Market

Έκθεσης Βιώσιμης Ανάπτυξης Lidl Ελλάς

Η τρίτη κατά σειρά για το οικονομικό έτος 2019-2020

115151-718269.jpg
Market News
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
1lidl

H Lidl Hellas αξιοποιεί τους πόρους του χθες με πράξεις του σήμερα και το βλέμμα στραμμένο στο αύριο.

Δημοσιεύτηκε η τρίτη κατά σειρά Έκθεση Βιώσιμη Ανάπτυξη της Lidl Ελλάς, για τα οικονομικά μας έτη 2019 – 2020.

«Η βιωσιμότητα δεν είναι απλά μία τάση της σύγχρονης εποχής. Είναι μία διαχρονική πρόκληση στην οποία ανταποκρινόμαστε εδώ και χρόνια. Διαπερνάει το σύνολο της εταιρικής μας στρατηγικής και της αλυσίδας αξίας μας. Από τους πόρους και την εφοδιαστική αλυσίδα, τη λειτουργία της επιχείρησης, έως τον πελάτη και την κοινωνία. Λογοδοτούμε με μετρήσιμα αποτελέσματα των οικονομικών ετών 2019 & 2020 για το πώς. Αξιοποιούμε τους πόρους του χθες με πράξεις του σήμερα και το βλέμμα στραμμένο στο αύριο. Με πυξίδα την ποιότητα, τις βιώσιμες πρακτικές, το επιχειρηματικό ήθος και την καινοτομία.

»Το δικό μας αποτύπωμα θέλουμε να είναι ένα καλύτερο αύριο και θέλουμε να το μοιραστούμε μαζί σας.

»Το περιεχόμενο της έκθεσης συντάχθηκε σύμφωνα με τα διεθνή πρότυπα του οργανισμού Global Reporting Initiative (GRI Standards) σε επίπεδο κάλυψης “Core”. Η έκθεση περιλαμβάνει σημαντικά στοιχεία για θέματα περιβαλλοντικά, κοινωνικά και διακυβέρνησης (ESG), που αφορούν στη βιώσιμη ανάπτυξη της Lidl Ελλάς. Επίσης, όλα τα ουσιαστικά θέματα που παρουσιάζονται στην έκθεση συνδέονται με τους στόχους βιώσιμης ανάπτυξης της ατζέντας 2030 του ΟΗΕ (SDGs).

Διαβάστε το αρχείο της  Έκθεσης Βιώσιμης Ανάπτυξης της εταιρίας μας, η οποία είναι διαθέσιμη και στο corporate site της Lidl Ελλάς, στον παρακάτω σύνδεσμο:

Έκθεση Βιώσιμης Ανάπτυξης 2019-2020 Έκθεση Βιώσιμης Ανάπτυξης 2019-2020 - ΣελΙδα 1 - Φυλλάδιο Lidl (lidl-hellas.gr)

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ