Market

Η φετινή Παγκόσμια Ημέρα Υγείας είχε για όλους έναν ιδιαίτερο συμβολισμό

Η Δημόσια Υγεία και η κοινωνία δοκιμάζονται με πρωτοφανή τρόπο με τα νέα δεδομένα που ο ιός Covid-19 έχει επιβάλει

115151-718269.jpg
Market News
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
ΘΗΣΕΑΣ, ενημερωνόμαστε, ευαισθητοποιούμαστε, είμαστε δίπλα σας.
ΘΗΣΕΑΣ, ενημερωνόμαστε, ευαισθητοποιούμαστε, είμαστε δίπλα σας.

Το Κέντρο Αποθεραπείας και Αποκατάστασης ΘΗΣΕΑΣ με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Υγείας.

Η φετινή Παγκόσμια Ημέρα Υγείας είχε για όλους έναν ιδιαίτερο και φορτισμένο συμβολισμό. Η Δημόσια Υγεία και η κοινωνία συνολικότερα δοκιμάζονται με πρωτοφανή τρόπο με τα νέα δεδομένα που ο ιός Covid-19 έχει επιβάλει στη ζωή και την καθημερινότητα. Πλάι στη σωματική υγεία δοκιμάζεται καθημερινά και η ψυχική υγεία. Στο ΘΗΣΕΑ η ζωή συνεχίζεται ακόμη και κάτω από αυτές τις συνθήκες, γιατί οι αγαπημένοι σας αξίζουν το καλύτερο, βέβαιοι πως η επόμενη μέρα θα "μας βρει" όλους δυνατούς.

Φέτος, περισσότερο από ποτέ, είναι φανερό πως η δύναμη για τη διασφάλιση της υγείας βρίσκεται πραγματικά στα χέρια όλων όσων εργάζονται στον τομέα της υγείας. Φέτος, περισσότερο από ποτέ, αναγνωρίζεται η δύναμη, το θάρρος και το κουράγιο όλων τους.
Τους ευχαριστούμε, τους στηρίζουμε και αναγνωρίζουμε το ρόλο τους στη διατήρηση της παγκόσμιας υγείας.

7 Απριλίου 2020 Παγκόσμια Ημέρα Υγείας


Σχετικά με το ΘΗΣΕΑ
Το Κέντρο Αποθεραπείας & Αποκατάστασης ΘΗΣΕΑΣ ξεκίνησε τη λειτουργία του το 2016 με στόχο να βελτιώνει την κλινική και λειτουργική κατάσταση των ασθενών, να δίνει κίνητρα και στόχους για να αναδιοργανώσουν τη ζωή τους και να αποκαταστήσουν την ποιότητά της.
Ξεχωρίζει για τις εγκαταστάσεις και τους χώρου του που σχεδιάστηκαν και διαμορφώθηκαν με γνώμονα τη δημιουργία ενός οικείου περιβάλλοντος που συνδυάζει τη λειτουργικότητα με την αισθητική, ώστε ο κάθε ασθενής να εξυπηρετείται στο μέγιστο βαθμό. Επενδύει διαρκώς στο ανθρώπινο δυναμικό με εξειδικευμένο ιατρικό, θεραπευτικό και νοσηλευτικό προσωπικό που επικεντρώνεται στις πραγματικές ανάγκες των ασθενών μέσω εξατομικευμένων προγραμμάτων θεραπειών.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ