Thomas Dewar, κυρίες και κύριοι. Ο άνθρωπος που ξεκίνησε από αγροτόπαιδο, γύρισε όλο τον κόσμο και δημιούργησε το κορυφαίο σκωτσέζικο ουίσκι Dewar’s, το οποίο μας ετοιμάζει πολλά και θαυμαστά, στο πλαίσιο τη συμμετοχής του στο φετινό 2ο Athens Street Food Festival, το οποίο πραγματοποιείται στον ιστορικό χώρο του Παλιού Αμαξοστάσιου
του ΟΣΥ.
Εκεί, στις 12, 13 & 14/ 5, καθώς και το τριήμερο 19, 20 & 21/5, το Dewar’s, σε ένα πανέμορφο βανάκι, θα παρουσιάζει το Scotch Egg Club, μια εναλλακτική πρόταση που συνδυάζει τα καλύτερα Dewar’s Cocktails με τη γαστρονομία και την τάση του street food.
Στο ειδικά διαμορφωμένο Food Truck θα σερβίρονται Dewar’s Cocktails και Scotch eggs σε συνταγές του διάσημου chef, Βασίλη Καλλίδη, συνδυάζοντας μοναδικά κάθε ένα Dewar’s cocktail με την ιδανική γεύση των Scotch Eggs.
Μια ιδέα εξαιρετικά αφιερωμένη στον εμπνευστή του πολυβραβευμένου ουίσκι, που πλέον αποτελεί την καινούρια τάση που ήρθε για να μείνει, αφού μετά την Αθήνα, τη Μαδρίτη, το Λονδίνο και άλλες μεγάλες πόλεις, το Scotch Egg food truck θα βρεθεί σε γαστρονομικά, και όχι μόνο festivals, ανά την Ευρώπη.
Επισκεφτείτε τον experiential χώρο του Dewar’s για να απολαύσετε τα καλύτερα cocktails, λαχταριστά scotch eggs και fun chicken games.