Market

Έφτασε η στιγμή για τον 1ο Ελληνικό Τελικό Vero Bartender από το Amaro Montenegro

Λάκης Γαβαλάς, Γιάννης Λουκάκος και Rudi Carraro έτοιμοι να κρίνουν τους 10 Έλληνες finalists του Vero Bartender

115151-718269.jpg
Market News
2’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Έφτασε η στιγμή για τον 1ο Ελληνικό Τελικό Vero Bartender από το Amaro Montenegro

1ος Ελληνικός τελικός του Vero Bartender από το Amaro Montenegro, στο Line Athens, την Πέμπτη 15 Σεπτεμβρίου 2022, με μια εκλεκτή κριτική επιτροπή και 10 φιναλίστ από όλη τη χώρα. 

10 παθιασμένοι finalists από όλη την χώρα και μια πραγματικά εκλεκτή κριτική επιτροπή, είναι έτοιμοι να δώσουν το παρών στο Line Athenτην Πέμπτη 15 Σεπτεμβρίου 2022 για τον 1ο Ελληνικό τελικό του Vero Bartender από το Amaro Montenegro.

Οι finalists θα έχουν την μοναδική ευκαιρία να εντυπωσιάσουν, τόσο με την παρουσίαση τους όσο και με την γεύση των cocktailτους με Amaro Montenegro, τους 3 κριτές του Vero Bartender 2022:

Ο Λάκης Γαβαλάς, iconic Fashion Designer και TV star, που έχει εντυπωσιάσει τους σημαντικότερους οίκους μόδας με τις δημιουργίες του και γνωρίζει την Ιταλική κουλτούρα και στυλ καλύτερα από κάθε άλλον. Η αγάπη του για την Ιταλία και το Amaro Montenegro ξεκινάει στην αρχή της σπουδαίας καριέρας του όταν εργαζόταν στο Ιταλικό κρατικό κανάλι RAIως fashion shows choreographer.

Λάκης Γαβαλάς, κριτής στον 1ο Ελληνικό Τελικό Vero Bartender από το Amaro Montenegro

Ο Γιάννης Λουκάκος, πολυβραβευμένος και καταξιωμένος ως ένας από τους καλύτερους chef της χώρας μας με ιδιαίτερη αγάπη στην ιταλική κουζίνα. Έχοντας υπάρξει κριτής στο Master Chef Greece και όντας ιδιοκτήτης 4 εστιατορίων μεταξύ των οποίων και του κορυφαίου εστιατορίου ιταλικής κουζίνας Alio, είναι αδιαμφισβήτητος γνώστης της ιταλικής μαγειρικής και γεύσης.

Γιάννης Λουκάκος

Ο Rudi Carraro, Global Brand Ambassador Amaro Montenegro για περισσότερα από 6 χρόνια και bartenderσε μερικά από τα καλύτερα barτου Λονδίνου, έρχεται από την Ιταλία για να δει πώς οι finalist έχουν ενσαρκώσει το “Sharing the Essencethemeτου φετινού διαγωνισμού στα cocktail τους.

Rudi Carraro

Οι κριτές του Vero Bartender 2022 από το Amaro Montenegro θα αναδείξουν αυτόν/αυτή που θα εκπροσωπήσει τη χώρα μας στον μεγάλο παγκόσμιο τελικό στην Ιταλία και θα διεκδικήσει ανάμεσα σε άλλες 19 χώρες τον τίτλο του Vero Bartender και τα 6.000€!

10 finalists Vero Bartender Greece

1.ΓΙΑΝΝΗΣ ΣΑΡΑΝΤΗΣ από το AMIGOS με το cocktail La Memoria

2.ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΣΤΑΜΙΔΗΣ από το ABUELOS με το cocktail Signora Lealtà

3.ΣΠΥΡΟΣ ΝΑΚΑΣ από το NAMMOS MYKONOS με το cocktail Find the Spy

4.ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΦΙΛΙΟΥΣΗΣ από το AKRON BEACH BAR με το cocktail Run away Bride

5.ΑΝΤΩΝΙΟΣ ΔΕΛΕΝΤΑΣ από το MATSUHISA ATHENS RESTAURANT με το cocktail Madame Déjà vu

6.ΜΙΧΑΗΛ ΚΟΥΡΟΥΜΑΛΟΣ από το GOSSIP DOWNTOWN με το cocktail il Premio

7.ΙΩΑΝΝΗΣ ΤΣΙΦΙΔΑΣ από το FRANCOS RESTAURANT BAR με το cocktail Merlot santo

8.ΑΝΝΑ ΜΑΡΙΑ ΣΑΜΟΥΛΑΔΑ από το LOLITA με το cocktail Elenas Tears

9.ΓΡΗΓΟΡΙΟΣ ΓΟΓΟΛΟΣ από το WHOPE με το cocktail Marabou

10. ΓΙΩΡΓΙΟΣ ΛΙΟΚΟΣ από το 115 FIRST FLOOR BAR με το cocktail Reflection

Η GRANIKAL, υπερήφανος εισαγωγέας και διανομέας του Amaro Montenegro στην Ελλάδα, εύχεται καλή επιτυχία και σε όλους του finalists.

www.granikal.gr

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ