Market

Η Tommy Hilfiger επεκτείνει την παρουσία της στο RoBlox με έναν καθηλωτικό χώρο

Το εξειδικευμένο "TOMMY PLAY" θέλει την περαιτέρω εμπλοκή των μελών της κοινότητας και τον εμπλουτισμό των εμπειριών τους

115151-718269.jpg
Market News
2’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
tommy-hilfiger.jpg

Η Tommy Hilfiger επεκτείνει την παρουσία της στο Roblox με έναν καθηλωτικό χώρο σχεδιασμένο για την κοινότητα

Η Tommy Hilfiger ανακοινώνει την επέκταση της παρουσίας της στο Roblox, τη δημοφιλή διαδικτυακή πλατφόρμα για εμπειρίες με πάνω από 50 εκατομμύρια χρήστες την ημέρα. Αντανακλώντας τη φιλοδοξία να προσφέρει μοναδικές εμπειρίες για το brand, η φάση αυτή περιλαμβάνει το λανσάρισμα ενός ιστότοπου, του “TOMMY PLAY”, με σκοπό τα μέλη της κοινότητας να παίζουν, να μοιράζονται, να αφήνουν τη φαντασία τους ελεύθερη και να κοινωνικοποιούνται. Κάθε μήνα αυτό το καλοκαίρι θα συμβαίνουν συχνά ενημερώσεις ως προς το περιεχόμενο, επεκτάσεις χαρτών στην πλατφόρμα και λανσαρίσματα προϊόντων που θα δημιουργηθούν σε συνεργασία με τους δημιουργούς της κοινότητας του Roblox.

«To Roblox μοιράζεται πολλές από τις αξίες του brand μας: ομαδικότητα, ποικιλομορφία, δημιουργικότητα και - πάνω απ' όλα - εστίαση στην κοινότητα», δήλωσε ο Tommy Hilfiger. «Είμαστε ενθουσιασμένοι που θα συναντήσουμε τους χρήστες του Roblox και θα εμπλουτίσουμε τις εμπειρίες τους μέσα στην πλατφόρμα, με ελκυστικούς τρόπους που δεν είναι εφικτό να κάνουμε με τις παραδοσιακές πλατφόρμες κοινωνικού δικτύου. Μαζί με το Roblox συνεχίζουμε να χτίζουμε αυτόν τον κόσμο καθώς ζούμε μέσα σε αυτόν, παρακολουθώντας τον να ζωντανεύει».

Αντικατοπτρίζοντας την κληρονομιά της κουλτούρας του δρόμου της TOMMY JEANS, ο ιστότοπος είναι εμπνευσμένος από το Μπρούκλιν μέσω μιας αποδομημένης ερμηνείας που θα μπορούσε να υπάρχει μόνο στο metaverse. Στον απίστευτο παιδότοπο, οι χρήστες μπορούν να απολαύσουν δραστηριότητες που προκαλούν αδρεναλίνη, όπως το άλμα σε ένα ποδήλατο BMX για να εξερευνήσουν έναν κάθετο χάρτη της περιοχής  από ψηλά στον ουρανό μέχρι τα υπόγεια συστήματα του μετρό. Σε όλη τη συνοικία, οι τοίχοι καλύπτονται με γκράφιτι που έχουν δημιουργηθεί από τους ίδιους τους πραγματικούς καλλιτέχνες Rebel, Kel, Zero, SS, AO, Zam, Mega, Neek, Viloe και ZE, οι οποίοι προσθέτουν μια αυθεντική αισθητική και γεφυρώνουν ακόμη περισσότερο τον φυσικό με τον εικονικό κόσμο.

tommyjeans_roblox_option2.jpg

Ο χώρος διαθέτει mini games και Tommy Coins για να συλλέξετε, να αναβαθμίσετε ή να ανταλλάξετε αντικείμενα όπως ποδήλατα, κράνη με υπερδυνάμεις, ακουστικά και ρούχα και αξεσουάρ TOMMY JEANS. Το εικονικό πάρκο BMX είναι ένα από τα σημαντικότερα σημεία, όπου οι χρήστες μπορούν να εξερευνήσουν την περιοχή, να μάθουν κόλπα και να συμμετάσχουν σε φιλικούς διαγωνισμούς ποδηλάτων που παρακολουθούνται σε έναν καθημερινό πίνακα κατάταξης. Μπορούν επίσης να ξεκλειδώσουν κρυμμένες εμπειρίες και να συμμετάσχουν σε κυνήγι θησαυρού για να ανακαλύψουν μοναδικά αντικείμενα για το avatar τους ή να εξιχνιάσουν κρυμμένα στοιχεία  για το τι πρόκειται να ακολουθήσει.

Για να διασφαλιστεί η δημιουργική συμβολή της κοινότητας, τα λανσαρίσματα των ψηφιακών προϊόντων έχουν δημιουργηθεί από κοινού με τους δημιουργούς του Roblox - τους νεοεισερχόμενους @Martin_Rblx2 και @StrapCode και τα μέλη που επιστρέφουν @Blizzei και @RynityRift .Μαζί, επανασχεδίασαν τα σχέδια TOMMY HILFIGER βασισμένα στον πραγματικό κόσμο για την πλατφόρμα Roblox, χρησιμοποιώντας την πρωτοποριακή τεχνολογία Layered Clothing για υπερρεαλιστικά τρισδιάστατα ρούχα που ταιριάζουν σε κάθε σωματότυπο avatar. Η ίδια η καθηλωτική εμπειρία αναπτύχθηκε σε συνεργασία με τον Sawhorse, έναν από τους ειδικούς προγραμματιστές της κοινότητας.

Η συνέχιση της συνεργασίας βασίζεται στην πρώτη φάση, η οποία ξεκίνησε τον Δεκέμβριο του 2021, όταν η TOMMY HILFIGER συνεργάστηκε με οκτώ προσεκτικά επιλεγμένους ψηφιακούς σχεδιαστές μόδας από την κοινότητα του Roblox για να δημιουργήσουν και να προωθήσουν μια συλλογή Tommy X Roblox Creators με 30 αντικείμενα που οι χρήστες μπορούσαν να χρησιμοποιήσουν για να ντύσουν τα avatars τους μέσα στο Roblox.

tommyjeans_roblox_hero_visual.jpg

Η συνεργασία αποτελεί μέρος της συνεχούς εξερεύνησης του ψηφιακού χώρου και των παιχνιδιών από την TOMMY HILFIGER, ενώ θα ακολουθήσουν και άλλες ανακοινώσεις τους επόμενους μήνες. Συμπληρώνει την Team Tommy, μια πρωτοβουλία υποκινούμενη από την ίδια την κοινότητα που γιορτάζει οκτώ ανερχόμενα, επιλεγμένα ταλέντα από την gaming κοινότητα. Με βάση την κληρονομιά της Tommy Hilfiger για την προώθηση νέων και αναδυόμενων ταλέντων, η Team Tommy επιδιώκει να ενδυναμώσει ένα νέο κύμα Futuremakers και να υποστηρίξει τους δημιουργούς στον χώρο του gaming για τα μοναδικά τους ταλέντα. Στο Roblox, θα κάνουν streaming σε μια ενεργοποίηση με τίτλο "24 Hours of Team Tommy", όπου θα ταξιδέψουν τις κοινότητές τους στο διάστημα, θα παίξουν τα παιχνίδια και θα διαμορφώσουν στυλιστικά τα avatars τους με τα πιο πρόσφατα συλλεκτικά αντικείμενα και ρούχα.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ