Market

Beauty Event στο The Mall Athens

Από τις 5 έως και τις 15 Μαρτίου

Look Team
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Από τις 5 έως και τις 15 Μαρτίου, οι μέρες μας γίνονται πιο όμορφες, αφού το αγαπημένο μας εμπορικό κέντρο μας προσκαλεί σε ένα συναρπαστικό 10ήμερο προσφορών! Τι κι αν οι εκπτώσεις τελείωσαν; Το The Mall Athens μας δίνει την ευκαιρία να απολαύσουμε μοναδικές προσφορές στα αγαπημένα μας προϊόντα, αλλά και να κερδίσουμε καθημερινά συναρπαστικά δώρα μέσα από τη σελίδα του The Mall Athens στο Facebook!

Για 10 ολόκληρες ημέρες, οι φίλες του The Mall Athens θα έχουν τη δυνατότητα να ενημερωθούν για όλες τις ανοιξιάτικες τάσεις στην ομορφιά και το μακιγιάζ. Οι ειδικοί συνεργάτες που θα βρίσκονται στο εμπορικό, θα τους δώσουν πολύτιμα tips ομορφιάς, προκειμένου να υποδεχτούν την άνοιξη ανανεωμένες και γεμάτες λάμψη. Παράλληλα, θα μπορέσουν να επωφεληθούν από τις αμέτρητες προσφορές που θα βρουν σε επιλεγμένα καταστήματα του εμπορικού, ενώ υπέροχα δώρα ομορφιάς θα κληρώνονται καθημερινά μέσα από την επίσημη σελίδα του The Mall Athens στο Facebook (www.facebook.com/TheMallAthensOfficial).

Και οι εκπλήξεις για τις επισκέπτριες του The Mall Athens συνεχίζονται, αφού θα έχουν την ευκαιρία να πάρουν μέρος στη «ρουλέτα της ομορφιάς», το τυχερό παιχνίδι που θα τους χαρίσει ακόμα περισσότερα δώρα, αλλά και να ζήσουν από κοντά τα μουσικά happenings που θα διοργανωθούν σε συνεργασία με γνωστό ραδιοφωνικό σταθμό, ο οποίος θα εκπέμπει ζωντανά μέσα από το εμπορικό κέντρο, δίνοντας ρυθμό και κέφι στη μοναδική ατμόσφαιρα ομορφιάς!

Ωράριο Λειτουργίας

Εμπορικών Καταστημάτων:

Δευτέρα – Παρασκευή: 10:00 – 21:00

Σάββατο: 09:00 – 20:00

www.facebook.com/TheMallAthensOfficial