Market

Zuccherino: It’s Easter..ically Sweet

Φέτος, η χαρά της δημιουργίας για τα Zuccherino είναι λίγο μεγαλύτερη γιατί γίνεται με «Χαμόγελο»

115151-718269.jpg
Market News
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Zuccherino: It’s Easter..ically Sweet

Το Πάσχα πλησιάζει και τα καταστήματα Zuccherino έχουν μπει ήδη στο κλίμα των ημερών με τα πιο γιορτινά και χαρούμενα σχέδια!

Ξεκινώντας από τα πολίτικα τσουρέκια και τα σμυρνέικα κουλουράκια που αποτελούν παραδοσιακά τους πρωταγωνιστές των ημερών, όλα φτιαγμένα με συνταγές χρόνων από τον παππού και την γιαγιά και αγνές πρώτες ύλες. «Για όσους αναζητούν κάτι διαφορετικό και πρωτότυπο για φέτος, προτείνουμε επιλογές όπως, τσουρέκια με επικάλυψη από διάφορες πραλίνες, την παραδοσιακή ιταλική Colomba αλλά και το new entry γεμιστό τσουρέκι Babka με βιολογικό μέλι, σοκολάτα και καρύδια».

Όλοι ξέρουν ότι για τα παιδιά Πάσχα σημαίνει σοκολατένιο αυγό και για τα Zuccherino αυγό σημαίνει έμπνευση και γνήσια σοκολάτα γάλακτος. Έτσι, όπως κάθε χρόνο, έχουν δημιουργήσει μία μεγάλη ποικιλία από σοκολατένιες λιχουδιές και αυγά στολισμένα με τα πιο απίθανα σχέδια που θα ξετρελάνουν τους μικρούς φίλους αλλά και τους μεγάλους.

Zuccherino: It’s Easter..ically Sweet

Φέτος όμως, η χαρά της δημιουργίας για τα Zuccherino είναι λίγο μεγαλύτερη γιατί γίνεται με «Χαμόγελο»! Σε συνεργασία με τη Σίβυλλα Βασσιάδη σχεδίασαν για καλό σκοπό το «S for Zuccherino», ένα αυγό όπου για κάθε αγορά του τα Zuccherino δωρίζουν 1€ στο «Χαμόγελο του Παιδιού».

Zuccherino: It’s Easter..ically Sweet

Στο eshop θα βρείτε όλες τις φετινές πασχαλινές προτάσεις και για πρώτη φορά μπορείτε να επιλέξετε ένα προς ένα τα πασχαλινά γλυκά που θα προσφέρετε στα βαφτιστήρια και τους αγαπημένους σας, φτιάχνοντας την δική σας DIY Easter Bag και κάνοντας αυτό το δώρο ακόμα πιο ξεχωριστό.

Ακόμα, θα βρείτε ολοκληρωμένες προτάσεις πασχαλινών δώρων για τους συνεργάτες σας αλλά και μεγάλη ποικιλία σε πασχαλινά είδη χωρίς ζάχαρη και χωρίς γλουτένη.

Όλα τα προϊόντα βρίσκονται μόλις λίγα κλικ μακριά σας μέσω του eshop και των delivery apps και είναι διαθέσιμα στα καταστήματα.

Zuccherino: It’s Easter..ically Sweet

Η ομάδα των Zuccherino σας εύχεται Καλό Πάσχα και σας χαρίζει ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ με παραγγελίες άνω των 39 ευρώ μέσω του eshop.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ