Market

L'ORÉAL Hellas: Ημέρα Εθελοντικής Προσφοράς «Citizen Day»

Οι εργαζόμενοι της L'ORÉAL Hellas στο πλευρό των παιδιών της Μονάδας Προστασίας Παιδιών Πεντέλης και των πλημμυροπαθών της Θεσσαλίας

115151-718269.jpg
Market News
2’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
_mg_7142

L'ORÉAL Hellas:  Ημέρα Εθελοντικής Προσφοράς «Citizen Day» - Οι εργαζόμενοι της L'ORÉAL Hellas στο πλευρό των παιδιών της Μονάδας Προστασίας Παιδιών Πεντέλης και των πλημμυροπαθών της Θεσσαλίας

Η L’Oréal Hellas, πραγματοποίησε για 14η χρονιά, την Ημέρα Εθελοντικής Προσφοράς «Citizen Day». Όπως κάθε χρόνο, η ημέρα αυτή είναι αφιερωμένη στην παροχή εθελοντικής εργασίας από τους εργαζομένους  για την υποστήριξη του σημαντικού έργου των κοινωνικών και περιβαλλοντικών οργανισμών.

Στη φετινή Ημέρα Εθελοντικής Προσφοράς, 250 εργαζόμενοι της LOréal Hellas,σε συνεργασία με τον Μη Κερδοσκοπικό Περιβαλλοντικό Οργανισμό We4all, χωρίστηκαν σε δυο ομάδες και πραγματοποίησαν ταυτόχρονες εθελοντικές δράσεις, με σκοπό να υποστηρίξουν τα παιδιά της Μονάδας Προστασίας Παιδιών Πεντέλης (πρώην ΠΙΚΠΑ) και τους πλημμυροπαθείς του Παλαμά Καρδίτσας.

Στη Μονάδα Προστασίας Παιδιών Πεντέλης, οι εργαζόμενοι υλοποίησαν δράσεις, όπως η φροντίδα του περιβάλλοντα και του εσωτερικού χώρου, δίνοντας τους μια νέα πνοή, με σκοπό να βελτιώσουν την καθημερινότητα των παιδιών και των υπαλλήλων. Ειδικότερα,οι εργαζόμενοι φρόντισαν πάνω από 250 δενδρύλλια, συγκέντρωσαν πάνω από 50 σακούλες σκουπιδιών, εκτιμώμενου βάρους 300 κιλών και έβαψαν τοίχους με επιφάνεια πάνω από 70 τετραγωνικά μέτρα.Με όρεξη και ενθουσιασμό, οι εθελοντέςσυμμετείχαν ακόμη και σε δραστηριότητες δημιουργικής απασχόλησης με τα παιδιά, όπως εργαστήριο κηπουρικής, και διαδραστικά παραμύθια, ενισχύοντας την περιβαλλοντική τους συνείδηση. Στο πλαίσιο των δράσεων, φυτεύτηκαν επίσης φυτά σε γλάστρες για να μπορούν τα παιδιά να εκπαιδεύονται πάνω σε αυτά αλλά και με σκοπό να ομορφύνουν τον χώρο στον οποίο ζουν. 

Ξεχωριστή στιγμή φέτος ήταν η δημιουργία ειδικών σημάνσεων με μηνύματα πυροπροστασίας και περιβαλλοντικής ευαισθητοποίησης με σκοπό την ενημέρωση και κινητοποίηση των πολιτών σχετικά με την προστασία των δασών. Οι εργαζόμενοι μαζί με τα παιδιά δημιούργησαν ειδικές σημάνσεις, οι οποίες θα παραδοθούν στο Δήμο Πεντέλης και θα τοποθετηθούν σε σημεία δασικών εκτάσεων για την αποτελεσματικότερη χρήση τους.

Η L’ Oréal Hellas, πιστή στη δέσμευση της να στέκεται στο πλευρό της κοινωνίας και ευαισθητοποιημένη σε γεγονότα όπως οι πρόσφατες καταστροφικές πλημμύρες στη Θεσσαλία, αποφάσισεπαράλληλα με τη δράση στη Μονάδα Προστασίας Παιδιών Πεντέλης,να ετοιμάσει πακέτα με είδη βασικής υγιεινής, τα οποία θα σταλούν σε οικογένειες που επλήγησαν από τις καταστροφικές πλημμύρες στον Παλαμά Καρδίτσας.

 Η Γενική Διευθύντρια της L’Oréal Hellas, Alessandra Delfini, δήλωσε σχετικά:«Το Citizen Day καταδεικνύει, κάθε χρόνο, την αφοσίωση και την αλληλεγγύη των εργαζομένων μας. Φέτος, νιώθουμε ιδιαίτερα συγκινημένοι και περήφανοι που στεκόμαστε στο πλευρό των παιδιών της ΜονάδαςΠροστασίας Παιδιών Πεντέληςκαι συμβάλλουμε στην βελτίωση της περιοχής που μένουν. Όμως, δεν σταματάμε εδώ. Παρακολουθώντας τιςκαταστροφικές πλημμύρες που έπληξαν τη χώρα, νιώθουμε την ανάγκη να σταθούμε στους συνανθρώπους μας, στέλνοντας μια μικρή, αλλά γεμάτη φροντίδα, βοήθεια. Ευχαριστούμε τη We4all, που μέσα από τη συνεργασία μας, καταφέραμε να κάνουμε τη σημερινή ημέρα, πραγματικότητά».

Ο Γιάννης Ηλιόπουλος, Γενικός Διευθυντής και Συνιδρυτής της We4all, με την ολοκλήρωση της δράσης, δήλωσε: «Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε πολύ τους εργαζόμενους της LOréal Hellas, που για μια ακόμη χρονιά αφιέρωσαν αυτή την ημέρα στην εθελοντική προσφορά. Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι που ο φετινός στόχος να συμβάλλουμε στην ανάπλαση του εσωτερικού και εξωτερικού χώρου της Μονάδας Προστασίας Παιδιών Πεντέλης εκπληρώθηκε χάρη στην ενέργεια και τον ενθουσιασμό των εργαζομένων. Ιδιαίτερα σημαντική και ξεχωριστή  στιγμή ήταν η συνεισφορά των εργαζομένων στη δημιουργία πακέτων με βασικά είδη υγιεινής για τους συνανθρώπους μας στη Θεσσαλία.»

Για περισσότερο από έναν αιώνα, η L’Oréal Hellas, πιστή στο όραμα της να δημιουργεί την ομορφιά που κινεί τον κόσμο, αποδεικνύει μέσα από τις πολυάριθμες πρωτοβουλίες της, τη δέσμευσή της για έναν καλύτερο κόσμο. Για μια ομορφιά χωρίς αποκλεισμούς, ηθική, γενναιόδωρη και αφοσιωμένη στην κοινωνική και περιβαλλοντική βιωσιμότητα.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ