Visual Browsing

Praktiker: Κάνει το κλίμα του σπιτιού πιο ωραίο!

Praktiker: Κάνει το κλίμα του σπιτιού πιο ωραίο!
Νέος Κατάλογος Κλίμα από τους ειδικούς της δροσιάς
  • A-
  • A+
0
Praktiker Hellas: αναβαθμισμένη έκθεση με μια μεγάλη γκάμα συσκευών και συμπληρωματικών προϊόντων, και ολοκληρωμένες υπηρεσίες.

Η Praktiker Hellas είναι δίπλα μας και φέτος το καλοκαίρι, φέρνοντας το κλίμα δροσιάς που αποζητάμε στον χώρο μας και κάνοντας τις ζεστές μέρες πιο ευχάριστες, μέσα από την αναβαθμισμένη της έκθεση με μια μεγάλη γκάμα συσκευών και συμπληρωματικών προϊόντων, αλλά και μέσα από τις ολοκληρωμένες υπηρεσίες της!

Μπαίνουμε σε κλίμα δροσιάς με ένα ξεφύλλισμα στον νέο Κατάλογο Κλίμα 2021 της Praktiker, με τον οποίο μας καλεί να «Φτιάξουμε την ιδανική θερμοκρασία στον χώρο μας», παρουσιάζοντάς μας κορυφαία brands κλιματιστικών, ανεμιστήρων και καθαριστών αέρα, προηγμένης τεχνολογίας και έξυπνων λειτουργιών, για οικιακή και επαγγελματική χρήση, δίνοντάς μας όλα τα tips για την επιλογή των κατάλληλων συσκευών.

Παράλληλα, η Praktiker καινοτομεί, καθώς μας προτείνει και μια σειρά από συμπληρωματικά είδη σπιτιού, όπως λευκά είδη, έπιπλα και δομικά υλικά, που κυριολεκτικά έρχονται να ολοκληρώσουν την αίσθηση δροσιάς μας, ενώ η εξειδικευμένη ομάδα Praktiker βρίσκεται πάντα δίπλα μας για να μας βοηθήσει και να μας καθοδηγήσει για τις σωστές αγορές μας σε όλο το εύρος λύσεων δροσιάς. Επιπλέον όλων αυτών, με τις νέες υπηρεσίες εγκατάστασης/ απεγκατάστασης, ανακύκλωσης και συντήρησης κλιματιστικού, η Praktiker αγγίζει το last mile της εξυπηρέτησής μας, αφού μας λύνει τα χέρια, συντροφεύοντάς μας από τη στιγμή της επιλογής μέχρι και τη στιγμή της χρήσης των νέων μας προϊόντων δροσιάς, άμεσα και αξιόπιστα.

Αξίζει, τέλος, να σημειωθεί ότι η Praktiker μας προφέρει «Δωρεάν εγκατάσταση» με κάθε αγορά κλιματιστικών Juro Pro & Inventor, από 7.000 -24.000 BTU, έως 13/06.

Όποια και αν είναι η ανάγκη του χώρου μας, η Praktiker είναι ο ιδανικός προορισμός για να εξασφαλίσουμε την απόλυτη δροσιά, μέσα από τα 16 καταστήματά της σε όλη την Ελλάδα, αλλά και από το praktiker.gr, με έως και 48 άτοκες δόσεις.

Praktiker: Αλλάζει το σπίτι!

Λίγα λόγια για την Praktiker Hellas
Η Praktiker Hellas, μετρώντας 30 χρόνια παρουσίας στην ελληνική αγορά, αποτελεί το Νo. 1 Ελληνικό Δίκτυο DIY & Home Improvement, εκπαιδεύοντας τους καταναλωτές γύρω από τη φιλοσοφία «Φτιάξ’ το μόνος σου» (Do-it-Yourself). Διαθέτοντας 16 καταστήματα πανελλαδικά, ένα δυναμικό e-shop και δύο b2b Centers σε Αθήνα και Θεσ/νίκη αποκλειστικά για επαγγελματίες, προσφέρει αγοραστικές εμπειρίες κορυφής, για κάθε μικρή ή μεγάλη αλλαγή, αποτελώντας one-stop-shop για κάθε ανάγκη του σπιτιού και του κήπου, παρέχοντας καθημερινά 50.000 προϊόντα και ολοκληρωμένες υπηρεσίες. Από τον Απρίλιο του 2014, η εταιρία, έχει ενσωματωθεί στον κορυφαίο καναδικό Όμιλο Fairfax Financial Holdings Limited, γνωστό για το σημαντικό ιστορικό επιτυχημένων επενδύσεων σε διεθνείς εταιρίες με ισχυρές προοπτικές ανάπτυξης, καθώς και για τη μακροπρόθεσμη ανάπτυξη εταιρικών αξιών από το 1985. Επιπλέον, η Praktiker Hellas δίνοντας έμφαση στη διαρκή της ανάπτυξη και εξέλιξη, βρίσκεται σε διαδικασία υλοποίησης επενδυτικού πλάνου που περιλαμβάνει την αναβάθμιση των συστημάτων της, την ανακαίνιση των υπαρχόντων καταστημάτων της καθώς και την επέκταση του δικτύου της με νέα, στην Αττική και την περιφέρεια. Με μια καταρτισμένη ομάδα 1.600 επαγγελματιών και με προτεραιότητα τις ξεχωριστές ανάγκες των πελατών της, η εταιρία προσφέρει άριστη εξυπηρέτηση, ενώ με αίσθημα ευθύνης απέναντι στην Κοινωνία & το Περιβάλλον, υλοποιεί ολοκληρωμένα προγράμματα και πρωτοβουλίες Εταιρικής Υπευθυνότητας.

Δειτε επισης

Back to top

Προσεχως

Το Soundtrack της Πόλης
Athens Voice 102.5