Market

Δυναμική παρουσία της L’Oréal Hellas στη Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης 2023

Υποστήριξε το Inclusivity Lounge που διοργανώθηκε από την Women On Top

115151-718269.jpg
Market News
2’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
photo_1

H L’ Oréal Hellas υποστήριξε το Inclusivity Lounge που διοργανώθηκε από την Women On Top στη Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης.

H L’ Oréal Hellas, πιστή στη δέσμευσή της στις αξίες της ισότητας και της συμπερίληψης, υποστήριξε το Inclusivity Lounge που διοργανώθηκε από την Women On Top στη Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης, συμβάλλοντας ενεργά σε έναν ουσιαστικό διάλογο για θέματα έμφυλης ισότητας και συμπερίληψης.

Στο πλαίσιο αυτό, την Παρασκευή, 15 Σεπτεμβρίου, η κα Δήμητρα Πετρίδη, Corporate Affairs & Engagement Director L’Oréal Hellas και η κα Μαρία Κοράλη, Γενική Διευθύντρια L’Oréal Professional Products συμμετείχαν στο Inclusivity Lounge «Health in Unequal Times»και μίλησαν για τις αξίες της Ισότητας, της Διαφορετικότητας και της Συμπερίληψης στο εταιρικό περιβάλλον.

Φέτος, για πρώτη φορά, το Inclusivity Lounge πλαισιώθηκε από την παράλληλη εκδήλωση StandUp Αgainst Street Harassment από την L’Oreal Paris. Ένα εργαστήριο που διοργάνωσε η W.I.N Hellas και αφορά στην προστασία ενάντια στην παρενόχληση  στον δημόσιο χώρο. Το εργαστήριο παρουσίασαν η κα Νίκη Μάντσιου, Υπεύθυνη Οργάνωσης & Προγράμματος και η κα Βασιλική Λιάφου, ψυχολόγος & Επικεφαλής της Επιστημονικής Ομάδας του Οργανισμού.

photo_3

To Workshop άνοιξε με συζήτηση η κα Δήμητρα Πετρίδη,αναφερόμενη στις αξίες της διαφορετικότητας και της συμπεριληπτικότητας που βρίσκονται στον πυρήνα της κουλτούρας της L’Oréal,τονίζοντας παράλληλα ότι ξεκινούν από την ηγεσία της εταιρείας και τους ανθρώπους της.

“Στη L’Oréal, εδώ και πάνω από έναν αιώνα, είμαστε αφοσιωμένοι σε μία και μόνο αποστολή, να δημιουργούμε την ομορφιά που κινεί τον κόσμο. Η ομορφιά δεν έχει να κάνει απλώς με μια ωραία εμφάνιση αλλά αποτελεί μια κινητήριο δύναμη. Ως παγκόσμιος ηγέτης στο χώρο της ομορφιάς, γνωρίζουμε πως ό,τι κάνουμε μπορεί να έχει ουσιαστικό αντίκτυπο. Γι’ αυτό είναι ιδιαίτερα σημαντικό για την L’Oréal, να θέτει στο επίκεντρο της συζήτησης αυτά τα θέματα, λειτουργώντας ως πρότυπο τόσο εσωτερικά όσο και εξωτερικά.”

Στη συνέχεια, αναφέρθηκε στις εσωτερικές δράσεις που πραγματοποιεί η L’OréalHellas, συντονίζοντας τακτικές εκπαιδεύσειςδιευθυντικών στελεχών, υπευθύνων διαχείρισης ομάδων και  νέων εργαζομένων της στην συμπεριληπτική κουλτούρα.Επιπλέον, τόνισε την πολυσχιδή δράση των brandsτης L’OréalHellasκαι τα πολυάριθμα προγράμματα που πραγματοποιεί με στόχο, ένα ισχυρό κοινωνικό αποτύπωμα.

Η κα Μαρία Κοράλη, Γενική Διευθύντρια L’Oréal Professional Products, συμμετείχε με τη Μαρίνα Οικονόμου-Λαλιώτη, Ομότιμη Καθηγήτρια Ψυχιατρικής της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνώνστο πάνελ:«Γυναίκες & Ψυχική Υγεία: Το μεταβαλλόμενο παζλ». Τη συζήτηση συντόνισε η κα Στέλλα Κάσδαγλη, συνιδρύτρια του Women On Top.

photo_2

Η κα Κοράλη υπογράμμισε την ουσιαστική επίδραση που έχει η φροντίδα και η περιποίηση στην ψυχική υγεία, τόσο για τους επαγγελματίες της ομορφιάςπου την προσφέρουν, όσο και για αυτούς που την αποδέχονται. Στο πλαίσιο αυτό αναφέρθηκε σε δύο σημαντικές δράσεις, στην πρωτοβουλία του Κοινωνικού Κομμωτηρίου που δίνει πρόσβαση σε βασικές υπηρεσίες περιποίησης σε ευάλωτες ομάδες ανθρώπων, χωρίς διαχωρισμούς, καθώς και στο πρόγραμμα HeadUp που στοχεύει στην ευαισθητοποίηση και ενδυνάμωση της κομμωτικής κοινότητας για τα θέματα ψυχικής υγείας.

«Η ομορφιά, με την έννοια της φροντίδας και της περιποίησης, είναι εξαιρετικά σημαντική για την ψυχική υγεία. Όταν αφηνόμαστε στα χέρια ενός επαγγελματία του κλάδου της ομορφιάς, όπως ένας κομμωτής, αισθανόμαστε την αποδοχή και το σεβασμό στη μοναδικότητα. Η επαφή και η σύνδεση μέσα από αυτή τη φροντίδα, ενδυναμώνει.Γι’ αυτό στη L’Oréal Professional Products πιστεύουμε ότι η πρόσβαση σε βασικές υπηρεσίες ομορφιάς δεν είναι πολυτέλεια αλλά δικαίωμα για κάθε άνθρωπο».

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ