Smart Life

Αξέχαστες στιγμές από τον 34ο Αυθεντικό Μαραθώνιο της Αθήνας

Ένα κορυφαίο αθλητικό γεγονός, μια δυναμική AVRA Running Team, χιλιάδες δρομείς και μία Ολυμπιονίκης!

62222-137653.jpg
A.V. Team
2’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
331881-687787.jpg

Στον 34ο Αυθεντικό Μαραθώνιο της Αθήνας έτρεξαν περισσότεροι από 50.000 δρομείς. Άνθρωποι όλων των ηλικιών, άντρες και γυναίκες, επαγγελματίες αθλητές και καθημερινοί άνθρωποι. Σε όλους τους αξίζει το μεγαλύτερο μπράβο, γιατί αν και κάθε προσπάθεια είναι μεγάλη, γίνεται ακόμα μεγαλύτερη όταν ξεπερνάς τα όριά σου. Για να το πετύχεις όμως αυτό, χρειάζεσαι βοήθεια. Θες εμψύχωση, ενθουσιασμό και φυσικά, σωστή ενυδάτωση.

Ανάμεσα στους 50.000 δρομείς, βρέθηκαν 7.500 άνθρωποι από 105 διαφορετικές χώρες που έτρεξαν την αρχαία διαδρομή των 42χλμ. –την ίδια διαδρομή που διένυσε ο Αθηναίος οπλίτης μετά τη Μάχη του Μαραθώνα μεταφέροντας το μήνυμα της νίκης. Το ανθρώπινο αυτό ποτάμι, με μέλη σχεδόν από όλον τον κόσμο, που αναβίωσαν μία από τις πιο ιστορικές στιγμές της αρχαιότητας, είναι για τους περισσότερους το πιο συγκινητικό στιγμιότυπο κάθε Μαραθώνιου.

Η εικόνα που μας αποτυπώθηκε, ωστόσο, φέτος ήταν αυτή της συμμετοχής του δασκάλου από τα Γιαννιτσά. Ο Γιώργος Χρυσοστομάκης έτρεξε τα 10 χλμ. σπρώχνοντας το αναπηρικό καροτσάκι που χρησιμοποιεί ο μαθητής του Βαγγέλης. Τι άλλο να σχολιάσει κανείς μπροστά στη θέληση τέτοιων ανθρώπων να ξεπεράσουν τα όριά τους;

Το Φυσικό Μεταλλικό Νερό ΑΥΡΑ ήταν δίπλα σε όλους αυτούς, για 19η συνεχή χρονιά -και μάλιστα, πιο δυναμικά από κάθε άλλη φορά. Ήταν εκεί δίνοντας ρυθμό με την μπάντα των κρουστών του και σκορπώντας θετική ενέργεια μέσω της ομάδας Hi5. Παράλληλα, χάριζε το απαραίτητο κύμα αναζωογόνησης με την αψίδα δροσιάς και φυσικά, προσέφερε στα σημεία ανεφοδιασμού όλων των διαδρομών το απαραίτητο εφόδιο για κάθε δρομικό αγώνα -την επετειακή συσκευασία Φυσικού Μεταλλικού Νερού ΑΥΡΑ που δημιουργήθηκε ειδικά για τον 34ο Μαραθώνιο, προκειμένου να τιμήσει την πολύχρονη συνεργασία του με τον ΣΕΓΑΣ. Επίσης, υποστήριξε για 11η συνεχή χρονιά το πρόγραμμα ανακύκλωσης των συσκευασιών που χρησιμοποιήθηκαν και βοήθησε να συλλεχθούν και να ανακυκλωθούν 5 τόνοι πλαστικό, 1,9 τόνοι φιλμ και 2,3 τόνοι χαρτόνι, με την πολύτιμη συνδρομή 102 εθελοντών.

Αξέχαστες στιγμές από τον 34ο Αυθεντικό Μαραθώνιο της Αθήνας

Η AVRA Running Team βρέθηκε κι αυτή ανάμεσα στους μικρούς και μεγάλους δρομείς του Μαραθωνίου με το μήνυμα «Τρέχουμε Μαζί». Για πρώτη φορά φέτος, περισσότεροι από 400 εργαζόμενοι και φίλοι της Coca-Cola Τρία Έψιλον έτρεξαν με την AVRA Running Team στα 5χλμ, 10 χλμ., αλλά και στην ιστορική διαδρομή των 42 χλμ. και όλοι τους βραβεύτηκαν στο περίπτερο του ΑΥΡΑ στο χωριό των χορηγών από τη Χρυσή Ολυμπιονίκη, Άννα Κορακάκη! Η Ολυμπιονίκης, και μέλος της AVRA Running Team, δήλωσε ενθουσιασμένη με τη συμμετοχή της: «Κάθε χρόνο, ο Μαραθώνιος της Αθήνας μας θυμίζει ότι με θέληση και επιμονή μπορούμε να ξεπεράσουμε κάθε εμπόδιο, να τρέξουμε κάθε διαδρομή, όσο δύσκολη κι αν είναι. Είναι μεγάλη χαρά για εμένα που συμμετείχα στην AVRA Running Team του Φυσικού Μεταλλικού Νερού ΑΥΡΑ, που στηρίζει σταθερά τον αθλητισμό, και μεγάλη τιμή να βραβεύσω τους αθλητές που σήμερα έδωσαν τον καλύτερο εαυτό τους και πέτυχαν τον στόχο τους».

Ένα κορυφαίο αθλητικό γεγονός, μια δυναμική AVRA Running Team, χιλιάδες δρομείς και μία Ολυμπιονίκης!

Το Φυσικό Μεταλλικό Νερό ΑΥΡΑ κλέβει κάθε χρόνο τις εντυπώσεις με την ξεχωριστή του παρουσία στον Μαραθώνιο, η οποία έγινε αισθητή και... εκτός συνόρων. Συγκεκριμένα, η περσινή του ενεργοποίηση στον Μαραθώνιο τιμήθηκε ως “Best Marketing Initiative” στον διεθνή θεσμό Global Bottled Water Awards πρόσφατα στην Πράγα! Εκεί αναδείχθηκε ανάμεσα σε 100 συμμετοχές από 25 χώρες και πρόσθεσε ένα ακόμα βραβείο στο ενεργητικό του. 

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ