Market

H Sport Vision στέκεται αρωγός στο έργο της W.I.N. Hellas με αφορμή την Ημέρα της Γυναίκας!

Εστειλε ένα ισχυρό μήνυμα στήριξης κατά της βίας των Γυναικών

115151-718269.jpg
Market News
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
imgb2169

H Sport Vision στέκεται αρωγός στο έργο της W.I.N. Hellas με αφορμή την Ημέρα της Γυναίκας! - Η Sport Vision είναι πάντα ευαισθητοποιημένη στα θέματα που αφορούν τις γυναίκες

Η Sport Vision έστειλε ένα ισχυρό μήνυμα στήριξης κατά της βίας των Γυναικών σε ένα μοναδικό event που πραγματοποίησε στο κατάστημά της στην Λεωφ. Βουλιαγμένης 130 στην Γλυφάδα.

Μια συνάντηση για όλες τις γυναίκες που έχουν τους δικούς τους λόγους να ξεχωρίζουν πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 9 Μαρτίου με καλεσμένες σπουδαίες, ευαισθητοποιημένες γυναίκες φίλες της W.I.N. HELLAS, όπως είναι οι κυρίες Δωροθέα Μερκούρη, Δέσποινα Καμπούρη, Άννα & Τέα Πρέλεβιτς, Μάσα & Μαριέλλα Φασούλα, Φανή Χαλκιά, Ορθούλα Παπαδάκου, Ευαγγελία Τσιορλίδα, Ματίνα Ζάρα καθώς επίσης οι Κυρίες  Χριστινα Λουκά ( Αντιπρόεδρος W.I.N Hellas), Σαμάνθα Αποστολοπούλου ( Project Manager W.I.N Hellas) ,Νίκη Μάντσιου ( Υπεύθυνη οργάνωσης και προγράμματος) , που δίνουν έμπνευση και στήριξη στη γυναικεία ενδυνάμωση.

Το event της Sport Vision πραγματοποιήθηκε σε ένα υπέροχο περιβάλλον, με πολλές παράλληλες δραστηριότητες, σεμινάριο self defence, πολλή μουσική και ιδιαίτερα mocktails. Ενα all-day event που προωθεί την ενεργό συμμετοχή στην άθληση, την ευεξία, την αλληλοϋποστήριξη και την ψυχαγωγία, με βασικό σκοπό την ενίσχυση της θέσης της γυναίκας σε μία κοινωνία που στοχεύει σε ίσα δικαιώματα και ευκαιρίες για όλους, μέσα από την πράξη.

Η Sport Vision είναι πάντα ευαισθητοποιημένη στα θέματα που αφορούν τις γυναίκες, αναγνωρίζοντας τη σπουδαιότητα του έργου που προσφέρει η WIN Hellas στη χώρα μας εδώ και 18 χρόνια με προσφορα ψυχο- εκπαιδευτικών προγραμμάτων για την ενδυνάμωση των γυναικών, θυμάτων έμφυλης βίας.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ