Market

Γίνε «Πρωταθλητής στην Ανακύκλωση» για καλό σκοπό

Aνακυκλώνοντας χάρτινες συσκευασίες Tetra Pak® στον μπλε κάδο

115151-718269.jpg
Market News
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
thumbnail_tetra_pak_the_recycling_challenge_vol2.jpg

Γίνε «Πρωταθλητής στην Ανακύκλωση» για καλό σκοπό, ανακυκλώνοντας χάρτινες συσκευασίες Tetra Pak® στον μπλε κάδο

Γίνε «Πρωταθλητής στην Ανακύκλωση» για καλό σκοπό, ανακυκλώνοντας χάρτινες συσκευασίες Tetra Pak® στον μπλε κάδοΗ Δανάη Μπάρκα, ο Γιώργος Χρανιώτης και η Τζένη Μελιτά μας καλούν να γεμίσουμε τον μπλε κάδο της γειτονιάς τους και να ενισχύσουμε ένα σχολείο δεύτερης ευκαιρίας

O Recycling Champion της Tetra Pak επιστρέφει και προκαλεί τρία αγαπημένα μας πρόσωπα και εμάς να κάνουμε μία σωστή επιλογή για το περιβάλλον και να γίνουμε «Πρωταθλητές στην Ανακύκλωση», ανακυκλώνοντας τις χάρτινες συσκευασίες Tetra Pak στον μπλε κάδο για καλό σκοπό!

Από 17 Ιουνίου έως και 9 Ιουλίου, η Δανάη Μπάρκα, ο Γιώργος Χρανιώτης και η Τζένη Μελιτά θα «υιοθετήσουν», για μία εβδομάδα ο καθένας, έναν μπλε κάδο της Ελληνικής Εταιρείας Αξιοποίησης Ανακύκλωσης στη γειτονιά τους με στόχο τους να τον γεμίσουν ξανά και ξανά με τη βοήθεια μας. Όποιος καταφέρει να συγκεντρώσει στον μπλε κάδο του τον μεγαλύτερο όγκο συσκευασιών προς ανακύκλωση, θα αναδειχθεί ο επόμενος «Πρωταθλητής στην Ανακύκλωση» και νικητής του challenge. Το περιεχόμενο του κάθε κάδου θα ελέγχεται μέσω ειδικού μηχανισμού που θα τοποθετηθεί από την Recycglobe, ο οποίος θα το μεταφράζει σε όγκο και βάρος.

Οι συσκευασίες που θα συγκεντρωθούν στους 3 κάδους, θα μεταφερθούν στο εργοστάσιο της LM ECO στην Καρδίτσα, που διαθέτει ειδική γραμμή παραγωγής για την επεξεργασία ανακυκλώσιμων υλικών. Εκεί, οι χάρτινες συσκευασίες θα αποκτήσουν μία «νέα ζωή», αφού θα αξιοποιηθούν για την παραγωγή γραφικής ύλης που η Tetra Pak θα προσφέρει σε ένα σχολείο δεύτερης ευκαιρίας, στη γειτονιά του νικητή του challenge.

Το challenge ξεκινά με την Δανάη στις 17 Ιουνίου και τον δικό της μπλε κάδο στην οδό Σοφοκλέους, Εθνικής Αντιστάσεως & Καραθεοδωρή στο Περιστέρι, ενώ στις 25 Ιουνίου τη σκυτάλη παίρνει ο Γιώργος Χρανιώτης, προσκαλώντας μας να γεμίσουμε το δικό του μπλε κάδο στην οδό Πυθοδώρου & Κωνσταντινουπόλεως, στην πλατεία Ράμνες, στην Ακαδημία Πλάτωνος. Την 3η Ιουλίου, η Τζένη δίνει το σήμα για να γεμίσουμε τον δικό της μπλε κάδο στην οδό Σαρανταπόρου και Αριστοφάνους στο Χαλάνδρι.

Μείνετε συντονισμένοι στα προφίλ τους στο Instagram @danai_mparka, @chraniotis_giorgos_official και @melitajenny για να μάθετε πως μπορείτε να μπείτε στην ομάδα τους και να γίνετε κι εσείς «Πρωταθλητές στην Ανακύκλωση», κάνοντας παράλληλα μία σωστή επιλογή για το περιβάλλον.

Όσοι συμμετέχετε στο challenge, μη ξεχάσετε να ανεβάσετε story στο Instagram από τον μπλε κάδο του αγαπημένου σας προσώπου με #teamdanai #teamchraniotis ή #teamjenny για να στηρίξετε τον σκοπό μας.

Για περισσότερες πληροφορίες και χρήσιμες συμβουλές ανακύκλωσης, επισκεφθείτε τη σελίδα της Tetra Pak στο Facebook.

Η Tetra Pak είναι κορυφαία εταιρεία λύσεων επεξεργασίας και συσκευασίας τροφίμων στον κόσμο. Συνεργαζόμενη στενά με τους πελάτες και προμηθευτές παρέχει ένα ευρύ φάσμα από ασφαλή, καινοτόμα και φιλικά προς το περιβάλλον προϊόντα που ανταποκρίνονται καθημερινά στις ανάγκες εκατοντάδων εκατομμυρίων ανθρώπων σε περισσότερες από 160 χώρες. Η Tetra Pak απασχολεί περισσότερους από 25.000 εργαζομένους σε όλο τον κόσμο και πιστεύει στην υπεύθυνη διαχείριση και βιώσιμη ανάπτυξη, θέλοντας να λειτουργεί ως υπόδειγμα για τον κλάδο. Η υπόσχεση, "PROTECTS WHAT’S GOOD™" αντικατοπτρίζει το όραμά της εταιρείας να παρέχει τρόφιμα ασφαλή και διαθέσιμα παντού. Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την Tetra Pak διατίθενται στην ιστοσελίδα www.tetrapak.com.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ