογένεια Three Cents μεγαλώνει κι άλλο με ακόμα τρεις σούπερ γεύσεις:

1. Cherry Soda
Θα σου θυμίσει τα παιδικά σου καλοκαίρια, τότε που γύρναγες όλα τα περίπτερα για να βρεις χυμό κεράσι. Εδώ, η Three Cents χρησιμοποιεί εκχυλίσματα από διαφορετικά μέρη του κερασιού και πετυχαίνει το τέλειο αναψυκτικό κεράσι. Η Cherry Soda απογειώνει τα cocktails, στέκεται επάξια μέσα σε κάθε σύγχρονο long drink, αλλά πίνεται ευχάριστα και σκέτη.

2. Sparkling Lemonade
Ε-πι-τέ-λους μια σπιτική λεμονάδα με ανθρακικό (αγαπάμε τις μπουρμπουλήθρες)! Εδώ συνωμότησαν τα λεμόνια με τα limes και τα αυστραλιανής προέλευσης finger limes για να δημιουργήσουν μια πραγματικά σπιτική λεμονάδα. Η Sparkling Lemonade προσφέρει έντονη αρωματική πολυπλοκότητα, πράγμα που σημαίνει ότι είναι ιδανική για long drinks, punches και coolers.  Εννοείται ότι πίνεται και σκέτη!

three-cents_new-flavors_vol.1.jpg

3. Dry Tonic
Το tonic –γενικά- κάνει θαύματα. Αυτό εδώ το dry tonic είναι όμως ακόμα πιο… θαυματουργό, καθώς καταφέρνει να κρατάει τη γεύση με τις μισές θερμίδες σε σχέση με το απλό τόνικ. Η αναζωογονητική πικράδα παραμένει, γίνεται ακόμα πιο ενδιαφέρουσα όμως με όλα αυτά τα αρώματα εξωτικών εσπεριδοειδών. Είναι η ιδανική επιλογή για το αγαπημένο σου Gin & Tonic και έχει τις μισές θερμίδες!

*Τα Three Cents διανέμονται από την εταιρεία ΑΜΒΥΞ.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ